Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 17:02:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168648 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #420 -: юли 07, 2009, 17:34:32 »

Благодаря, аз днес звъннах и направо питах там. Преборих се с проклетия си срам. Не ми казаха за такова свидетелство, а жената много подробно ми обясни всичко. Може да  е различно в различните общини. Ама като набрижи ще звънна пак да питам за всеки случай.

Момичета, някой да е ползвал агенция Арт-парти?  www.art-party.com   Препоръчват ми я, но отзиви не съм чувала за нея. Споделете впечатление. Имали офис и в Сф, и в Б-с.

Мен ми остана само гримьора - препоръчайте ми някой добър.  Ashamed
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #421 -: юли 07, 2009, 19:52:09 »

Момичета, как вървят цените на Захаро?  От там си харесах...мииии всички торти  sarcastic
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юли 07, 2009, 22:42:48 »

amelia много зависи за колко души става въпрос,но като цяло цените им са много приемливи.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #423 -: юли 07, 2009, 22:50:30 »

Ами при варианта на морето, ще сме много малко хора и ще ми трябва малка торта, но все пак питам, за да не ми сервират нещо от сорта на 4лв на парче, защото за мен това си е лудост, независимо за колко човека става дума.

Олеее, ако са им приемливи наистина цените, занчи и това е отметнато  yahoo

Остава гримьор и тук съм затруднена  girl_impossible
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юли 07, 2009, 23:11:42 »

Amelia,  ето ти пресен пример от преди 20 дни. Нашата тората беше около 80 парчета , от които в ресторанта могат да ти изкарат и 100(като гледам как ги режат). Тората я платихме вторника преди сватбата и те си я карат в ресторанта на деня към 18 часа.Beше 250 лв, а тортата с мотора за кумата 35 лв.
  Виж снимки в албума-май трябва да съм качила blush.
« Последна редакция: юли 07, 2009, 23:20:12 от nia » Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: юли 08, 2009, 09:00:31 »

Нашата 3 етажна (от Захаро) струваше 190 лв плюс транспорт. Води се 80 парчета тъй че близо 2.40 на праче излизаше.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юли 08, 2009, 09:57:20 »

Аз също се двоумя дали да не си поръчам тортата от "Захоро".
Минала година кумувахме и тортата на младоженците беше от там сватбарската и кумската.И беше с невероятен лек крем, а на външен вид -красота!
Нокато цен и аз не съм запозната.Но ак предобладава до 3лв. парчето е добре.Защото на мен ще и трябват около 60 парчета.И ще мога да се побера в буджета.А идеи как да изглеждат имате ли?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #427 -: юли 08, 2009, 12:20:55 »

Мила, имат си сайт - с приказни торти! Ето http://www.zaharo.info/main.php?page=aboutus
Благодаря ви момичета, май и ние ще сме с тях, че къде ще мъкна торта от Бургас  crazy

Момичета, някой да е ползвал услугите на гримьора Мавродиев?  От снимките, които е качил изглежда, че е не гримьор, а магьосник, но нищо не намерих като отзиви за него.

И още един въпрос - в 3-та тема се споменава за някаква гримьорка на Стайко, която гримирала фолк-певиците. Коя е тази жена, как се казва, някой да я е ползвал, да имате нейни координати? Аз също не искам лек грим и ми се струва доста подходяща.
« Последна редакция: юли 08, 2009, 12:31:12 от Amelia » Активен
dariii
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юли 08, 2009, 14:24:02 »

Ох момичета сиая. yahoo  Днес капарирахме ресторанта Форс, Гражданското, църквата, Диджея, Фото, Видео, Сватбената агенция, танциори и купихме костюма на младоженеца. danceg  danceg  danceg  danceg  danceg  Удивена съм от професионализъм  good Всичко стана само за един ден и е точно каквото си го представяхме направо не мога да повярвам.  yahoo  yahoo  yahoo
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: юли 08, 2009, 15:47:26 »

Хахах, Браво dariii  yahoo
Вече доста неща отпадат от списъка ти което е много добре
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юли 08, 2009, 17:06:52 »

Bravo Dariii, доста бързо действате! Само да вметна , че във "Форса"  не може да се остава след 23:30 час. Надявам се , че от ресторанта са ти казали това.

Amelia,  само още да спомена , че нашата тората като я почръчвахме в "Захаро" уж нямаше проблем за цвета, ама точно цвят бордо си имали , показаха ми и една снимка на торта с такава бордо глазура , обаче нашата си беше червена- нищо общо с цвета Плачещо момиче На наши приятели на сватбата пак се е получило подобна ситуация- тортата вместо жълтеникава някъква , направо си е била бяла pardon

А сега моят въпросссс?
По настоящем си сменям вече документите с новата фамилия. Ходих насам -натам и като  дойде време дас и сменям шофьорската книжка  къде  да  си изкарам медицинско. В смисъл питах в св. София , казаха ми 16 лв.-ОК.  Обаче минавам ли през всички кабинети там ? По-конкретно ме интересува очен минавам ли или само бият печат на поразия?
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: юли 08, 2009, 20:14:48 »

И още един въпрос - в 3-та тема се споменава за някаква гримьорка на Стайко, която гримирала фолк-певиците. Коя е тази жена, как се казва, някой да я е ползвал, да имате нейни координати? Аз също не искам лек грим и ми се струва доста подходяща.

Амелиа, аз ще ходя при този гримьор (разбрах че  бил мъж). Всъщност и при Стайко като фризьор.
Но честно да си призная нямам представа как се справят защото ги избрах съвсем случайно. Имам телефон ако те интересува (но е този на фризьора)
Активен
dariii
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: юли 08, 2009, 21:09:04 »

good Да казаха ми от ресторанта, но ние ще започнем от 17.00 ч. а след това вече имаме и ризирвация за диско искам с роклята на диско даже понеже с мъжа ми и всички приятели сме бармани мисля и зад бара да влезем, ще е досто интересто булка барманка  crazy  danceg
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: юли 08, 2009, 21:33:57 »

amelia къде си гледала тези снимки?Пусни сайта и ние да го разглеждаме
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #434 -: юли 08, 2009, 22:08:31 »

Миналина, искам координатите!!!  give_rose А как се казва въпросния господин и има ли сайт? Щом е толкова известен сигурно има?
Ето и сайта на Мавродиев http://www.mavrodiev.org/istgrim-kratka.htm

Момичета, разгледах сайтовете на Мирена и Диаманти. Не знам как се справят и коя е по-добра, но не останах доволна от това, което видях в сойта на Диаманти. Изобщо. Мислите ли, че прсото не си обновяват и допълват сайта? Защото от отзивите тук излиза, че са изключително добри, а в сайта - скръб. Можете ли да ме ориетнирате коя е по-добра и как са с цените?
Кикси ми беше писала и за Аз и Ти и наистина имаха невероятни неща в нейния албум.
 Мен ме притеснява това, че искаме хавайска / така да я наречем/ сватба с факли и т.н. нещо, което не видях никъде и ме е страх да не ми поискат някакви баснословни суми, защото реално аз сама мога д аси намеря нещата при това доста евтино... Girl_sing Затова питам и с цените как са.
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: