Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 04:56:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част (Прочетена 208106 пъти)
happyfoto
Любопитен
Отг: Сватба във Велико Търново - 3 част
«
Отговор #75 -:
ноември 19, 2009, 17:04:39 »
Учудвам се че г-жа Цонева е препоръчала този фотограф,по принцип в екипа и има наистина отлични фотографи като Калин Христов,Иван Солников и др.Нено не се вписва в горната комбинация.Цонева държи много на качеството и не доумявам как е станал този гаф.
А за булката която ще прави сватбата в Елена ако намери време да се обади във фотото ми ще получи много изчерпателна информация за всичко което я интересува-тук във форума нямам право да пиша подробно за сватбените агенции.
Активен
masa_yume
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #76 -:
ноември 21, 2009, 11:54:27 »
Познавам по стечение на обстоятелства, г-жа Цонева- Винпалс Арбанаси и мога да твърдя, че тук се води кампания срещу нея. Помислете само, каква база има изградена, база, която предполага качествено обслужване , в което няма как , за да е така да участват ,,наши'' хора. Предимно се гледа, върши ли човека работа, за която е нает , или не. Другото няма никаква логика. Помислете за сватбените къщи каква база имат и какво предлагат- всичко и често от всичкото накрая излиза половината. Какво имам предвид-отговарям на лични съобщения . Един съвет, не се предоверявайте сляпо и бъдете взискателни клиенти, за да няма изненади...........
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #77 -:
ноември 21, 2009, 20:23:04 »
masa_yume, за качествата й като хотелиер и човек никой не говори.
Лично аз не влагам нищо лично спрямо нея в думите си. Просто това, което тя ми наговори и предложи и начина, по който се опита да ми ги наложи, както и фактът, че различно от нейното мнение не приема.....съжалявам, но това е много далеч от думата "професионализъм", поне според мен. Всеки има визия за това как иска да изглежда сватбата му и с кои хора да работи. А един професионалист трябва да предложи различни варианти за осъществяването му. При нея е: "едно си баба знае, едно си бае".
«
Последна редакция: ноември 22, 2009, 03:01:35 от lionelsa
»
Активен
monika89
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #78 -:
ноември 21, 2009, 22:16:02 »
Аз също смятам, че Цонева налага винаги своето мнение на младоженците. Две мои приятелки правиха сватбите си на Винпалас и имаха големи проблеми защото не искаха DJ-я, който работи там. Но уви трябваше да избират: ако искат да бъдат на Винпалас(защото комплекса наистина е страхотен) да ползват този дисководещ защото според госпожата той е единственият "професионалист" който може да направи сватбата незабравима. Аз също присъствах на двете сватби-репертоара на Dj-я беше един и същ, никаква дикция и боботене на микрофона от което нищо не се разбираше, с две думи пълен провал. Като доказателство, че госпожата налага своя вкус е и кичозната украса, която задължително трябва да ползват младоженците и да заплатят естествено за нея , защото е поставена в ресторанта за постоянно и не може да се демонтира. От тавана висят топки от изкуствени цветя, вият се хартиени гирлянди между кристалните полилеи, навсякъде са поставени евтини изкуствени цветя със златен брокат, които рязко контрастират с тежките червени завеси и копринените тапети на стените. Това е моето мнение, което споделям в подкрепа на недоволните от Винпалас булки и не го налагам на никого.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #79 -:
ноември 22, 2009, 11:53:08 »
аз подкрепям това менние кича е твърде голям и много дъха на евтенийка точно затова и ние се отказахме от него
предпочетохме нещо по стилно и човек който ще цени нашите желания без да се налага , а и ресторанта е твърде тесничък за една средна сватба от 70-80 човека
Активен
bozhany
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #80 -:
ноември 23, 2009, 12:20:32 »
Ехо,как сте.отдавна не съм писала,но сега нямаше как да се въздържа хахах
като се сетя.че бях една от привърженичките на Ц.
мога да си го обясня само с еуфорията покрай самата церемония,но сега като мина време и като гледам нашите снимки и видеото.напрао обезумявам........
За украсата на Ц.много добре си спомням,че ми беше обещала да я свали цялата,но.... кичозните китки си бяха там,освен това всички ритуали бяха объркани и общо взето всеки си правеше каквото си искаше
А за водещия нямам думи,след като по средата на вечерта хвърли микрофона и си тръгна....Сега ми е ясно защо му казват 'Даню Мърляча'
(незнам дали беше редно да го споменавам) естествено с малко груба сила,някой го върна на мястото му
Издънките на Цонева бяха безброй,как съм могла да се подведа....
Добре,че се бяхме уговорили плащането да бъде в друг ден.Получихме информация от гостите за издънки около поръчки и плащането им,разминаване на цени и дори гостите са били принуждавани да си плащат.
Да не говорим,че вечерта в хотела нямаше топла вода........
Мисълта ми беше,че всичко беше споменато и поискахме компенсация,и платихме съответно по-малко пари.
Но какво ото това.........
Госпожата продължава по старому....
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #81 -:
ноември 23, 2009, 15:51:22 »
Хайде и теб това те чака аз вече съм с една идея напред като вървя по улиците..
Съжалявам за Цонева , че си го изживяла, тайно се надявах при теб да не е така, мен тази жена много ме отблусна и затова бързюо я разкарахме , а и доста бях чела за нейните сватби как никой не е доволен , но както и да е важното е да няма други жертви на тази ДАМА
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #82 -:
ноември 24, 2009, 11:12:08 »
Цитат на: happyfoto в ноември 19, 2009, 17:04:39
А за булката която ще прави сватбата в Елена ако намери време да се обади във фотото ми ще получи много изчерпателна информация за всичко което я интересува-тук във форума нямам право да пиша подробно за сватбените агенции.
Аз съм булката от Елена
Обаче при мен има и друг проблем - с бъдещия младоженец живеем и работим в момента в Англия, така че цялата информация ще я събирам по интернет и чрез и-мейла. Ще успея да стигна до България чак догодина по някое време, но дотогава трябва да имам много ясна представа какво търся, защото иначе ще се получи един голям хаос. Затова, ако не затруднявам много - и-мейлът ми е
[email protected]
и наистина ще ми е много полезна всякаква информация за агенции, диджеи и водещи, видео оператори и т.н.
Благодаря
happyphoto
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #83 -:
декември 01, 2009, 21:17:59 »
Цитат на: alben4ik в ноември 24, 2009, 11:12:08
Аз съм булката от Елена
Обаче при мен има и друг проблем - с бъдещия младоженец живеем и работим в момента в Англия, така че цялата информация ще я събирам по интернет и чрез и-мейла. Ще успея да стигна до България чак догодина по някое време, но дотогава трябва да имам много ясна представа какво търся, защото иначе ще се получи един голям хаос. Затова, ако не затруднявам много - и-мейлът ми е
[email protected]
и наистина ще ми е много полезна всякаква информация за агенции, диджеи и водещи, видео оператори и т.н.
Благодаря
happyphoto
Дори да организирате всичко по имейл ще е хубаво да се срещнеш със всеки един очи в очи ! Личния контакт е много важен ! Планирай си времето така ,че да имаш време за срещи когато ссе приберете в БГ !
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #84 -:
декември 01, 2009, 21:28:18 »
Момичета брат ми тази година реши и той да се задоми ! Още не съм забравила емоциите от нашата сватба , а ето ,че ни очаква нова . Днес снаха ми се регистрира за играта - Моята приказна сватба и силно се надяваме да спечелят ! Сигурно ще си останем само с надеждата и мечтите но те поне са безплатни
! Ето тук
http://www.folkmaraton.eu/forum/viewtopic.php?f=5&t=2073
се регистрират желаещите, ако искате и вие да си помечтаете отивайте може пък на вас повече да ви провърви ! А междувременно ще си организираме нещата да не останем накрая само с мечтите си !
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #85 -:
януари 04, 2010, 16:13:23 »
и до колкото виждам и ти си била в Лесопарка и си ползвала същият фотограф надявам се да си останала доволна...
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #86 -:
януари 18, 2010, 15:41:32 »
Лелееее, в какво се е превърнала тематаааа, ужас, лично аз с такова желание пишех тук когато течеше организацията по моята сватба
, а сегааа....
iroz, не се плаши, страшно няма, организирай с усмивка най хубавия ден в живота си
Не се притеснявай, защото всеки би ти казал различно мнение относно организация, агенция, Ди джей и т.н....реклама, антиреклама колкото искаш
Бих ти дала един съвет, разходи се из агенциите и разпитай, те ще ти дадат оферти и ще ти кажат какво предлагат...за това поне пари не вземат
И ти веднага ще усетиш, кой ти допада и кой не...
Повечето булчински магазини са и агенции, и предлагат всичко...Болярка, Сиана, Рабел и т.н
Аз се спрях на Сиана...ама те страхотни хора, просто ме грабнаха и си казах край това са...дори от там си купих роклята, було, чанта, покани и май всичко, което ми беше необходимо. Оказа се, че и ресторанта на който се бях спряла също работеше с тях
Така, че спокойно всичко ще се нареди
Активен
zornicca
Новак
«
Отговор #87 -:
януари 22, 2010, 13:40:36 »
Zdraveite! Az sega organiziram moqta svatba i syshto sym se sprala na Siana, kato agenciq.
mi6kata_85 iskam da te pitam v koi restorant ti e bila svatbata i dali si dovolna ?
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #88 -:
януари 30, 2010, 16:20:37 »
Zornicca, сватбата ни беше в "Калоянова крепост" в Арбанаси
Лично аз съм много щастлива, че се спряхме на това царствено място и съм много доволна!
Ако нещ :)о те интересува мога с подробности да разкажа
Активен
zornicca
Новак
«
Отговор #89 -:
февруари 05, 2010, 13:48:01 »
Az sym se sprqla na restorant "Arena" ako nqkoi ima vpechatleniq ot tam , da pishe .Shte sym mu mnogo blagodarna
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...