Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:45:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич? - 2 част  (Прочетена 138178 пъти)

Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: май 13, 2009, 15:13:29 »

angel4e офф стува ми се че всичко е глупости и кой нищо не ти обеснва, какви са тези хирурзи  crazy и психиатри   angry...  ужас, май свичко за парички направено
Активен
dosibg
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 13, 2009, 15:23:42 »

Това пък с психиатъра и хирурга от къде го измислиха???И какъв хирург?Сърде4ен- да не би да са ти откраднали сърцето.....lol))Що за безумици са това????За психиатъра добре ама за хирург.....
Активен
marianka_roshko
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #32 -: май 13, 2009, 15:41:35 »

здрасти малко бях излязла, че утре заминаваме на сватбено пътешествие и правя последни покупки.
 за медицинското отиваш при личния лекар и той срещу 1,20 ти слага печат че си здрав. после отиваш и даваш 2,00 лв, за да ти вземат кръв и още 6,00 лв за васермана, т.е. общо за изследването ти взимат 8,00 лв-това е в поликниниката. моят съпруг обаче отишъл във Вива-та и му взели само 5,00 лв и васермана става още същия ден, докато в поликниниката става на другия.
фотографите ми са димчо димов и ицо davidoff. имат и сайт и снимките наистина са перфектни. поне според мен, аз страшно много се харесах, особено като се има предвид че не съм фотогенична, а на техните снимки се харесвам почти на всички.
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 13, 2009, 15:41:51 »

е за психиатъра кое му е добре  angry да видят дали си добре с акъла за да се жениш да не ти има нещо  DANCE шегувка
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 13, 2009, 15:45:45 »

Това за психиатъра и аз за пръв път го чувам. На нас не са ни искали такова нещо, ама то никога не се знае кога на някого ще му хрумне нещо  pardon
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 13, 2009, 15:45:54 »

хмм при мен беше по различно. Взех си медицинско, отидох до личната и тя ме прати да си взема час за васерман и евентуално да си го платя срещу сумата от 7,20 после да ида при нея да ми подпечата медицинското и да и платя 10 лева .... това е  Wink
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 13, 2009, 15:48:07 »

хммм аз май се замислям така и така седя по цял ден що не ида аз да питам в обредния дом какви са точно тези изследвания и колко точно са на брой
Активен
dosibg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: май 13, 2009, 16:13:08 »

здрасти малко бях излязла, че утре заминаваме на сватбено пътешествие и правя последни покупки.
 за медицинското отиваш при личния лекар и той срещу 1,20 ти слага печат че си здрав. после отиваш и даваш 2,00 лв, за да ти вземат кръв и още 6,00 лв за васермана, т.е. общо за изследването ти взимат 8,00 лв-това е в поликниниката. моят съпруг обаче отишъл във Вива-та и му взели само 5,00 лв и васермана става още същия ден, докато в поликниниката става на другия.
фотографите ми са димчо димов и ицо davidoff. имат и сайт и снимките наистина са перфектни. поне според мен, аз страшно много се харесах, особено като се има предвид че не съм фотогенична, а на техните снимки се харесвам почти на всички.

Ако не е тайна къде е сватбеното пътешествие, че сега и аз подготвям нашето...и ми е любопитно
Активен
marianka_roshko
Регистриран

« Отговор #38 -: май 13, 2009, 16:23:38 »

maca89  кога прави твоето, че е толкова скъпо. аз моето го правих 4-те дни преди 01.05. като отидох при личната веднага ми подпечата без да ми взима пари /освен 1,20 таксата/ и ме прати за васермана, където ми взеха общо 8 лв.
ще ходим на сватбено пътешествие на круиз. тръгваме утре вечер, защото ще пътуваме с автобус до италия, че мен ме е страх със самолет. в неделя отплава кораба от савона-после ще ходим в барселона, тунис, палма де майорка, неапол и т.н./не в този ред/. на 24.05 кораба се връща в савона и си хващаме автобуса за варна. кораба е на 17 етажа, с екипажа общо ще има 5000 човека на него, 3 басейна, all inclusive. всеки ден сме в различен град, а вечер пътуваме.
Активен
marianka_roshko
Регистриран

« Отговор #39 -: май 13, 2009, 16:26:08 »

забравих да кажа че тъй като сме младоженци има и отстъпка в цената на круиза-не много малка при това.
Активен
dosibg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 13, 2009, 16:31:11 »

уху, супер зву4и. Дано да си прекарате добре, за което не се и съмнявам де....
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 13, 2009, 17:04:25 »

Т.е.за медицинското са ме прецакали като ме връщат.На годеника ми му е излязло 26лв с тия глупости.Явно във всеки град е различно.Не стига че сключвам брак в тяхната община и се каня да им стана жител,ами и ме цакат.
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 14, 2009, 10:25:00 »

marianka_roshko направих го преди два дни  Wink
angel4e явно толкова са наясно и нашите лекари всеки различно иска, всеки различно знае
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 15, 2009, 11:41:21 »

Има в Добрич една сватбена агенция(Романтика),която дава калъфи за столове по 1,20лв.И аз както винаги в последния момент реших,че 100лв са нищо, а много по-различно ще изглежда ресторанта с тези калъфи.Но агенцията е толкова заета за 30 май,че дори се чудят от къде да вземат на заем.Можете ли да ми предложите друга агенция с ефтини калъфи.
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 15, 2009, 13:11:36 »

angel4e аз знам една друга но тя работи с по-солени цени 2 лева на стол и това е мое мнение ама мен лично не ми харесва техния сатен (след малко ще ти пратя снимка)
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: