Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:04:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 169418 пъти)

minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: юли 08, 2009, 23:19:18 »

Момичета, ще пратя координатите, но нямам за жалот никаква друга информация различна от тази, която е коментирана по - назад в темата. Ни сайт съм виждала, ни нищо. Просто в един момент стискаш палци да стане номерът. Прическите май били към 100 лева при него, а грим май беше 60 лева... Но всичко това е доста неточна информация, за което се извиням, но не си записах... Запомних че цените, бяха горе-долу нормални и това беше... за съжеление е така, когато организираш от разстояние.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #436 -: юли 09, 2009, 02:16:10 »

Момичета, Мирена и диаманти съгласяват ли се за работят и с ваша си украса или държат да  е само с тяхна? защото аз имам желание част от нещата да са мои и те само да ми ги сложат в деня.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: юли 09, 2009, 07:43:07 »

За Диаманти знам че е възможно, за Мирена нямам представа.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: юли 09, 2009, 08:25:42 »

Amelia за най-сигурно трябва да се обадиш и в двете агенции и да попиташ. Не вярвам да ти откажат да ползват и твоите материали, нали все пак ще ти вземат парите за подготовката!  pardon Аз лично бях наела Мирена и съм страааашно доволна!!! Ако сега пак се върна назад не бих ги заменила! Всичко стана както го исках, а дори някои неща не ги бяхме уточнявали и успяха да ме изненадат приятно! Цените са супер нормални good
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: юли 09, 2009, 08:37:02 »

Бургаски-септемврийски булки,до къде сте с подготовката?
Аз имам чувството че се мотаме нещо  crazy.
Имаме ресторант,агенция,ди-джей,фото и видео.Тези дни ще уточним танцьорите за посрещането и за кумските танци.
Имам всички необходими материали за направата на поканите,но не знам къде ще се проведе изнесения ритуал и за това не съм ги пуснала за печат.Двоумя се и за текста.
Купихме халки,вчера капарирах рокля(това си беше страшно изживяване),купих си и едни сандалки,които са резервен вариянт.С роклята съответно се сдобих с чанта и було.

И май нищо друго. blush

Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: юли 09, 2009, 15:15:04 »

Привет, момичета!!! Аз се завърнах от епичното пътуване до БГ и да си кажа честно, разката ми се фамилийката  pleasantry , но пък и доста работа свършихме. И конкретно: ресторант, място за ритуал, агенция, Dj (но с нерви), танцьори, фото, видео, халки, меню (почти), покани (даже започнахме да ги раздаваме), подаръци за гостите, изненади, обувки и бельо, гримьор  и сигурно и още има, но само за тези се сещам сега.
 Много съм щастлива, че взехме отделни и различни "покани"  pleasantry за родителите и сестрите ни, понеже бяха трогнати и умилени до сълзи  cray особено майчето  blush
 За агенцията също много бързо решихме и засега съм доволна от тях. 
 За тортата още се двуомим, но май ще е Захаро.
 Прическата само неуспях да реша къде, защото нещо ми похвалиха 100 фризьора и фризьорки и аз накрая от чудене при един не успях да отида.
Та така, общо взето дребни и организационни неща останаха  Yes . А да, и чашите - аз се бях отказала от идеята за Сваровски, но от това което видях в БГ, май пак сме там  pardon

Айде стига писах, че то става вече прекалено, но исках да се отчета докъде сме  girl_wink
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: юли 09, 2009, 16:16:57 »

Привет и от мен да запиша и аз до къде съм стигнала с подготовката
Имаме ресторант фото, видео, DJ, костюм за младоженеца, църква и...май до тук.
за агенция се двоумя, то май навсякъде и като цени  като предлагани "стоки" са им едни и същи. pardon 
Все още нямам, покани, торта не съм си избрала фирмата, рокля, ехе те май доста неща станаха, а време не остана.. Girl_hide
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

Я
« Отговор #442 -: юли 09, 2009, 16:53:47 »

ХА браво момичета,напредвате стремглаво!!!
Аз да се похваля,че днес случайно си купих...РОКЛЯ!!! yahoo tease yahoo tease yahoo tease yahoo tease yahoo Ходихме с мамчето до Мадам М с нагласата да поръчвам.Обаче...нещоми подсказа да изчакам малко и влязохме в Аз и Ти и Я видях......мнооооооооого красива и моя номер.Вчера пристигнала.Пробвах я и ми заспа направо.В галерията ми има снимки.На обувките също,че много време се каня да ги снимам.И майката на булката си купи убийствен тоалет!
Така да обобщя.Имаме:
*часове и капарирани църква и ритуална зала *ресторант *агенция Диаманти за украса *кумове *халки *РОКЛЯ  blum *обувки *коса(за удължаване) *проект за покани и текст *диджей *фото и видео *фризиор и маникюрист *харесала съм и бужута
Ами засега май е това....

Дайте ми контакти на някой наистина добър гримьор....
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #443 -: юли 09, 2009, 17:08:10 »

Честита ти рокличка! Много е хабува, ама много оскъдна снимчица, качи нещо по-голямо деее.
Вие като гледам всички доста сте напреднали наистина. Браво  Bravo

Да ви питам, някой да е ползвал услугите на цветарски магазин Дидо???

Ние двамата твърдо решихме да си раелизираме морския вариант! Това е! Край - сватба на моретооооооооо  yahoo Честно не си и мечтоех да стане. Така се бях притеснила и уплашила сама от себе си и безумните си намерения, но ето, че и половинката ми се захласна по идеята и така. Живот и здраве там ще сме!  yahoo

Благодаря ви за помощта!!!  give_rose
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: юли 09, 2009, 19:51:11 »

Sianchys , честита рокля, много ми хареса!  good

Аз към "Мадам М" съм малко предубедена, защото собственичката се държи ужасно с клиентите, ако попаднеш на нея, коментирали сме го преди.
Но с роклята от "Аз и ти" определено не си сгрешила.  good На сестра ми роклята беше оттам.

Моята рокля беше от "Мирена", но по-голямата част от украсата ми я правиха "Аз и ти", защото те освен че са булченски магазин, са и тип агенция предлагат координация на сватбения ден и страхотни украси.
Вече не помня, но нещо вътрешно /и аз не знам какво точно/ ме спря да поръчам украси от "Мирена" - може би леките ми забележки по роклята  /въпреки че в голяма степен бях доволна, ама не съвсем/ и това, че ми я връчиха в найлонова торба с дръжки  nea
Но не съжалявам, защото "Аз и ти" ми направиха страхотна арка и свещници.  Bravo

"Аз и ти" предлагат и промоционални цени за украса за булки, чиито рокли са от техния магазин, но ние не можахме да се възползваме, защото сватбата на сестра ми беше в Каварна и така или иначе аз й правих украсата.
Но ти вече си се "вързала" с "Диаманти" така или иначе, но и с тях не си сбъркала.  good

Amelia , много ви се радвам с тази морска сватба!  danceg

Цветарски магазин "Дидо" бил някъде до Операта и все се каня да го посетя, ама забравям  blush , момчето е познат на valka27 и доколкото знам от нея работи добре и с хъс, ако не забравя пак да го посетя, ще докладвам какво съм видяла.
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: юли 09, 2009, 20:26:54 »

Sianchys    Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Да ти е честита и да ти донесе само щастие give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #446 -: юли 09, 2009, 20:39:15 »

Момичета, как процедирате ако правите сватба извън Бс с нощувките на фотограф, агент и т.н.? Ние ще сме в Поморие и то е доста близко, но не знам дали ще им ги поемам, дали ще се върнат. Със сигурност в някакъв разговор с тях ще стане ясно, но питам, за да съм подготвена и да не се изложа. И ако ги поемаме ние нощувките в какъв хотел върви да се настанят? Ние не можем да си позволим от тези хипер лукс. Дайте съвети!  girl_impossible

Кикси, мерси за информацията! Ще разпитам Валка за това момче. Аз като видях тя самата колк опрофесионално си беше направила букета, бях решила да и дам и моя да направи. Сигурно и мамчето работи добре, дано и цените да са приемливи! Все пак ще чакам с нетърпение да споделиш ако отидеш и видиш на място букетите  blum

А, и още един въпрос - знаете ли къде се намира магазин Рая в Бс и има ли нещо общо със софийския? Четох, че там имало такива шешенца тумбести с коркови тапички за подаръчета. А аз си мисля подаръчетата ми да са в такива шишенца с мини папирусчета вътре, а отвън панделка с някаква раковинка, звездичка или нещо друго морско.  blum
« Последна редакция: юли 09, 2009, 21:46:35 от Amelia » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: юли 10, 2009, 06:50:15 »

Обикновено фотографите и т.н. си се прибират вечер и не им се поемат нощувки.
Активен
maria23
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: юли 10, 2009, 09:54:45 »

Амелиа, нашата сватба беше на 80км от Бургас и фотото, DJ и оператора си се прибраха, само им се заплащат пътните.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: юли 10, 2009, 10:52:11 »

blush blush blush Мерси много момичета.Искаше ми се да се снимам с нея ама в тези жеги да събличам и обличам....Зацапва се,а ми се свиди. pardon
Обещавам другият път(понеже е в майка ми) като я показвам на кумата и шаферките другата седмица да се снимам с нея.
Амелия аз се сещам единствено за един магазин Подаръци от Рая,но него отдавна го няма... nea
А имате ли отзиви за костюмите в Аз и Ти,че видях много хубави реплики на Пиер Карден,но не знам.Така или иначе ще трябва да замукна милото до там да видим за свещи,късметчета и т.н.Чакам сега да ми се обадят за воала-мнооооого хубав испански с брокат(циганско сърце ляляляля),че наличниа беше дефектен и да ми направят чанта-плик от сатена на роклята с камъни Сваровски като нея.

Ох,сериозно,вече нямам търпение да си я облека. goody goody goody
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: