Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:37:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част (Прочетена 208407 пъти)
iroz
Новак
Отг: Сватба във Велико Търново - 3 част
«
Отговор #120 -:
март 31, 2010, 19:56:58 »
Енигма ти си супер много ти благодаря
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #121 -:
април 14, 2010, 08:37:55 »
Малеее, какво става с търновските бъдещи булки. Не ми се вярва, че няма. Миналата година по това време бяхме толкова активни
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #122 -:
април 18, 2010, 07:32:57 »
Ето, аз се включвам...нали няма пишещи. Дано има отговарящи
Сондирам мнения отвсякъде. Ще правим сватбата в Търново, но и двамата не сме оттам. Искам да ви попитам за х-л Янтра, Интерхотел, х-л Етър и Севастократор -арбанаси - плюсове и минуси. Така на снимки от сайтовете им май Интерхотела харесвам. Обаче като гледам истински сватби нито един не ме впечетлява
капризация такава
Годеникът ми ще ходи на място да ги види, но все пак и вас ви питам. В какво състояние са хотелите имат ли някакви ремонти...каквото се сещате. Всичко друго като гримьор, фризьор, фотограф ,DJ, сватбен агент...ще се наема от други градове...защото вече съм набелязала няколко...някъде четох, че някои х-ли работели с агенции и ако не с дадената от тях не могло да се прави там, това важи ли за тези хотели?
Благодаря ви!
Активен
hrishris
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #123 -:
април 18, 2010, 08:54:24 »
:)Здравейте и от мен,
Моята сватба ще е в Търново на 29.05.2010 - и с нейнатааа о-ция се занимаваме двамата с мъжа ми дистанционно /защото сме в София/ от началото на месец април.
Ресторантът, който харесахме е Панорама - до 35 лв. за куверт. Мисля, че е добър избор, ако искате разгледайте го.
http://www.panorama-vt.bg/bg/offers.html
- няма ограничения за а-цията/ най - често работи със Сиана
Активен
hrishris
Регистриран
«
Отговор #124 -:
април 18, 2010, 08:58:22 »
х-л Янтра е с хубав ресторант, но имат някои ограничения за шума и о-зацията, защото имат групи от туристи през сезона, Севастократор е страхотен /добра визия, мило обслужване/, но офертата им за нощувки и куверт са повече от предвидения от нас бюджет.
И двата хотел нямат изискване за агенция, най - често работят със Сиана .
Ако не си разглеждала - виж х-л Алегро / в случай,, че сте с малко гости/- кувертът е до 35 лв./без ограничения за това, което ще си внесете.
Ако търсиш и място за нощувка - пиши - мога да ти помогна с инфо.
«
Последна редакция: април 18, 2010, 09:04:04 от hrishris
»
Активен
hrishris
Регистриран
«
Отговор #125 -:
април 18, 2010, 09:33:35 »
Момичета,
трябва ми добър DJ от Търново или такъв, който озвучава сватби там.
Не сме фенове на хитлериския подход
, който имат някои водещи , а и не искам някоя леля да ми диктува на сватбата.
Също така моля препоръчайте ми аранжор. Разгледох снимките на Сиана- всичко е толкова " лъскаво "/ незнам какъв е плата, но определено не е по мой вкус/ , че вече се чудя дали да им звънна.
Вариантите на Фиеста също не ми допадат.
Искам нещо свежо, цветно, без излишен кич, светлинки и балони .... МОЛЯ, ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #126 -:
април 18, 2010, 11:04:25 »
За р-т Етър аз лично останах впечатлена от целия персонал . Всички бяха много вежливи и храната беше добра . Хотела вътре е обновен изцяло . Хубави чисти стаи и баните също са много хубави . Като куверти незнам каква им беше цената но беше доста богат .
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #127 -:
април 18, 2010, 11:48:19 »
Цитат на: hrishris в април 18, 2010, 09:33:35
Момичета,
трябва ми добър DJ от Търново или такъв, който озвучава сватби там.
Не сме фенове на хитлериския подход
, който имат някои водещи , а и не искам някоя леля да ми диктува на сватбата.
Също така моля препоръчайте ми аранжор. Разгледох снимките на Сиана- всичко е толкова " лъскаво "/ незнам какъв е плата, но определено не е по мой вкус/ , че вече се чудя дали да им звънна.
Вариантите на Фиеста също не ми допадат.
Искам нещо свежо, цветно, без излишен кич, светлинки и балони .... МОЛЯ, ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА.
з
дравей точно поради тази причина и аз не се спрях на Търновска агенция избора им е сведен до минимум...нашата сватба ни прави агенция от Пловдив от която всички бяха доволни,можеш да видиш албума ни..и трябва да ти кажа, че въпреки , че поехме спането и пътните ни излезна ж пъти по малко от колкото тук искаха нашите агенции, незнам как така стана ,но явно когато са 2-3 и нямаш избор си правят каквото искат...агенцията предлага и водеща и дй от който всички бяхме възхитени..
Относно ресторантите аз препоръчвам комплекс Извора това е уникално място за лятна сватба ние бяхме се спрели на него първо защото има и хотелска част и като цяло е страхотен, но понеже сватбата беше началото на май прецинихме , че е рано за сватба на открито
Активен
zornicca
Новак
«
Отговор #128 -:
април 18, 2010, 15:59:59 »
Moqta svatba e drugata sybota v hotel Arena, cenata na kuverta e do 30 lv. Tam vsicko e novo , zashtoto samiq hotel e ne otdavna otvoren.Upravitelkata e golqma sladurana, nqma ogranicheniq v agenciq. Zasega sym s mnogo dobri vpechatleniq , no drugata sedmica she znam poveche
http://www.arenatarnovo.com/
Po povod na hotel Etyr ,bqh krysnica na svatba tam. Cenata e do 30lv. Obslujvaneto e strahotno. Az lichno tam ne haresvam trite ogromni koloni ot koito nqma vidimost mejdu masite inache po otnoshenie na korektnostta nqmat greshka.
Активен
hrishris
Регистриран
«
Отговор #129 -:
април 18, 2010, 18:56:38 »
:bravo:Честно да ти кажа и аз няколко пъти разглех галерията на Нина стил и много ми хареса работата им . Ако не те притеснява - може ли да ми пишеш колко ти беше разхода за украса, а за DJ и водеща.
Страхотен албум, наистина
Активен
liliv
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #130 -:
април 18, 2010, 21:13:47 »
hrishris
украсата наистина се оказва слабо място за търновските агенции. Всички предлагат еднакви и скучни украси. За украсата аз наех агенция от Плевен, след доста питане и чудене. Писала съм ти повече подробности на ЛС.
Успех в подготовкатa.
«
Последна редакция: април 19, 2010, 08:43:32 от liliv
»
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
Отг: Отг: Сватба във Велико Търново - 3 част
«
Отговор #131 -:
април 19, 2010, 03:40:46 »
Цитат на: hrishris в април 18, 2010, 08:58:22
х-л Янтра е с хубав ресторант, но имат някои ограничения за шума и о-зацията, защото имат групи от туристи през сезона, Севастократор е страхотен /добра визия, мило обслужване/, но офертата им за нощувки и куверт са повече от предвидения от нас бюджет.
И двата хотел нямат изискване за агенция, най - често работят със Сиана .
Ако не си разглеждала - виж х-л Алегро / в случай,, че сте с малко гости/- кувертът е до 35 лв./без ограничения за това, което ще си внесете.
Ако търсиш и място за нощувка - пиши - мога да ти помогна с инфо.
Нашата сватба е октомври, така че едва ли тогава може да има проблем с туристите
в Янтра
Севастократор изглежда добре, но предвид, че сватбата е есенна не ми се рискува там. Иначе страхотна гледка. Сега търся къде може да станат хубави снимки в Търново...искам момичетата от Търново да ми помогнат и да ми кажат някои места, държа много на снимките и съм склонна да дам много пари....защото както разбирам oт булките за това не трябва да се стиска, даже предпочитам по-евтина рокля, но не е и по-евтин фотограф
Та искам да имам хубави снимки, предвид времето. Дано да е топло, но все пак ако някои се сеща за красиви забележителности ще съм му благодарна. Фотографа най-вероятно ще е от София и мисля, че за първи път ще снима в Търново, така че искам да се подготвим взаимно.А и искам да избегна обичайните снимки, които всеки фотограф прави в Търново.
За х-л Алегро няма как, нашата сватба ще е около 150 души.
По-нанатък мога да попитам и за нощувките, защото е още рано за това.
Благодаря ти, hrishris
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #132 -:
април 19, 2010, 11:23:15 »
искам момичетата от Търново да ми помогнат и да ми кажат някои места,
А и искам да избегна обичайните снимки, които всеки фотограф прави в Търново.
[/quote]
Здравей, не можах много да разбера какво имаш предвид под обичайните снимки, които се правят във Велико Търново, но ще те ориентирам за местата, които се избират обичайно, това са: в близост до Интер хотела се намира паметникът на Асеневци, там има и зелени площи и панорама към амфитеатралната част на стария град, така че стават хубави снимки, може да се слезе под крепостта "Царевец" в близост до църквата "Св. четиридесет мъченици", съществува възможност и да отидете пред и в самата крепост "Царевец" без допълнителни такси само входните(в случай, че правите снимки в крепостта), в зависимост от ресторанта, на който ще се спрете е възможно да се направят хубави снимки и от техните тераси, така например "Рачев хотел Болярски" и "Панорама", същото се отнася и за хотел "Янтра", там нямат тераса, но могат да ви отворят някои от апартаментите с тереси към крепоста "Царевец", стават невероятни снимки, но трябва да направите предварителна уговорка.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #133 -:
април 19, 2010, 11:33:09 »
Не мога да се съглася с общото мнение за търновските агенции. Нямам впечатления от останалите, но моята сватба я организирах с помоща на "Сиана" и специално за украсата са се допитвали до мен за всеки елемент, не са имали желание да ми наложат нещо, само защото разполагат с такива материали, визуализираш идеята, представяш я, и те имат ангажимета да доставят съответните материали, дори към момента да не работят с тях. Това е като впечатление от мен и трябва да ви кажа, че цените им бяха доста добри.
Това е от мен като впечатления, ако имате въпроси, на разположение съм, можете да ми пишете и на лични.
Активен
si_moni
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #134 -:
април 19, 2010, 20:30:33 »
Здравейте, на всички търновски булки. Казвам се Симона и съм от Габрово. От тази събота съм официално сгодена, приятелят ми ме изненада с невероятен пръстен, още немога да му се нарадвам и да се похваля на всичките ни близки. Годеникът ми е Търновец, решихме и сватбата ни, която ще се състой на 26 септември, също да е в Търново. Но засега само това знаем. Затова реших да се присъединя към вас, бивши, настоящи и бъдещи булки, за ПОМОЩ - от публиката. В интерес на истината, вчера бах на сватба на Севастократор. Там организатори бяха СИАНА, няма те си на идея, каква красота бяха сътворили, украсата им беше със живи цветя. Чувствах се, като във вълшебна приказка. Изключително съм доволна от водещата Мария, с която в последствие се оказа че се познаваме. Направи им невероятно посрещане, гостите който предимно бяха от други градове, останаха възхитени и казаха, че толкова стилни и съдържателни ритуали досега не са виждали. Тя е екип със DJ - младо момче, което си разбира от работата, и разполага с професионална техника на много високо ниво. Сега ме вълнуват страшно много неща, но на първо място къде да ни е сватбата? От къде да си купя рокля? И на кого да се доверя за организациата? Единственото, което знам, е че всичко ще е от една агенция, тези дни ще ги обиколя всичките, и до краяна на май, ще направя своя избор. Очаквам вашите препоръки за агенция!
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...