Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:11:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич? - 2 част  (Прочетена 138026 пъти)

grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #15 -: май 13, 2009, 11:08:09 »

Привет marianka_roshko!

Първо честито!!!  give_rose Само прекрасни моменти за напред!
Разкажи повече за сватбата си. Къде е била как е протекла.....
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: май 13, 2009, 11:18:18 »

Welcome
разказвай!и снимки искаме!
Активен
marianka_roshko
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #17 -: май 13, 2009, 11:29:12 »

Първо тъй като беше на 09.05 избрахме за цвят на сватбата бордо. Роклята ми беше в екрю и затова всичко беше подчинено на тези два цвята-като почнеш от поканите за гостите и кумовете и свършиш с украсата в ресторанта, тейбълките, късметчетата, подаръците за гостите и всичко останало. дори гостите ни знаеха за това и подаръците им бяха опаковани в тези два цвята, което ни трогна. самият ритуал беше в ритуалната зала на Добрич, тъй като не можахме да поканим всичките си приятели и познати и по този начин те дойдоха да ни поздравят. Избрахме за църковния ритуал църквата "Св.Георги", където пяха и двата попа-поп Иван и Стоян. Оттам се отправихме към ресторанта "Грийн палас", като преди да влезем имахме около 1,30 часа отделени за фотографите. Аз в интерес наистината доста мърморих, че времето е много, но като видях резултата просто онемях. Толкова красива са ме изкарали, че чак не мога да се позная /сега малко съжалявам, че нямаше още време за снимки, защото толкова не съм се харесвала на снимки никога/. Е разбира се за визията ми помогнаха и гримьора и фризьора ми, които ме направиха много нежна. От оркестъра в ресторанта не останахме особено доволни, тъй като се оказа , че свирят предимно чалга, а ние не искахме да има такава музика на сватбата ни. Оказа се, че за да свирят трябва да им казваме точно коя песен да бъде и коя след коя да следва /не става въпрос за хората, тях ги свиреха перфектно, но другите песни..../О доведоха и ди джей, когото без малко да изгоня, защото до средата на вечерта не пусна една свясна песен. Това обаче не можа да ни развали празника и страшно много се забавлявахме. Сега ни предстои сватбено пътешествие-тръгваме утре.
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: май 13, 2009, 11:34:45 »

момичета мн ви благодаря за инфото  thank you незнам какво щях да правя ако не бяхте вие че съм мн зле с тея неща. Какво ще кажете за сладкарница Оникс която е в Рилци?
marianka_roshko привет и от мен  give_rose
Активен
marianka_roshko
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #19 -: май 13, 2009, 11:44:17 »

ние също ходихме в оникс-цените им са добри и като вкус са перфектни. единственото лошо е, че правят предимно техни модели. ние отидохме с наш модел -в екрю и бордо разбира се и казаха, че точно такава не могат да ни направят, ще ни направят нещо средно между техен модел и нашия. затова отидохме в Койчев. Той обеща да направи точно такава каквато искахме според картинката, която му занесохме. Всички ме убеждаваха да не поръчвам там, но аз не ги послушах и съм толкова доволна. по-късно ще пратя снимка, но беше перфектна-и като визия и като вкус, а в последствие се оказа , че и като цена е супер. препоръчвам ги с две ръце.
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #20 -: май 13, 2009, 12:08:57 »

А кой ти беше фотографът?
Снимката ти изглежда перфектна  smile
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: май 13, 2009, 12:13:55 »

благодаря за съвета  give_rose но не мисля да поръчвам при койчев защото чух мн отруицателни мнения за него. Моя позната работеше като счетоводителка в един магазин и каза, че въпросния управител на койчев отишал и изкупил всичкия им шоколад с изтекъл срок, но всеки има мнение и вкус дано вече не е така и не прави тортите с 5 пръста сметана  blum
а за тази на балик- Кристи? Някой чъвал ли е нещо
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: май 13, 2009, 12:19:17 »

marianka_roshko наистина е хубава снимката и двете по точно де ама айде давай и още снимки
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #23 -: май 13, 2009, 13:58:00 »

За сладкарница Кристи съм чувала само хубави неща и ние от там ще си вземем тортата.
Нямат кой знае какъв избор, но за кремове, пълнежи и други чудеса по тортата ми изглеждат компетентни, а и мои познати ми казаха, че ще останем доволни.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: май 13, 2009, 14:18:29 »

Като живеех в Балик само от "Кристи" си купувах торти,понякога дори без повод.
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: май 13, 2009, 14:20:58 »

дааа и аз преди малко отскочих до там  Wink видях им моделите ама аз и не съм с мн претенции искам по изчистена с лилави рози или някакви др цветчета и ми обясниха за кремовете, сиропите и т.н че могат да са с такива каквито ние искаме  smile , а и цените им не са лоши 1.90 за парче
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: май 13, 2009, 14:30:42 »

ами някой от вас правил ли си е тези медицински за съвета които искат, защото мн се досах преди малко. Значи мъжа ми ходи да взема резултатите от васермана и отишал при личната лекарка за печат там дал 10 лева, до тук Ок.... обаче той си прави и др изледвания за кандидатствани за нова работа и трябва да си вади психо и там незнам си кой му  казал, че се прави и заключение на психиатър за сключвани на граждански брак и той си направил и айде 10 лева за един подпис и печат ... не че съм за 10 лева ама знаете ли прави ли се това заключение избщото защото аз за първи път го чух това за психиатъра и незнам дали е необходимо защото ако е така и аз ще трябва да ходя  Mad girl
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #27 -: май 13, 2009, 14:48:56 »

Maca89   къде ще ви е сватбата?
Нали ти обясниха, че те имат грижата да донесът тортата, но се плаща капаро за статива, и като го върнеш ти връщат и парите.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: май 13, 2009, 14:55:16 »

maca,ей преди малко ходих да си оставям моето медицинско(само с един васерман).Върнаха ме-липсва печат от психиатър и хирург.А лична му удари един печат и каза,че васермана е достатъчен.Сега трябва да се прибирам пак.
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: май 13, 2009, 15:10:13 »

grahovaprincesa  да да всичко ми обясниха мн любезно беше момичето  Wink
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: