Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:16:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Възвращаемост от сватбата?!  (Прочетена 158135 пъти)

Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: юли 31, 2007, 10:37:15 »

Благодаря Ви Женя и plamik, smile  give_rose air_kiss
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: юли 31, 2007, 11:12:52 »

Браво Селвет, със здраве и любов да си ползвате всичко!!! Да карате внимателно новата кола и много да се обичате!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink give_rose
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: август 14, 2007, 16:19:45 »

като чета публикациите съм все по-убедена, че искам парички, а не подаръци.
само най-близките, ако са решили нещо конкретно и питат и го изберем заедно (както на милото братовчетката - каза да идем заедно и да ви купим миялната или печката)
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #183 -: август 14, 2007, 17:30:02 »

хихихи, ами май паричките се оказват най-полезни.......Защото с тях си купуваш неоходимите нещица...... girl_wink
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: август 14, 2007, 20:12:55 »

ние уж сме казали че събираме пари ама половината се инатат и искат подаръци и не знам как да им кажа ясно и точно... някак си е очевадно двама души които живеят заедно от година и половина и са си накупили всичко необходимо да нямат нужда от прахосмукачки, микровълнови и тостери  laugh
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: август 14, 2007, 20:23:19 »

ние уж сме казали че събираме пари ама половината се инатат и искат подаръци и не знам как да им кажа ясно и точно... някак си е очевадно двама души които живеят заедно от година и половина и са си накупили всичко необходимо да нямат нужда от прахосмукачки, микровълнови и тостери  laugh
Ами ние имахме едни познати, които много държаха да ни подарят подарък и питаха от какво имаме ужда и аз знаете ли какво им казах? - имаме нужда от апартамент  Oh my ... защото живеем на квартира или от кола, която мислим да си купим със събраните пари от сватбата  laugh
Най-накрая децата им ни дадоха пари, защото и те сметнаха, че е по-добре така  good , а родителите ни подариха някакви посребрени купа и незнам още какво  crazy , които стоят опаковани върху гардероба по простата причина, че няма къде да ги сложим  pardon Все пак доста хора предпочетоха да дадат пари, за да си купим ние това, от което имаме нужда  yahoo
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: август 14, 2007, 20:31:12 »

Дари,

при нас -раздадохме поканите и говорихме с всеки гост лично, че единственото, което искаме е да отидем на почивка за една седмица. мислех си, че това им е било пределно ясно казано, че не искаме подаръци. 3 дни преди сватбата като се започнаха едни обаждания - не можело пари. как така пари - трябвало подарък да се купи, че да остане за спомен. ние се измъкнахме с т.нар gift cards, но при нас я има тази услуга. Пробвай да им кажеш, че ти трябват пари, заради ремонт или почивка или както Мария е написала - кола, апартамент..ей така в прав текст...но ако госта се е заинатил с  подарък..няма спасение...чесна дума...Дано да имате малко такива...
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: август 14, 2007, 20:31:49 »

Ами ние сме на сватба на 25 август и ще дадем пари, защото смятам, че така е най-добре и за двете страни. А те да си купуват каквото искат. Ние имахме на нашата сватба точно три подаръка и всичко друго беше пари и изобщо не се притеснявах да кажа, че искаме пари, пък и гостите знаеха, че всичко си имаме и така получи се добре good
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: август 14, 2007, 20:34:53 »

Ами и аз им казах апартамент и ние живеем на квартира  laugh

ама не трябвало подарък crazy имаше идея за джага  crazy за кво ми е тая джага, да идвали да играят вкъщи  beating да ама не  beating ще видим в събота  Wink
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: август 15, 2007, 07:53:39 »

и при нас имаше такива моменти. Две от лелите ми твърдо бяха решили, че ще ни подарят подарък, а не пари  Girl_hide и колкото и да им обяснявахме, че левовата равностойност на подаръка би ни зарадвала много повече, все едно си говорехме на стената  laugh laugh laugh   Все пак сега правим ремонт вкъщи (тоест обзавеждаме и оправяме една от стаите и подобряваме останалите  Wink )
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: август 15, 2007, 09:50:27 »

и при нас имаше такива моменти. Две от лелите ми твърдо бяха решили, че ще ни подарят подарък, а не пари  Girl_hide и колкото и да им обяснявахме, че левовата равностойност на подаръка би ни зарадвала много повече, все едно си говорехме на стената  laugh laugh laugh   Все пак сега правим ремонт вкъщи (тоест обзавеждаме и оправяме една от стаите и подобряваме останалите  Wink )

точно едната ми леля се запъва good а покрай нея и няколкото приятели, ние искаме да съберем за кола евентуално Girl_sing ама като гледам няма да стане Girl_sing
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: август 15, 2007, 10:04:22 »

точно едната ми леля се запъва good а покрай нея и няколкото приятели, ние искаме да съберем за кола евентуално Girl_sing ама като гледам няма да стане Girl_sing

казах им на всичките, че ненужни подаръци не ми трябват и все пак имахме подаръци, от които някои аз си ги избрах вече по настояване !!!! smile не може без това, кажи им , че или ти ще си ги избереш - все ще ти трябва нещо, нова прахосмукачка или робот !!! аз исках и красив сервиз на луминарк който е 150 лв. и може трудно щях да дам точно за сервиз 150 лв. и казах да ми го купят и така !!!! ще се справиш някак !! smile или пък го кажи направо , че искате да си купите кола ! smile
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: август 15, 2007, 10:06:12 »

Ели, точно за луминарк с теб пак си бяхме говорили дааа казала съм им ако е подарък да е луминарк,само такъв приемам, ама въобще не се даде вид че разбират какво е луминарк  crazy пратих сайт, показах магазин, нъц, само едната ми приятелка лично ме заведе да си избера десени,  girl_in_love
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: август 15, 2007, 10:48:21 »

твърдо съм решила като раздам всички покани да ги прозвъня хората един по един и да им кайа най-любезно, че правя къща и имам нужда от парички.
и никакви спомени няма да ми минат nea nea
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: август 15, 2007, 14:24:59 »

и аз неискам подаръци за спомен.това ми звучи все едно никога повече няма да се виждам с тези хора,че да си имам спомен от тях nea,ако някой не му се нрави да "подарява" пари и много настоява да е подарък май е по добре да попита младоженците какво искат
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: