Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:18:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич? - 2 част  (Прочетена 138049 пъти)

Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: май 15, 2009, 13:16:26 »

малко е гадна снимката ама на този комп. нямам мн снимки

* picture_194_22040_12126450.jpg (50.69 KB, 405x540 - видяно 486 пъти.)
Активен
dosibg
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: май 15, 2009, 13:21:59 »

Бих препоръчала "Вашата приказка"- калъфите са по 1,50, а панделките по 1,00 лв. Имам телефона на момичето, ако искаш да ти го дам, но не знам дали ще е свободна за 30.05.
Активен
grozde
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #47 -: май 15, 2009, 19:26:32 »

Много ми харесаха снимките на Георги Георгиев но като про4етох 4е освен за транспорт трябва да платя и за хотел и ве4е ми доиде в повече.Сватбата ще е извън града.Иначе много ми харесаха снимките ама ако взвма да плащам и хотели .......Svetliвие кой пакет имахте?
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 15, 2009, 19:58:10 »

grozde, за фотографа няма ли как даречем да пътува с някой от гостите които да си знаеш, че ще са докрая?
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: май 16, 2009, 07:15:42 »

grozde нашата сватба също не беше в Добрич, но фотографа и оператора се прибраха в Добрич с колата на оператора след като причлючи всичко. Няма ли някой от вашите гости да са прибира към Добрич или всички ще останат на хотел? Извинявай, ако си казвала, но къде ще бъде сватбата ви?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 16, 2009, 17:05:19 »

Има в Добрич една сватбена агенция(Романтика),която дава калъфи за столове по 1,20лв.И аз както винаги в последния момент реших,че 100лв са нищо, а много по-различно ще изглежда ресторанта с тези калъфи.Но агенцията е толкова заета за 30 май,че дори се чудят от къде да вземат на заем.Можете ли да ми предложите друга агенция с ефтини калъфи.

И аз ти препоръчвам "Вашата приказка". Ние я бяхме наели за нашата сватба да украсява залата и да слага калъфи на столовете и сме страшно доволни. Снимки на калъфите има в моята галерия - ако искаш виж там. Ето един пример:

Активен
grozde
Новак
*

« Отговор #51 -: май 16, 2009, 17:22:38 »

Момичета какво щях да правя без вас.Изобщо не ми е минало през акъла,защото в главата ми има само цифри и се чудя от куде да спестя някой лев.И да се похваля днес капарирахме Извор за 12Іти септември danceg
Активен
grozde
Новак
*

« Отговор #52 -: май 16, 2009, 17:28:26 »

Днес оркестъра беше на др.сватба но в ресторанта в който ще бъдем и ние(гр.Каварна.И като видях как са направили масите реших че за масите на гостите ще има мн.малко украса.Наистина момичета от тези салати,чаши и др.работи не се вижда нищо.Пък и самия ресторант е нов и е достатъчно хубав.Ще украся само нашата маса и така ще мога да си позжоля фирма,защото няма да има толкова много украса.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 16, 2009, 18:28:35 »

И аз се спрях на този вариант - масите за гости ги украсих символично, с разпръснати листа от рози, малки сребърни лъщящи бонбонки и малки чаени свещички. Стана много нетрадиционно, ефектно и на всичкото отгоре имаше готов десерт ( по един бонбон  funnytooth funnytooth funnytooth ). А наблегнах на нашата маса, като сложихме свещници, цветя, листа от рози и т.н. Така че от това, от което може доста да се пести на една сватба е определено украсата на сватбената маса и масите за гости...
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 16, 2009, 20:25:14 »

Благодаря ти,Stassi,вече се свързах с "Вашата приказка",само трябва да дойда до Варна да си харесам калъфи.Иначе ме увериха,че имат много и ще ми дадат да си ги сложа сама.
Активен
princess80
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #55 -: май 17, 2009, 11:26:00 »

Има в Добрич една сватбена агенция(Романтика),която дава калъфи за столове по 1,20лв.И аз както винаги в последния момент реших,че 100лв са нищо, а много по-различно ще изглежда ресторанта с тези калъфи.Но агенцията е толкова заета за 30 май,че дори се чудят от къде да вземат на заем.Можете ли да ми предложите друга агенция с ефтини калъфи.

ЕФтини калъфи не знам къде има, но ако става въпрос за евтини калъфи по 1.20 едва ли ще намерите нещо стойностно, което да струва 1.20 и да не е за еднократна употреба.
Активен
Georgi Georgiev
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #56 -: май 17, 2009, 15:13:19 »

Много ми харесаха снимките на Георги Георгиев но като про4етох 4е освен за транспорт трябва да платя и за хотел и ве4е ми доиде в повече.Сватбата ще е извън града.Иначе много ми харесаха снимките ама ако взвма да плащам и хотели .......Svetliвие кой пакет имахте?

Здравейте
Не разбрах от къде сте. Но по пронцип за Добрички или Варненски регион се плаща само пътя.
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #57 -: май 19, 2009, 08:29:02 »

Момичета, вчера поръчахме халките  danceg
Активен
grozde
Новак
*

« Отговор #58 -: май 19, 2009, 19:13:16 »

blush
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: май 22, 2009, 09:51:20 »

Здравейте, и аз се включвам тук , не съм от Добрич но ще ставам добричка булка  yahoo
много полезна информация намерих тук момичета. Благодаря ви   give_rose
сватбата е на 15.08.09 и още мноооого неща трябва да направя, даже незнам дали ще ми стигне времето
тъй като организирам две сватби в градове в които не живея  cray
така че разчитам на вашата помощ  girl_wink
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: