Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:55:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 31 32 [33]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 172903 пъти)

Veronika83
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #480 -: юли 18, 2009, 17:52:32 »

Здравейте, момичета!

Sunbeam6, вчера след цял ден звънене по телефоните имаше 1 -2 DJ, които не вдигаха цял ден. И тъкмо се канех да се обадя на този, който ми препоръча Lusa и телефона ми звънна. Беше 1 от тези двама DJ, които не вдигаха и се оказа, че е свободен, след което аз бях много щастлива.Той всъщност е Борислав Ников и май някой беше писал за него във форума. Днес се срещнахме с него и честно казано поне по сценария, който показа останах много доволна.Някой може ли да ми каже нещо повече за него?
А първо говорих с Николай Мелин, но той каза, че е зает, но имало едно момче с което работели заедно и той бил свободен. Казва се Стефан.Някой знае ли нещо за него, понеже утре и с него трябва да се срещнем и незнам сега кой да избера.Ако някой може да ми каже нещо за него много ще ми помогне в избора.
А също така бих искала да ви попитам дали знаете някъде в Пазарджик да дават украса под наем за ресторанта, защото аз не искам цялостна украса, а само частично.Четох, че в София има такива фирми, които ти предлагат различни пакети и ти си избираш.В Пазарджик някъде предлагат ли такива услуги?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #481 -: юли 19, 2009, 18:38:13 »

Активен
Страници: 1 ... 31 32 [33]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: