Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 20:39:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част (Прочетена 207909 пъти)
pkara
Сватбар
Публикации: 229
Отг: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
«
Отговор #420 -:
юни 14, 2011, 11:47:05 »
проверих и наистина имат, но са пакетирани с най-различни цветове вътре- аз искам само бели и лилави
Активен
Pagane85
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #421 -:
юни 23, 2011, 09:31:10 »
Здравейте! Някой правил ли е скоро сватба в интерхотела? Какви са ви впечатленията от там?
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #422 -:
юни 24, 2011, 21:36:57 »
Цитат на: Pagane85 в юни 23, 2011, 09:31:10
Здравейте! Някой правил ли е скоро сватба в интерхотела? Какви са ви впечатленията от там?
Здравей, моята сватба ще е в Интерхотела, на 04,09. До сега съм доволна от отношението им, спрямо внимание и отзивчивост. Мога само да ти кажа,че управата е сменена. Аз поддържам контакт с един много любезен и отзивчив господин - Иванов! Ще имам повече впечатления лед спомената дата.Кога ти е сватбата?
Активен
Pagane85
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #423 -:
юни 27, 2011, 09:25:04 »
Моята ще е скоро, така че ще мога да ти кажа как е преминало всичко. За сега и аз съм доволна от отношението, но ще видим как ще се справят с обслужването на самият ден.
Активен
gerikink
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #424 -:
юни 29, 2011, 15:56:01 »
Моята сватбена приказка свърши
, но пък аз и гостите ни, ще я запомнят цял живот. Искам да препоръчам на всички търновски булки, един невероятен фотограф - Венци Йорданов. Страхотен професионалист, със страхотна техника, а и бих допълнила със съвсем прилични цени. Ако някой се интересува, мога да дам координати, на лични. Прическата и грима ми я направи една страхотна мацка, на име Ваня, работи в един салон на бул. България. Слагам си ръката на сърцето, много добра и в прическите и в грима. И не взема въобще скъпо. Дойде на място и за прическа и грим ми взе 90 лв. След като съпругът ми, след 14 години заедно, като ме видя и "блокира" ...
, каза само едно уауууу
С 2 ръце гласувам за тях 2мата.
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #425 -:
юли 01, 2011, 10:45:48 »
Цитат на: gerikink в юни 29, 2011, 15:56:01
Моята сватбена приказка свърши
, но пък аз и гостите ни, ще я запомнят цял живот. Искам да препоръчам на всички търновски булки, един невероятен фотограф - Венци Йорданов. Страхотен професионалист, със страхотна техника, а и бих допълнила със съвсем прилични цени. Ако някой се интересува, мога да дам координати, на лични. Прическата и грима ми я направи една страхотна мацка, на име Ваня, работи в един салон на бул. България. Слагам си ръката на сърцето, много добра и в прическите и в грима. И не взема въобще скъпо. Дойде на място и за прическа и грим ми взе 90 лв. След като съпругът ми, след 14 години заедно, като ме видя и "блокира" ...
, каза само едно уауууу
С 2 ръце гласувам за тях 2мата.
Честито! Ще ми дадеш ли малко повече информация за Ваня, защото аз си имам фризьор, но си нямам гримьор
и се колебая,ама много! Ще ни покажеш ли някоя снимка, за да онагледиш превъзходния завършек
))
Активен
yoly
Любопитен
«
Отговор #426 -:
юли 01, 2011, 12:28:34 »
Мога и аз да препоръчам гримьорка от която съм много доволна.Казва се Илонка.Работи в магазин Михаела.Моят грим излезе около 50 лв, но аз бях и с изкуствени мигли.Снимки можеш да видиш в албумът от сватбата ми.
http://album.svatbata.bg/yoana_todor_tcvetkovi/bg/photos/238964.html
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #427 -:
юли 06, 2011, 11:25:36 »
Цитат на: yoly в юли 01, 2011, 12:28:34
Мога и аз да препоръчам гримьорка от която съм много доволна.Казва се Илонка.Работи в магазин Михаела.Моят грим излезе около 50 лв, но аз бях и с изкуствени мигли.Снимки можеш да видиш в албумът от сватбата ми.
http://album.svatbata.bg/yoana_todor_tcvetkovi/bg/photos/238964.html
Благодаря ти! Аз я познавам, но бях изключила за нея.
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #428 -:
юли 21, 2011, 08:03:40 »
Цитат на: Pagane85 в юни 27, 2011, 09:25:04
Моята ще е скоро, така че ще мога да ти кажа как е преминало всичко. За сега и аз съм доволна от отношението, но ще видим как ще се справят с обслужването на самият ден.
Здравей, как мина сватбата ти? Много съм нетърпелива, защото искам да разбера имало ли е проблеми с Интерхотела и да си сложа обицата на ухото от сега:)
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
Публикации: 81
«
Отговор #429 -:
август 11, 2011, 09:42:26 »
Здравейте,моята сватба ще бъде в Плевен,но ще ме вземат от родния ми град-Павликени,а там просто няма кой да ме гримира :(Моля ви се дайте координати на лични.Другото,което незнам е дали ще се съгласят да дойдат до Павликени да ме гримират и дали ще намеря някой свободен на датата,т.к. наближава-10.09.
Активен
elmadim
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #430 -:
август 12, 2011, 08:34:05 »
Здравейте момичета! Както се досещате, щом съм тук и на мен ми предстои сватба във Велико Търново. Доста време отделих за да прочета мненията и коментарите Ви свързани с организацията на това щастливо за всички момичета събитие. Направи ми впечатление, че всички сте толкова мили и отзивчиви. Надяваме се да дадете по едно рамо и на мен. Моята сватба ще е догодина през май, както има много време така и няма, защото ние с бъдещия ми съпруг живеем в София. Ще се наложи доста често да пътуваме до Търново и за да не губим време сме решили през отпуската да се позавъртим по ресторанти и хотели, за да изберем нещо. Забравих да кажа, че младоженеца е от града. Аз съм родом от Сливен, от където и ще ме взимат...ще е цяло приключение....Но да се върна на темата. Ще имаме гости от други градове, които трябва все пак да настаним някъде. До сега разгледахме само като оферти, Ксилифор и Винпалас, предстои ни една среща в хотел "Аквая", от където бяха любезни да ни изпратят оферта за куверт в ресторанта. Направили сме си списък с обекти, които трябва да посетим другата седмица. Това е за сега с моята "организация". Моля Ви, момичета, на тези на които е минала или предстои сватбата, в близките месеци, дайте мнения за расторанти и хотели. Бяхме си набелязали "Интерхотел", но мненията за обслужването там са доста цветущи, а ние не искаме в сватбебия ден да се нервираме допълнително и от оближващия персонал. Като приключа с този въпрос започвам с тези свързани с агенции,фотографи и т.н. Благодаря Ви предварително! както се казва, ще се чуем тия дни пак
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #431 -:
август 13, 2011, 17:48:15 »
Здравей, моята сватба ще е на 04.09 в Интерхотела. Отначало се притеснявах и аз за обслужването, но персонала е нов и за сега получавам отношение на ниво- много за отзивчиви и солидарни. Тъй като и аз не съм от Търново -също имаме гости от др градове. За нощувките избрахме хотел Принцес, защото цените са много добри - 15 лв на човек, а условията не са никак лоши. Ще имам повече яснота за обслужването в Интера след 4-ти септември. Ако имаш въпроси -питай:))))
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #432 -:
септември 10, 2011, 20:29:55 »
Мили момичета от Старопрестолния град , привет от Пловдив!
Очертава се моя близка да бъде зимна булка (януари или февруари) във вашия град и сме в процес на търсене на хубав ресторант за малко сватбено тържество с около 40 човека. Ще се радвам ако може да предложите "проверени и изпитани" места.
Активен
yoly
Любопитен
«
Отговор #433 -:
септември 11, 2011, 09:48:17 »
фасони ми се струва подхождащо за вас.много е шик и храната е хубава
http://www.fassoni.com/
правят и сватбени торти, но доколкото разбрах с колеблив успех
Без латиница!
«
Последна редакция: септември 14, 2011, 17:09:01 от Teo
»
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #434 -:
септември 11, 2011, 12:10:03 »
Благодаря, yoly!
Излежда много приятно. Поровихме се назад в темичката, където момичета споменават и хотел Янтра. Имало и малка зала, така че и това ще влезе в "обиколката"
.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31