Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 17:04:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168652 пъти)

minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #480 -: юли 10, 2009, 23:29:55 »

Мерси мила!!
Mалко съм капризна, но искам да е само с бели листи и между тях оризова хартия. Да могат да си развихрят въображението гостите  :Pпак ако искат по 5 снимки на страница да налепят  Wink
То все ми се струва че ще стане малко дандания с този апарат и тези снимки ама да видим...
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #481 -: юли 12, 2009, 10:19:47 »

Мацки роклите ви са супер Bravo.Много искам да покажа и моята,но снимките са с лошо качество.
Много ми беше кофти,че в Мирена пробвах поне 10 рокли и нищо не ми хареса,и си тръгнах.
А в "Аз и Ти"-все едно,че за мен са я шили.
За мъжките костюми там не съм чувала мнения,но майка ми определено хареса два-три докато аз бях в пробната.
За снимките-нямам идея колко ще получа-мои близки,които ползваха Сарикови мисля имат около 1500.
Ние си избрахме т.нар Photo Book  и се надявам да останем доволни.

От къде смятате да купите алкохола за сватбата-ракийка си имаме достатъчно,ама вино....
Аз се сещам само за една винарна на входа на Поморие.
« Последна редакция: юли 12, 2009, 13:06:59 от dodo23 » Активен
maimunkata12
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #482 -: юли 12, 2009, 10:25:29 »

az placha na svadbvi  cray cray cray  yahoo i igraq na tozi praznig yahoo yahoo
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #483 -: юли 12, 2009, 10:55:25 »

Dodo23,  ние пазарихме от "Биляната"  ето тук се намира на кръстовището на "Сан Стефано" и "Калоян" - под един жълт блок. До "Роял клима" май!

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=9be2ecad46a317e3cb399fc88769f91f&tip=1&initsearch=0

Наш приятел който държи едно кръчме ни даде и една оферта уж на най-евтиният склад за алкохол в Бургас. Обаче когато сравних цените на едното и другото място се оказа , че 99% са еднакви. Girl_hide
« Последна редакция: юли 12, 2009, 10:58:09 от nia » Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #484 -: юли 12, 2009, 11:04:33 »

Бялото на винарната в Поморие не е хич лошо, шардоне за 4 лв/литър.
Активен
emotikona
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #485 -: юли 12, 2009, 11:31:37 »

Бялото на винарната в Поморие не е хич лошо, шардоне за 4 лв/литър.

Чувала съм че и в Сонгурларската изба имало много качествени вина, но идва далече.
Дали нямат клон в Бургас?
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #486 -: юли 13, 2009, 08:47:40 »

Чувала съм че и в Сонгурларската изба имало много качествени вина, но идва далече.
Дали нямат клон в Бургас?
Имат, но няма нищо общо с това, което ще си купите от магазина в Сунгурларе. Вярно малко далечко идва, но пък си заслужава. Иначе на складовете на "Пиргос" или "Метро" също може да се метне по едно очо как са цените.  Wink
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #487 -: юли 13, 2009, 08:51:47 »

Замъчето преди Поморие,за където говорите има наистина какво да предложи-качествени вина всякакви.Ние от няколко години си взимаме от там и досега засечки е нямало.И бяло и червено,и ракия от там взимаме.Работят и събота и неделя ако някой се интерсува.
А за снимките и аз съм на мнение,че трябва да има поне 1000,за да можеш наистина да имаш избор.
А за отзивите за роклята ми,мерси много момичета! give_rose give_rose give_rose Аз наистина рядко казвам,че нещо ми седи добре,но този път мисля,че грешка няма. smile blush blum
Ади ,кой те гримира теб?Искам такъв грим,че като му ударя два три пъти рев да няма поражения,пък и да изглеждам добре. tease girl_wink
« Последна редакция: юли 13, 2009, 15:52:55 от Sianchys » Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #488 -: юли 13, 2009, 14:58:39 »

Момичета да попитам и аз нещо, вярно ли е,че когато влизаме в църквата булката трябва да е с нещо загърната длаи с шалче или болеро  nea вчера ми подхвърлиха това, че роклята не трябвало да бъде с голямо деколте и т.н, което ми се сори доста  crazy, защото все пак веднъж се избира за такъв повод.Ако някои има опит, нека сподели
Активен
emotikona
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #489 -: юли 13, 2009, 15:10:27 »

Момичета да попитам и аз нещо, вярно ли е,че когато влизаме в църквата булката трябва да е с нещо загърната длаи с шалче или болеро  nea вчера ми подхвърлиха това, че роклята не трябвало да бъде с голямо деколте и т.н, което ми се сори доста  crazy, защото все пак веднъж се избира за такъв повод.Ако някои има опит, нека сподели

Така е ....но зависи и от кефа на свещеника. В коя църква сте Плачещо момиче
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #490 -: юли 13, 2009, 15:54:27 »

Ами в листчето,което дават за Кирил и Методи например пише,че трябва булката и кумата май,тук не съм сигурна,трябва да са с покрити рамене.Аз затова си взех едно шалче от органзата на роклята и така.  Wink blum Wink
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #491 -: юли 13, 2009, 17:16:35 »

момичета, това за църквата е изискване за всеки, който влиза - не само за булката и кумата. Но тъй като те двете са основни действащи лица и няма как без тях, затова предупреждават хората.
Рядко някой прави забележка на булката ако е разголена, но все пак от благоприличие и за всеки случай, е хубаво да имате предвид.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #492 -: юли 13, 2009, 18:29:49 »

Ахаааааааааааа  и за "св. Богородица" искат наметало на 100 % ,а ама роклята ако не е много разголена и се падне нашият поп( идея нямам как се казва) няма да има проблем.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #493 -: юли 13, 2009, 20:49:00 »

Благодаря ви момичета за бързите отговори.Сега вече със сигурност е потвърдено.Значи трябва да си търся и шалче... Girl_hide smile
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #494 -: юли 14, 2009, 08:47:57 »

Благодаря ви момичета за бързите отговори.Сега вече със сигурност е потвърдено.Значи трябва да си търся и шалче... Girl_hide smile

В булчинските магазини гледах такива шалчета  от органза май. Обаче за едно парче плат с размер 40/150 максимум е 20 лв. , и два ръба лично на мен ми се видя много.? crazy
Активен
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: