Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:50:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168620 пъти)

0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #495 -: юли 14, 2009, 10:06:37 »

Ами моето е за 15.Иначе разните му там болeра  и ръкави и така нататък бяха по-скъпи и ми се видя малко излишен преразход  blum
« Последна редакция: юли 14, 2009, 14:20:48 от Sianchys » Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #496 -: юли 14, 2009, 11:07:00 »

yahoo Bravo danceg Една от изненадите за гостите вече е поръчана и е напът. Става въпрос за шоколадов фонтан. Аз първо се бях отказала от идеята, но като споменах на кумата и майка ми и те като казаха "Ями, ями - шоколадче, какво като има торта!!!"  kezz и пак се върнах към нея. Само че, цените в Бугас за наем са невероятни  crazy Обаче милото като се разрови в нета и се оказа, че малките са на доста прилични цени и вика "Купуваме!!!"  yahoo yahoo yahoo  И го чакаме да пристигне сега.

* !BTiT-pg!Wk~$(KGrHgoH-DoEjlLlw14UBKJ!SZN04Q~~_1.JPG (4.97 KB, 150x161 - видяно 2846 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #497 -: юли 14, 2009, 12:27:28 »

Мммм, Веси, от къде поръчахте фонтанчето? И аз като теб доста се колебая за тази идея. Хем ми се иска, хем мисля,че е излишно.  crazy

Аз да ви се похваля със скромните ми придобивки, защото много им се радвам.  yahoo Освен фоклите, вече имам и 10  купички с ароматизирани плаващи мини -свещички и камъчета за декорация!  *YAHOO*Освен това милото ми е обещал,че в четвъртък отиваме в Сара Трееееейд  yahoo и после на малка романтична разходка към Пловдив и Асеновград.  danceg
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #498 -: юли 14, 2009, 13:20:59 »

Ехе браво vesince  :bravo:р за фонтана!!!
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #499 -: юли 14, 2009, 13:44:00 »

Мммм, Веси, от къде поръчахте фонтанчето? И аз като теб доста се колебая за тази идея. Хем ми се иска, хем мисля,че е излишно.  crazy

Аз да ви се похваля със скромните ми придобивки, защото много им се радвам.  yahoo Освен фоклите, вече имам и 10  купички с ароматизирани плаващи мини -свещички и камъчета за декорация!  *YAHOO*Освен това милото ми е обещал,че в четвъртък отиваме в Сара Трееееейд  yahoo и после на малка романтична разходка към Пловдив и Асеновград.  danceg

От ebay e.... И както вече писах, надявам се да е Ок. А за излишен, така си е..... не е от супер необходимите неща, но след положителните отзиви си казах пък, защо не...  blush
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #500 -: юли 14, 2009, 14:08:24 »

Момичета, като ви кажат "хавайска сватба" какво си предзставяте като цветове? Аз се бях спраля на жълто-оранжева сватба з атукашния вариант. Сега с хавайската ми се иска да използвам част от купените вече неща, но вече си представям намесени и зелено, и червено дори за някои цветя и украса. Направо съм се видяла в чудо със себе си, защото ще се получи една бясна шараня и не знам на кой цвят да заложа и изобщо нужно ли е, като все пак ще е хавайска?  crazy
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #501 -: юли 14, 2009, 14:24:55 »

Момичета, като ви кажат "хавайска сватба" какво си предзставяте като цветове? Аз се бях спраля на жълто-оранжева сватба з атукашния вариант. Сега с хавайската ми се иска да използвам част от купените вече неща, но вече си представям намесени и зелено, и червено дори за някои цветя и украса. Направо съм се видяла в чудо със себе си, защото ще се получи една бясна шараня и не знам на кой цвят да заложа и изобщо нужно ли е, като все пак ще е хавайска?  crazy

Ейййй, супер яка идея. Ще помисля по въпроса , защото наистина много ми хареса тази твоя хрумка. danceg   
  Може на всички гости на партито да имат по един хавайски венец на врата, или гривни или нешо подобно. crazy
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #502 -: юли 14, 2009, 14:27:43 »

Честито за придобивките момичета!Ама си и ти Весе,ами че един фонтан от разтопен шоколад никога ама никога не е излишен.Дори да не го използваш за сватбата. blum blum blum

Абе аз за хаваийска сватба виждам бяло и кремаво-бежово-златисто,а цветния елемент да са пъстроцвтни цветя.Може да са и от един вид,а различни цветове.Ако намериш и големи зелени листа..........Хем ще можеш да вкараш много цветове,хем няма да е претрупано.А на фона на факлите,на свешите и блестящите декоративни камъчета ще бъде като приказка.С много феерични материи(шалове и вояли и едно голямо цвете,но не прекалено в косата ти вместо воал.И вместо традиционно закичване-венци от цветя(може хартиени или изкуствени,за да не подкопават бюджета)......

Ох,отплеснах се,ама така обичам да се занимавам с такива неща..... pardon
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #503 -: юли 14, 2009, 18:46:57 »

Мерси за идейките!
За венците, може и да има наистина. И аз си го мисля. За моминското ми парти ще имаме такива и се чудя и за сватбата. А иначе за цветето в косата и без воал - 10000% ще съм така!  Girl_hide
А с тия глупости, дето ги пукувам вече ме поднасят как ще си отварям магазин след сватбата.  sarcastic На всичкото отгоре съм си харесала едни изкуствени цветя, доста добра имитация на естествените / всъщност разбрах,че са изкуствени, когато жената ми каза/ и магазинът ще е пълен! Цветята ще са ми за между факлите и са екзотични някакви и ми харесаха като никога.  blum

Момичета, мили, сега пак едно въпросче: Къде има в Бургас евтин пазар / зеленчуков/ и борса за цветенца? Че определено ще ми трябват доста неща и от двете места!  angry

П.С. Така ми е приятно да пиша в тази темичкааа! Едно такова приятно чувство, че си сред приятели.  give_rose
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #504 -: юли 14, 2009, 22:46:59 »

Здравейте на всички, които правите по-лесна и интересна организацията и нагласата за една сватба! Поздравявам ви за това, че сте толкова активни и изобретателни. Неможах да се сдържа да не се регистрирам и да се включа в темата, която късае и мен като една потенциална септемврийска булка girl_wink. Поздравявам ви за непрестанната активност и се надявам да успея и аз да помагам с каквото мога.  heart
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #505 -: юли 15, 2009, 09:48:25 »

Здравейте на всички, които правите по-лесна и интересна организацията и нагласата за една сватба! Поздравявам ви за това, че сте толкова активни и изобретателни. Неможах да се сдържа да не се регистрирам и да се включа в темата, която късае и мен като една потенциална септемврийска булка girl_wink. Поздравявам ви за непрестанната активност и се надявам да успея и аз да помагам с каквото мога.  heart
Welcome
Разкажи повече, кога ще е големия ден, какво си представяш?
Надявам се и ние да сме полезни с нещо  girl_wink
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #506 -: юли 15, 2009, 11:40:31 »

Welcome Охоооо,добре си дошла!!!!
Разказвай,къде,кога....

Ами Амелия да ти кажа за пазар-има зеленчукова борса,но за цветя в интерес на истината не знам да има пазар(което не е никакъв критерйй,тъй като щом има толкова цветарски магаини и бутици все отнякъде трябва да зареждат). pardon
Активен
elince
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #507 -: юли 15, 2009, 11:51:20 »

ето я и моята рокля  yahoo.има съвсем малки корекции още ,но като цяло е готова.остава да ми направят воала,ръкавиците и торбенцето.В мои снимки е smile
« Последна редакция: юли 15, 2009, 11:53:04 от elince » Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #508 -: юли 15, 2009, 12:30:55 »

ето я и моята рокля  yahoo.има съвсем малки корекции още ,но като цяло е готова.остава да ми направят воала,ръкавиците и торбенцето.В мои снимки е smile

Честитооо... Bravo Bravo Bravo
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #509 -: юли 15, 2009, 12:59:46 »

Браво Елинце  Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Голям си бонбон с роклето!Да ти в честито!!!!! give_rose give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: