Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 20:52:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 207914 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« -: август 27, 2009, 08:15:50 »

Сватба във Велико Търново - 2 част
« Последна редакция: януари 26, 2011, 15:28:08 от fiibi_bg » Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: август 27, 2009, 16:25:30 »

аз също бях харесала първо Винпаласе, но не ми хареса отношението и това, че ме помислиха за глупачка която могат да излужат още от самото начало а и декора който предлага тази хотелиерка- агентка не е моя стил твърде старо изглежда всичко и доста еднообразно , като сватба от преди 10 години, според мен няма конкърентно способни агенции тук при нас и затова декора и начина на протичане на сватбите е едно и също, което на мен лично не ми харесва ..
Активен
Dasy
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: август 28, 2009, 15:27:49 »

Здравейте момичета, give_rose
За  моя голяма изненада,фотографа с когото се свързах тук се оказа този на liva82.Тъй като споменах,че сватбата ми ще бъде в Лесопарка,а няма да имам украса той ми показа няколко кадъра от ресторанта от сватбата и.
Въпросният Венцислав Йорданов,за когото прочетох едно доста язвително мнение,се оказа много земен и приказлив човек.Още на първо четене се вижда,че иска да направи това,което на теб ти харесва и се опитва да сведе до минимум недоразуменията,които възникват обикновено след сватбите.Честно казано тази личност ми вдъхна доста доверие.Без повече коментари за мен той е професионалист,от когото мисля че всеки би останал много доволен.
Относно DJ,този с когото се срещнахме подходи много внимателно към желанията ни и от друга сватба ни казаха,че е бил страхотен.Работи с една агенция в Търново,но може и без ,защото ние така го ангажирахме. Казва се Йордан Блажев.Който иска координати да пише на лични.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: август 28, 2009, 20:11:00 »

ще останеш доволна от него а видеото кой ще ти направи аз съм много доволна от Краси направи страхотен сватбен филм
Активен
Dasy
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: август 30, 2009, 17:43:52 »

Видеото ще прави Пламен,но не мога да ти кажа фамилия.Гледахме негова работа и останахме доволни.До колкото разбрах работи с две агенции.Каквото и да направи все ще съм доволна,защото държа на снимките повече.
liva82,Венци прави ли ви фотокнига?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: август 30, 2009, 17:47:45 »

ДА и стана страхотна!!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: август 30, 2009, 22:55:24 »

И аз да се включа в тази темичка !  Тази събота и неделя бях в Търново излишно е да казвам колко харесвам този град просто съм влюбена в него !  yahoo  Но искам да споделя с вас възхищението си от  р-т Етър ! Лично аз мога да претендирам че съм обиколила доста р-ти в Пловдив и страната но такова отношение като в този ресторант не съм виждала ! Това са едни страхотни професионалисти и ресторантьори на които шапка им свалям !  Bravo Bravo Bravo Ресторанта е уникално чист и хотела също ! Стайте са страхотни - чисти всичко е новичко и със много вкус направено ! Персонала направо ме изуми със страхотното си отношение и посрещане заедно взети със шефовете си ! Искренно се надявам все повече собственици на ресторанти и хотели да проявяват такова уважение към свойте клиенти ! Момичета не знам за другите р-ти при вас които правят сватби но този р-т беше повече от перфектно всичко ! Нещо което не мога да кажа дори за 4 звездни р-ти и хотели !  Bravo Bravo Bravo good
Активен
bozhany
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: август 31, 2009, 08:26:52 »

Да,този Краси,за който говори Лили,ще прави и нашето видео.На предварителната среща ни показа,точно нейната сватба и каза,че е било страхотно  Bravo
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: август 31, 2009, 10:21:01 »

Да,този Краси,за който говори Лили,ще прави и нашето видео.На предварителната среща ни показа,точно нейната сватба и каза,че е било страхотно  Bravo
Краси снимаше и в събота - 29.08.2009  в р-т Етър . Много готин човек !  good good good
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: август 31, 2009, 13:39:45 »

DASY ако се чудиш за фотокнигата трябва да ти кажа, че това е нещо невероятно аз съм за такъв спомен
Активен
bozhany
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: август 31, 2009, 14:28:48 »

Лили,да ти кажа и аз се чудя за сватбената книга  blum
А да те питам нещо докато съм се сетила....кажи ми за някои гримьор
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: август 31, 2009, 15:12:45 »

срещу читалището има един салон там гримрката е много дора казва се Емилия художничка е и съм виждала нейни неща много са добри
Активен
bozhany
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: август 31, 2009, 15:19:01 »

А да знам я, а теб кой те прави smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: август 31, 2009, 15:24:14 »

ами моите гримъорката и фризрката ми дойдоха от Пловдив за да ме направят аз не можех на друг да се доверя а и те са ми приятелки и бяха с мен на сватбата заедно със семействата си
Активен
bozhany
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: август 31, 2009, 15:31:46 »

и аз така с една приятелка съм се уговорила,професионална гримьорка,но се притеснявам,че ще идва чак от Италия и за това исках някакъв резервен вариант
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: