Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:35:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 208048 пъти)

tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: март 18, 2011, 21:46:43 »

Колко струва удоволствието пробна прическа и грим  blush

Ако пита6 за моя доколкото си спомням за пробна при4еска и грим взе 90лв втората пробна не помня,за деня на сватбата при4еска , грим и изсу6аване на косата на на майка ми взе 180лв
сигурно об6о излезна към 320лв.Не съжалявам за ни6то и двете издържаха докато си легна.
Сори, 4е пи6а с цифри,но пи6а през телефона си//
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #391 -: март 18, 2011, 23:34:27 »

Момичета, имам си вече дата и ресторант - 4септ., Интер хотел Велико Търново. yahoo Дайте ми съвети за сватбените агенци - към кои да се насоча? pardon
« Последна редакция: март 19, 2011, 08:22:55 от katerinciq » Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: март 19, 2011, 10:06:51 »

katerinciq , беше писала за Стельо, но явно си го изтрила, не знам защо така се е получило.
АЗ нямах проблем звъннах му по тела, казах му , че искам пробна прическа , попита ме за кога и също дали искам и грим, аз го попитах дали той гримира, той ми каза да. На пробните бях очарована, много внимание ми обърнаха, всички фризьори дойдоха да гледат, бях обгрижвана отвсякъде, все едно съм знаменитост. Наистина много добре се държаха, не го очаквах, защото никой не ме познаваше, но бяха супер. По принцип по мои наблюдения той не мие косите, фризьорите му го правят, той само ги подстригва и изсушава. Но едва ли ако имат места биха отказали, защото както казах взимат много пари, ама много за кратко време и не вярвам да откажат, ако е така явно наистина нямат. отвори си салона в неделя заради мен, въпреки че не работи в неделя. Може сега нещата да са се променили, не знам, но аз не съм ходила при друг, защото там си бях доволна.
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**

« Отговор #393 -: март 19, 2011, 11:32:24 »

Въпросният случай е преди няколко дена.  Едва ли ще ти откажат при положение, че искаш прическа и грим, но няма значение - бях афектирана и затова го споделих, но по-късно размислих.
Активен
yoly
Любопитен
*
Публикации: 29

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: март 19, 2011, 17:04:43 »

Здравей Катеринция.
Аз използвам сватбен център Мериан,доволна съм от това което ми показаха като пробна украса,можеш да видиш в моите снимки както исайта им.Тел на мога де ти дам на личини ако преценишче искаш.
Активен
gerikink
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #395 -: март 19, 2011, 17:10:33 »

Къде се намира салона на Стельо, за който говорите?
Активен
Van4eto_dobri
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #396 -: март 19, 2011, 17:51:43 »

Нз може стельо да е перфектен, но 180 лв за грим и прическа нещо множко ми се вижда, аз доколкото знам сватбени-бални прически цените варират между 50-80 в зависимост от прическата, а грим около 30
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: март 19, 2011, 18:14:23 »

gerikink, изпратих ти го в пощата, може да го видиш и номера съм ти оставила (ако е още този).

Van4eto_dobri, 180лв цената е за деня на сватбата - прическата ми, грима +изкуствените мигли (моите са дълги, но за такъв повод по-добре с изкуствени, защото не са слепени от спиралата) и изсушаване на косата на майка, не е имала прическа специална, просто изсушаване с обем и лак, направи я много добре.
Разделено не знам кое колко е. Да речем, че за мен е 150лв, а за нея е 30лв. Нямам представа. Толкова иска и толкова дадох smile Аз дадох 320 за всичко....smile затова казах много, но не съжалявам.
Не съм пробвала др фризьор както казах, може в Търново да има и друг също толкова добър. На мен ми го препоръча фотографът, който не го познаваше, но е чувал от булки.
Все пак знаете как е - името определя парите.
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**

« Отговор #398 -: март 19, 2011, 19:44:09 »

yoly, благодаря ти за мнението. И аз съм се насочила към тях, чух много позитивни отзиви, а и цяните им не са мн високи( все пак са от сравнително рано на пазара) smile
Активен
yoly
Любопитен
*
Публикации: 29

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: март 20, 2011, 10:28:23 »

Да така е аз избрах тях точно заради това.Надявам се всичико да мине по план,че съвсем наближи моята сватба ще е на 30.04.Ти си избрала ресторант вече видях.Какви цветове ще ти бъде украсата,църква ще правите ли?фотограф,видео тн?
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: март 20, 2011, 13:52:11 »

katerinciq , и ние бяхме в Интера. Дано всичко е ок. Докато ни се организираше сватбеното тържество се смениха двама управители на хотела и няколко сервитьора. Има постоянно текучество.
Сервитьорите са под всякаква критика, сервираха по чехли lol))))))))))))))))  crazy .
Лъжеха ни в менюто като не носят някои порции, а казват, че са ги отнесли. Като влезнем в кухнята едно ядене имаше от тяхна страна (от нашата храна),чак се задавяха като ни видеха. Ние бяхме предвидили на всеки сервитьор да дадем по 20 до 50лв след вечерта, но те си изпросиха да не получат нищо, защото крадяха като луди (като на всяка сватба) .
При срещите ни за определяне на меню и детайли около залата (малката) се видяха в зор от мен, защото аз съм свикнала да получавам за това, което плащам.
Позволиха си да разместят столове от масата, без наше разрешение. Опитваха се да ме навият да сме в голямата зала, която за мен е ханбар, а не тържествена такава.
Да не се впускам в подбробности, единственото, което си извоювах е беше масаж за мен. Понеже питах какво получаваме като бонус за това, че сме избрали тях и управителя ми каза, "Ще спите без пари в сватбения апартамент". Аз се усмихнах и му казах, че това го дават във всеки хотел, не само там. Предложих му масаж и той се съгласи, въпреки че не го прави за никой.
Апартаментът ни се сменяше няколко път за една седмица и последния , който ни го показаха, не беше апартамент , а подобие, много тясен. с матрак, който прилича на лодка. Казах им, че така няма да я бъде и намериха един не помня номера (може би 308), просторен, с тераса, фоайето отвън беше голяма, имаше маса, диван, голяма тераса, което ни улесни, сложихме 2 блок маси и ги украсихме, за да може гостите да се почерпят, а не да се блъскат в стаята.
Трябва задължително да искаш това, което си представяш, иначе ще го направят както те искат.
След сватбата салонният управител , не помня точно какво ни каза, ни попита дали сме доволни. Казахме на момичето всичко и те ни сподели, че абсолютно всички гости се оплаквали от обслужването на екипа и аз я попитах защо тогава ги държите??? Тя нямаше обяснение,. След около 2 седмици разбрахме, че 1-2 от сервитьорките били уволнение. По-скоро не заради нас, там просто  постоянно се сменят. поне аз така си мисля.
Нещото, което спазиха е, че не искам да се слага хляб и безалкохолни по масите, защото ще се скрие украсата и да няма различни чаши с разни реклами по тях. От това поне бях доволна. Също и от кухнята, всичко беше дори по-хубаво от пробното и топло. Единственото, което ме издразни,но аз не бях на срещата е, че имат отделно меню за гости на ресторанта и отделно за сватби с надценка. Така че може първо да отидете да вечеряте там и да видите менюто, след това да сравните цените.
Иначе като цяло за мен това беше единствени хотел в Търново, който ми хареса.

Само да добавя - Янтра ми харесваше повече, но имаше малка зала за гостите, стаите са по-хубави и хубава гледка има към Царевец.
« Последна редакция: март 20, 2011, 13:58:15 от tweety bird » Активен
Van4eto_dobri
Новак
*

« Отговор #401 -: март 20, 2011, 14:56:24 »

Относно янтра, аз мога да споделя малко инфинформация от моите проучвания - куверта име 30-35 лв, в него е включва и торатата, което е предимство, защотос пестявате 200-300 лв от торта, отделно предлагат бели калъфи за столовете на 1,50, от което също спестявате, защото по агенциите са на 3 лв, и ресторанта им е хубав, и мисля чее доста по луксозен от този в интера smile
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: март 20, 2011, 17:12:36 »

Van4eto_dobri , по е хубав ресторанта и не само както казах, но голямата зала няма как да побере 100 души и нагоре, мисля че ми се върти нещо от рода 80 ччовека, затова избрахме Интера.
Активен
Van4eto_dobri
Новак
*

« Отговор #403 -: март 20, 2011, 17:36:36 »

е да, тук вече зависи за колко човека става въпрос, понеже в янтра е разделено на зали, 80 човека май е голямата
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**

« Отговор #404 -: март 21, 2011, 08:40:16 »

tweety bird , съгласна съм с  теб, че този ресторант най-ти е харесах, аз съм на същотот мнение. При първата ни среща в хотела се срещнахме с една госпожа - софиянка, която според нейните думи е тук , за да промени нещата. Ще пряват ремонт на малката зала и на терасата - поне това ни интерисуваше като информация. Когато отидохме в ресторанта , за да огледаме кое как е, въпросната госпожа ми напшрави добро впечатление. Но това става въпрос само на първият оглед. Сега ще видим. Чакаме я да се сърне от София и да започваме да действаме. Много ти благодаря за мнението и за съветите - ще се възпозвам от тях.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: