Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 17:12:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС - част 5
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС - част 5 (Прочетена 168672 пъти)
0000
Професор
Публикации: 469
Отг: БУРГАС - част 5
«
Отговор #495 -:
юли 14, 2009, 10:06:37 »
Ами моето е за 15.Иначе разните му там болeра и ръкави и така нататък бяха по-скъпи и ми се видя малко излишен преразход
«
Последна редакция: юли 14, 2009, 14:20:48 от Sianchys
»
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #496 -:
юли 14, 2009, 11:07:00 »
Една от изненадите за гостите вече е поръчана и е напът. Става въпрос за шоколадов фонтан. Аз първо се бях отказала от идеята, но като споменах на кумата и майка ми и те като казаха "Ями, ями - шоколадче, какво като има торта!!!"
и пак се върнах към нея. Само че, цените в Бугас за наем са невероятни
Обаче милото като се разрови в нета и се оказа, че малките са на доста прилични цени и вика "Купуваме!!!"
И го чакаме да пристигне сега.
!BTiT-pg!Wk~$(KGrHgoH-DoEjlLlw14UBKJ!SZN04Q~~_1.JPG
(4.97 KB, 150x161 - видяно 2850 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #497 -:
юли 14, 2009, 12:27:28 »
Мммм, Веси, от къде поръчахте фонтанчето? И аз като теб доста се колебая за тази идея. Хем ми се иска, хем мисля,че е излишно.
Аз да ви се похваля със скромните ми придобивки, защото много им се радвам.
Освен фоклите, вече имам и 10 купички с ароматизирани плаващи мини -свещички и камъчета за декорация! *YAHOO*Освен това милото ми е обещал,че в четвъртък отиваме в Сара Трееееейд
и после на малка романтична разходка към Пловдив и Асеновград.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #498 -:
юли 14, 2009, 13:20:59 »
Ехе браво vesince :bravo:р за фонтана!!!
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #499 -:
юли 14, 2009, 13:44:00 »
Цитат на: Amelia в юли 14, 2009, 12:27:28
Мммм, Веси, от къде поръчахте фонтанчето? И аз като теб доста се колебая за тази идея. Хем ми се иска, хем мисля,че е излишно.
Аз да ви се похваля със скромните ми придобивки, защото много им се радвам.
Освен фоклите, вече имам и 10 купички с ароматизирани плаващи мини -свещички и камъчета за декорация! *YAHOO*Освен това милото ми е обещал,че в четвъртък отиваме в Сара Трееееейд
и после на малка романтична разходка към Пловдив и Асеновград.
От ebay e.... И както вече писах, надявам се да е Ок. А за излишен, така си е..... не е от супер необходимите неща, но след положителните отзиви си казах пък, защо не...
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #500 -:
юли 14, 2009, 14:08:24 »
Момичета, като ви кажат "хавайска сватба" какво си предзставяте като цветове? Аз се бях спраля на жълто-оранжева сватба з атукашния вариант. Сега с хавайската ми се иска да използвам част от купените вече неща, но вече си представям намесени и зелено, и червено дори за някои цветя и украса. Направо съм се видяла в чудо със себе си, защото ще се получи една бясна шараня и не знам на кой цвят да заложа и изобщо нужно ли е, като все пак ще е хавайска?
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #501 -:
юли 14, 2009, 14:24:55 »
Цитат на: Amelia в юли 14, 2009, 14:08:24
Момичета, като ви кажат "хавайска сватба" какво си предзставяте като цветове? Аз се бях спраля на жълто-оранжева сватба з атукашния вариант. Сега с хавайската ми се иска да използвам част от купените вече неща, но вече си представям намесени и зелено, и червено дори за някои цветя и украса. Направо съм се видяла в чудо със себе си, защото ще се получи една бясна шараня и не знам на кой цвят да заложа и изобщо нужно ли е, като все пак ще е хавайска?
Ейййй, супер яка идея. Ще помисля по въпроса , защото наистина много ми хареса тази твоя хрумка.
Може на всички гости на партито да имат по един хавайски венец на врата, или гривни или нешо подобно.
Активен
0000
Професор
«
Отговор #502 -:
юли 14, 2009, 14:27:43 »
Честито за придобивките момичета!Ама си и ти Весе,ами че един фонтан от разтопен шоколад никога ама никога не е излишен.Дори да не го използваш за сватбата.
Абе аз за хаваийска сватба виждам бяло и кремаво-бежово-златисто,а цветния елемент да са пъстроцвтни цветя.Може да са и от един вид,а различни цветове.Ако намериш и големи зелени листа..........Хем ще можеш да вкараш много цветове,хем няма да е претрупано.А на фона на факлите,на свешите и блестящите декоративни камъчета ще бъде като приказка.С много феерични материи(шалове и вояли и едно голямо цвете,но не прекалено в косата ти вместо воал.И вместо традиционно закичване-венци от цветя(може хартиени или изкуствени,за да не подкопават бюджета)......
Ох,отплеснах се,ама така обичам да се занимавам с такива неща.....
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #503 -:
юли 14, 2009, 18:46:57 »
Мерси за идейките!
За венците, може и да има наистина. И аз си го мисля. За моминското ми парти ще имаме такива и се чудя и за сватбата. А иначе за цветето в косата и без воал - 10000% ще съм така!
А с тия глупости, дето ги пукувам вече ме поднасят как ще си отварям магазин след сватбата.
На всичкото отгоре съм си харесала едни изкуствени цветя, доста добра имитация на естествените / всъщност разбрах,че са изкуствени, когато жената ми каза/ и магазинът ще е пълен! Цветята ще са ми за между факлите и са екзотични някакви и ми харесаха като никога.
Момичета, мили, сега пак едно въпросче: Къде има в Бургас евтин
пазар
/ зеленчуков/ и
борса за цветенца
? Че определено ще ми трябват доста неща и от двете места!
П.С. Така ми е приятно да пиша в тази темичкааа! Едно такова приятно чувство, че си сред приятели.
Активен
Vanche_
Ентусиаст
«
Отговор #504 -:
юли 14, 2009, 22:46:59 »
Здравейте на всички, които правите по-лесна и интересна организацията и нагласата за една сватба! Поздравявам ви за това, че сте толкова активни и изобретателни. Неможах да се сдържа да не се регистрирам и да се включа в темата, която късае и мен като една потенциална септемврийска булка
. Поздравявам ви за непрестанната активност и се надявам да успея и аз да помагам с каквото мога.
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #505 -:
юли 15, 2009, 09:48:25 »
Цитат на: Vanche_ в юли 14, 2009, 22:46:59
Здравейте на всички, които правите по-лесна и интересна организацията и нагласата за една сватба! Поздравявам ви за това, че сте толкова активни и изобретателни. Неможах да се сдържа да не се регистрирам и да се включа в темата, която късае и мен като една потенциална септемврийска булка
. Поздравявам ви за непрестанната активност и се надявам да успея и аз да помагам с каквото мога.
Разкажи повече, кога ще е големия ден, какво си представяш?
Надявам се и ние да сме полезни с нещо
Активен
0000
Професор
«
Отговор #506 -:
юли 15, 2009, 11:40:31 »
Охоооо,добре си дошла!!!!
Разказвай,къде,кога....
Ами Амелия да ти кажа за пазар-има зеленчукова борса,но за цветя в интерес на истината не знам да има пазар(което не е никакъв критерйй,тъй като щом има толкова цветарски магаини и бутици все отнякъде трябва да зареждат).
Активен
elince
Любопитен
«
Отговор #507 -:
юли 15, 2009, 11:51:20 »
ето я и моята рокля
.има съвсем малки корекции още ,но като цяло е готова.остава да ми направят воала,ръкавиците и торбенцето.В мои снимки е
«
Последна редакция: юли 15, 2009, 11:53:04 от elince
»
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #508 -:
юли 15, 2009, 12:30:55 »
Цитат на: elince в юли 15, 2009, 11:51:20
ето я и моята рокля
.има съвсем малки корекции още ,но като цяло е готова.остава да ми направят воала,ръкавиците и торбенцето.В мои снимки е
Честитооо...
Активен
0000
Професор
«
Отговор #509 -:
юли 15, 2009, 12:59:46 »
Браво Елинце
Голям си бонбон с роклето!Да ти в честито!!!!!
Активен
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
37