Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 02:24:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 208427 пъти)

iroz
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #90 -: февруари 06, 2010, 13:07:17 »

Помислих си че вече никой не пише тук :huh:толкова време се не пишеше.
zornicca къде е този ресторант.Ние сме се спряли на Севастократор Girl_hide,ако някой има впечетление от там моля да ми помогне....
Активен
iroz
Новак
*

« Отговор #91 -: февруари 10, 2010, 13:24:37 »

zornicca много ти благодаря за информацията наистина не го знаех този ресторант.За организацията на кого сте се справяли? За всички във форума има добри отзиви,тудно е да избереш,нашите приятели са рокаджии и трябва да търсим дижей с по несътандартен репертоар girl_wink
Активен
zornicca
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: февруари 10, 2010, 22:38:41 »

Iroz organizaciqta mai sym q poela izcqlo az, no shte polzvame uslugite na svatben centyr Siana ot tam shte ni e viedeoto, fotot, i vsichki aksesoari. Za syjalenie ne moga da ti preporycham DJ, ne sym se interesuvala ot tova. Bydeshtiq mi syprug e muzikant i na svatbata ni shte ima cql kup muzikanti, koito shte svirqt na jivo danceg,
Активен
moza
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #93 -: февруари 16, 2010, 16:05:55 »

da wi kaja macki wsichko calata mi svatba organizira danianimation i po dowolna ot towa-zdrawe mu kaji,na po hubawa swatba ot moqta ne sym prisystwala,pishete shte wi dam kordinatite!
Активен
iroz
Новак
*

« Отговор #94 -: февруари 17, 2010, 11:08:22 »

Момичета бихте ли ми помогнали за халките.Искам да си ги направя по мои проект някой знае ли къде?
moza-къде е била твоята сватба?Аз събирам още идейки?Ще се радвам да видя някой снимка...
Активен
zornicca
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: февруари 18, 2010, 15:11:45 »

Iroz , znam che v Genoveva gold pravqt po-porychka vsqkakvi zlatni bijuta. Proveri tam.
Активен
beni_pavlova
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #96 -: февруари 19, 2010, 20:19:57 »

zdraveite na vsi4ki. smile kazvam se Albena.mnogo se radvam 4e popadnah na tozi forum,moga da nau4a mnogo i da polu4a polezni suveti.imam mnogo zatrudneniq.tepurva zapo4vam da razu4avam kak stoqt ne6tata sus svatbite-ne sum prisustvala na mnogo.i sega razbiram za kolko mnogo ne6ta trqbva da se pogrija.napravo mi se pla4e  smile pri vsi4ki polojeniq 6te trqbva da naemem agenciq.6te vi buda mnogo blagodarna ako mojete da mi pomognete koi s kakvoto moje.bih iskala da prou4a vuzmojno pove4e agencii,nali znaete v stremeja si vsi4ko da bude idealno.ako mojete da mi davate informaciq za saitove oba4e.s moq bude6t suprug rabotim v 4ujbina i predpolagam razbirate za6to sum malko upla6ena,no 6te organizirame svatbata si za katko vreme.i na men mi se iska da sum podgotvena ot sega i kakvoto moga,ako moga razbira se,da napravq ot tuk.dori da si napravq nqkakuv podbor na agencii,restoranti i t.n. 6te bude dostatu4no.
re6ili sme svatbata da bude v arbanasi,za6toto moeto slunce e ot tozi krai.no problemut e 4e az ne sum i 6te mi bude malko trudno.o6te pove4e 4e gostite ot moqta strana sa ot cqlata strana 4e i ot 4ujbina daje.za tova se interesuvam i ot hoteli,no ne sme re6ili v arbanasi ili v turnovo 6te gi nastanim.
BLAGODARQ
« Последна редакция: февруари 19, 2010, 21:37:49 от beni_pavlova » Активен
maidenly
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #97 -: февруари 26, 2010, 13:31:42 »

Здравейте, бивши и бъдещи булки  smile И на мен в края на лятото ми предстои сватба във Велико Търново. Искаме да направим сватба с преспиване за гостите, т.е. да наемем цял комплекс хотел и ресторант, някъде в района, така че да е удобно за ритуали в Търново. Били сме на такива сватби и много готино  yahoo Насочихме се към хотел Момина крепост (Ксилифор). Някой може ли да сподели някакви подробности, ако е бил в този ресторант, било на сватба или просто така? Оказа се, че е голям проблем - ресторанти за около 90-100 човека има много, но нямат капацитет за нощуване на толкова хора - включително и на Арбанаси, комплекс Бряста (май така се казваше)  girl_impossible. Еленското ханче ни идва твърде далече  nea
Активен
maidenly
Новак
*

« Отговор #98 -: февруари 26, 2010, 19:19:22 »

Май търновските булки не са много активни  smile
А някой да сподели за фотограф, който да прави снимки като Димитър Яков и Георги Вачев, но от нашия си край  girl_wink? Много ми харесват тези снимки, не знам как да ги обясня, с фокус на определена точка, а другите точки да са като фон? Нещо май още не всички фотографи го владеят това ?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: февруари 26, 2010, 19:40:33 »

А някой да сподели за фотограф, който да прави снимки като Димитър Яков и Георги Вачев, но от нашия си край  girl_wink? Много ми харесват тези снимки, не знам как да ги обясня, с фокус на определена точка, а другите точки да са като фон? Нещо май още не всички фотографи го владеят това ?

Здравей ! Имах честа няколко пъти да работя с фотограф от Търново и определено човека е много добър. Тук в форума има доста булки които са ползвали услугите му и имат страхотни фотосесии. Ето тук можеш да видиш неговата работа ! http://ninabg.com/nova/foto_venci.htm  Оператора също е доста добър но само Liva може да ти даде координати и инфо за него . Аз и гледах сватбата и бях очарована .  good
« Последна редакция: февруари 26, 2010, 19:44:00 от NINA STYLE » Активен
maidenly
Новак
*

« Отговор #100 -: февруари 26, 2010, 20:05:52 »

Благодаря, Нина  smile Аз само Венцислав Йорданов знам и вече се свързах с него. Въпреки, че някак си неговите снимки не ми идват като на горните двама, сигурно натам ще се насочим, толкова хубави неща чувам за него. А и разликата в цената е около 200 лв., които не са малко. Тук 100, там 200 и става тя една...И за оператор, и за ди джей си нямам никаква идея, отдавна не живея там. А с теб ще се свържа на малко по-късен етап, да ги отмятаме едно по едно. Victory
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 26, 2010, 20:59:04 »

maidenly Можеш да му покажеш кой стил точно харесваш и мисля че всичко ще е ок. Имам доста снимки в стила който харесваш мога да му ги пратя .  good
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: февруари 27, 2010, 19:38:40 »

здравей и от мен аз съм доволна както от фотото си Венци така и от видеофилма който ми направи Краси държа да отбележа, че става въпрос за сватбен филм не просто за заснета сватба..
относно комплексите в региона...Момина крепост е доста старичко вътре поне според мен....има един комплекс ,който е чудесен и за изнесен ритуалмалко над университета с лятна градина басейн и голям ресторант, както и място за взичките ти гости оххх до Новотела беше по пътя за шереметя на 2-3км от града до детелината има отбивка ама как ми излезна от ума..като се сетя ще пиша

сетих се казва се Света гора на мен лично много ми хареса там...можеш лично да го видиш ресторанта позволява страхотен декор във всякакъв цвят
« Последна редакция: февруари 27, 2010, 19:42:24 от liva82 » Активен
maidenly
Новак
*

« Отговор #103 -: февруари 28, 2010, 14:13:42 »

Liva82, благодаря. Значи ние досега само от интернет търсим, другата седмица ще ходим да оглеждаме на място и да запазваме. Гледахме и Света гора, четох, че и други момичета са си правили там сватбата и са доволни. Честно казано между двете се колебаем.
Ето го Момина крепост:
http://www.trapezitca1902.com/HELP/MomonaKrepost2008.htm
Активен
Влади Балевски
Сватбар
Публикации: 158

« Отговор #104 -: март 01, 2010, 12:37:41 »

А защо не ангажираш Митко или Георги? Снимките са ти за цял живот. След 20-30г няма да се сещаш, че си намерила фотограф за 100-200лв по-малко (и/или не си платила пътните и нощувката на фотографския екип - Митко може да дойде с Тереза Якова и двамата да ти представят сватбата от две гледни точки - нещо, което което е несравнимо по-добро от всичко, което се предлага у нас), но това, което фотографът ще направи за теб, ще те кара да се гордееш всеки път, когато разлистваш страниците на албума си. Писах в друга тема - препоръчвам да не спестявате от някои служебни лица - това е изцяло в интерес на младоженците.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: