Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:54:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168635 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« -: април 28, 2009, 11:04:29 »

Активен
smarty_bonita
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: април 28, 2009, 11:23:13 »

ddddd, вярно че резултатите трябва да са заверени с печат от лабораторията, така че варианта по интернет май не е удачен. Но пък на втория етаж на Св. София също има лабораториа на Лина, която според това, което пише на вратата й работи от 6 до 00 ч. Така можеш да отидеш сутрин преди работа да дадеш кръв, а когато ти е удобо по късно да отидеш за резултат и оформяне на медицинско- поне всичко ще се случва на едно място.
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: април 28, 2009, 11:43:12 »

Аз като ходих да запазвам час в ритуалната бях самичка младоженеца беше извън България и затова минахме само с моята лична карта,доколкото си спомням май му поискаха трите имена и ЕГН!
Но вече като ходиш 10 дни преди датата трябват 2-те лични карти,трите имена ЕГН на кумовете,медицинско и документ от психото!Медицинското може да го направите и един ден преди това то става за 2 часа!
Аз доколкото знам ако ти е изнесен ритуала така или иначе трябва да подпишете предварително в ритуалната,защото те не изнасят книгата,но колко такси се плащат не знам!
Ето ти номера(056/81-33-68) на ритуалната зала ако искаш направо им звънни и ги питай за всичко,което те интересува!
Успех! good
« Последна редакция: април 28, 2009, 11:46:14 от -Ади- » Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: април 28, 2009, 12:23:13 »

-Ади- е права, а изнесения ритуал струва 200 лв.-самата церемония, ако подписите са през делничен ден май нищо не се плащаше, а ако са събота и неделя-без церемония 20 лв.
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: април 28, 2009, 13:05:08 »

Благодаря smarty_bonita ,  hukuta ,
това е чудесен вариант за мен, щом и в Св. София има лаборатория Лина, а и е с чудесно работно време   Bravo , така ще се разхождам до друго място само за психото.
« Последна редакция: април 28, 2009, 13:06:56 от ddddd » Активен
smarty_bonita
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: април 28, 2009, 13:10:43 »

Няма защо! Според мен в Св. София е най- удобно. Може да им се обадиш по телефона и да ги питаш точно как стоят нещата, но аз съм си правила множество изследвания в лабораторията там и резултатите после си ги получаваш направо от рецепцията долу. А и аз доколкото разбрах в Бургас вече действа единствено лаборатория Лина, т.е. ти където и да дадеш кръв тя все там отива- изследват я и пращат резултат- затова отнема 2 часа.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: април 28, 2009, 18:06:26 »

svetla_ety,  аз като ходих да записвам час за ритуалната имаше един мъж , който записа дъщеря си  и зет си(  да кажем) с копията от личните им карти само.
 А сега помооооооооощщщщщщ- търся бордо сандали  високи и удобни . Някой някъде да ги е срещал. Обиколих целият център , ама нЕма. В събота пак ще обикалям  ще ходя и до МОЛ-а  cray
Обаче си купих обицииии yahoo и ще ги пусна в темата за бижутата.
Активен
smarty_bonita
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: април 28, 2009, 18:19:34 »

като ходиш в мола виж в паоло ботичели, точно за бордо не съм гледала, но забелязах доста сандалки в различни цветове.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #8 -: април 28, 2009, 18:25:47 »

момичета,знаете ли някои цветарски магазин в бургас?Става въпрос за булчинския букет?И това колко време преди това да го поръчам?
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: април 28, 2009, 18:30:19 »

момичета,знаете ли някои цветарски магазин в бургас?Става въпрос за булчинския букет?И това колко време преди това да го поръчам?
Около църквата "Кирил и Методий" има поне два магазина - единия е зад църквата. А другия отстрани на училището. Има хубав цветарски магазин в уличката отстрани на "Пиргос стил". А относно времето...най-добре говори с флористката. Зависи от цветята, който искаш. Дали са сезонни или не, от къде се внасят и т.н. Аз моя го бях уточнила две седмици преди сватбата.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #10 -: април 28, 2009, 18:31:43 »

благодаря ти! @}->--Защото следващото ми ходене ще е юни месец и не знам къде да отида!
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: април 28, 2009, 19:26:58 »

като ходиш в мола виж в паоло ботичели, точно за бордо не съм гледала, но забелязах доста сандалки в различни цветове.
Ходих до този в центъра ама -НЕ nea
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: април 28, 2009, 19:52:52 »

Ходих до този в центъра ама -НЕ nea
Виж в "Мирена" тази,която е до Света София,там преди имаше различни цветове! good
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: април 28, 2009, 19:57:09 »

коя "Мирена " ДО св. София?Там къде има ?
Има едно магазинче почти срещу св. София- за него ли?
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: април 28, 2009, 20:30:30 »

nia провери ли в магазина до Рио-то (забравих как се казваше  angry) Почти съм сигурна, че там видях сандалки бордо като си търсих обувки за сватбата!
« Последна редакция: април 28, 2009, 20:32:01 от hukuta » Активен
Страници: [1] 2 3 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: