Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:18:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 4 част  (Прочетена 144694 пъти)

siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: юли 22, 2009, 22:06:29 »

Реших да си гравирам чашите и пак се нуждая от вашата помощ. Някои беше го правил, но не си спомням къде, защото тогава не ме интересуваше. Сега моля да ми припомните....
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: юли 22, 2009, 22:58:53 »

във Ванила гравират 5 лв. на чаша.
Някой скоро ходил ли е до магазина на Джовани 2002? и дали има по- големи рози в червено?
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: юли 23, 2009, 08:48:36 »

bergeria Тъп въпрос, но къде е тази Ванила? И доволна ли си от гравирането?
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: юли 23, 2009, 10:16:49 »

Ванила се намира на улицата на булченските рокли Кръстьо Мирски, на ъгъла до Десислава. Аз мойте чаши не съм ги гравирала, купих ги от там и ми предложиха, но аз не исках. Показаха ми как изглежда гравирана по 2 начина единият е с изпичане някакво , а другия мисля, че го правят на място, но по добре питай, че не съм много компетентна. blush

Относно табелите Младоженци има и в бутик Емоция.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: юли 23, 2009, 16:03:44 »

Аз доколкото знам сватбен салон Ванила, където гравират чаши (всъщност те са официални представители на Полиника) се намира на бул. Владислав Варненчик 68 етаж 2. Да ни би да са го изместили долу до Ритуалната?
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: юли 23, 2009, 16:51:17 »

Стаси мила - преместиха се - сега са до ритуалната зала както е обеснила Бергерия- аз там гравирах чашите на мойте куме - сватбата беше на 23.05 - получи се много добре .Ако не се лъжа някъде назад из темите бях пуснала снимки на гравираните чаши
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: юли 23, 2009, 17:13:12 »

Благодаря момичета!

aleeks  - дай повече информация! Това водеща ли е?- ако да с кой ДЖ работи?
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: юли 24, 2009, 13:23:10 »

Offtopic подготвя се нова среща на 27.07. ако има желаещи да се включат в темата за срещите
Активен
gtgg
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: юли 27, 2009, 14:33:59 »

Момичета, не съм се включвала одавна, но бързам да се похваля, че вчера ни мина кумуването и съм много доволна от представянето ни, а и от цялата сватба. Дано и при нас всичко мине така добре. Много ми беше интересно как през цялата вечер все някой идваше да ни поздравява и нас, не съм очаквала такова внимание smile и всички бяха разбрали, че следващия месец е наш ред (а и ди джея не пропусна да го припомни на няколко пъти) и хора, дето ги виждам за първи път идваха да ни пожелават разни неща за нашата светба... много приятни емоции. Иначе, сватбата беше на открито и слава Богу, че въпреки гадната среднощна буря, времето вчера беше с нас.
И сега, за да има нещо по-общо с темата, да споделя и някои впечатления:
Ресторанта беше "При монахините" - обслужване, храна, обстановка - всичко 6!
Ди джея - Съни - справи се ок, върши си работата с кеф. От мен лично има една за забележчица, във връзка с изненадата, която бяхме подготвили за младоженците, но на никой не му беше направило впечатление, ама аз като знаех какво трябва да се случи... както и да е, все пак мога да го похваля.
За прическите - и аз и булката сме доволни, но от различни фризьорки. Мога да споделя за моята - фризьорката се казва Таня и има салонче близо до Колхозния. Не бях запозната с работата й, но се сетих че заедно ходихме на танци едно време и й звъннах и реших да й се доверя. Прическата ми не беше нещо супер сложно, но останах доволна - не се разпадна и беше на 90% това, което си представях, а като цени честно казано идва малко по-евтино отколкото на другите места, на които проверих.
Гримът на булката - от Грета - много нежен, а и оцеля след мазането с тортата smile . Моят беше от Маруся, също мога да я похваля, въпреки че се стресирах в началото като се видях, защото обикновено ходя без грим и нали се сещата изведнъж като се видях така променена... малко ми беше трудно да се възприема, но пък затова след няколко погледа в огледалото и после ми се искаше да мога да си се гледам цяла вечер lol
Гравирането на чашите - от ателието на Червения площад, под булчинския магазин - мисля, че може да има и места, на които се справят по-добре. Все пак - въпрос на вкус и лично мнение.
Тортата - Юлинел - страшно вкусна и лекичка. Беше нежна като украса, само една малка забележка - някои от цветчетата леко си бяха пуснали боята по глазурата, но може би беше от топлото...
Като цяло - събитието беше супер. Погледнато общо - без забележки, въпреки дребните нещица, които на мен ми направиха впечатление, но аз все пак понякога проявявам перфекционизъм.  pardon
Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: юли 27, 2009, 14:44:24 »

gtgg, поздравления за веселото кумуване. Разкажи за Съни и изненадата за младоженците, защо не се е получило както си си го представяла?
Активен
Maya820528
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: юли 27, 2009, 14:55:44 »

gtgg честито кумуване smile . Ще се радвам да покажеш снимки, ако можеш де smile
Активен
gtgg
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: юли 27, 2009, 20:38:01 »

gtgg, поздравления за веселото кумуване. Разкажи за Съни и изненадата за младоженците, защо не се е получило както си си го представяла?

Ами изненадата бяха танцьори, които трябваше да ни играят с даровете, вместо накой от гостите, а след това и след като мине кумското хоро, да изнесат и кратка програма, която вече официално да се води подаръкът от наша страна за младоженците. Идеята беше, че за играта с даровете ще излязат двама танцьори, на хората ще им е интересно за момента и може да решат че това е всичко, а след като си мине и хорото, което води кумът, вече трябваше да се обяви, че ние сме доволни от даровете и затова поднасяме своите благодарности пред младоженците със следващото изпълнение, тогава да влязат танцьорите за програмата... и така. Обаче това, което се случи беше че ди джея обяви че идва един от важните моменти - играта с даровете и побърза веднага да каже че това е подарък-изненада за младоженците и представи направо танцьорите... Това малко ме издразни, въпреки че на никой не му беше направило такова впечатление. Важното е, че имах една идея, бяхме говорили, а се получи малко по-различно. Пак  беше весело и всички се радваха много, ефекта го имаше, но не и точно така, както исках аз. Затова в поста си казах, че имам забележчица, но като цяло мога да го похваля  good. В крайна сметка се грижеше да ни е весело и отношението му е супер. Когато, преди да влязат младоженците в ресторанта ни събра, за да обясни какво ще се случва, изобщо не показа, че сме говорили и почти се познаваме от преди, което беше супер, защото не събуди никакви съмнения за подготвяната изненада.

maya820528, има няколко снимчици в галерията, но не показват почти нищо от събитието, само каквото съм хванала с телефона, свързано с нас.
« Последна редакция: юли 27, 2009, 20:39:54 от gtgg » Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: юли 27, 2009, 22:39:14 »

WOW gtgg, била си страхотна кума, наистина и прическата ти и грима ти са страхотни  give_rose незнам кои са 10 процента, които не са така както си искала прическата си, но се е получило страхотно, браво и на Маруся, ако всички толкова красиви ни прави, скоро време ще е милионерка  Bravo
А относно недоразумението, което се е получило с танцьорите, нали разбираш че за младоженците пак си е било изненада  danceg
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: юли 28, 2009, 09:25:17 »

gtgg   - страхотна,страхотна.... yahoo
Активен
aleeks
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #269 -: юли 28, 2009, 13:32:59 »