Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 17:08:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168664 пъти)

0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: юли 03, 2009, 10:23:36 »

Bravo Честито агенцийка!Назад в темата имаше май доста добри отзиви за Брилянтин. girl_wink
Активен
dariii
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: юли 03, 2009, 10:45:59 »

Здравейте момичета! Айде и аз да се запиша тука  Wink нашата сватба е на 03.10 вече си избрахме ресторант , но не сме направили нищо друго. Тъжно но факт!  crazy Все си казваме, че има време  crazy та така обиколих много места за поканите но някак си не намирам нашите или ми простеят ими пък са супер изискани и скъпи!  huhhuh.gif Други варянт за който мислихме е да си ги направим ние,  nea  но нямаме това време и двамата работим много и едва успяваме да си откраднем по някой час да се видим. cray  Някой може ли да ми даде съвет каде да поразгледаме за хубави покани в града. smile  Не искаме да ги поръчваме,защото съм с голямо предубеждение няколко пъти сме си поръчвали неща от чужбина и никога не е било това което сме очаквали като дойде. Моля Помогнете ни!  Ashamed

П.С. Много сте сладки всички много се радвам, че сте така задружни и си помагате дано и аз успея да съм от полза на някого!
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: юли 03, 2009, 17:29:35 »

Welcome
Хммм ами Дари защо не пробваш в някоя печтница?Ако имаш идея как искаш да изглеждат и т.н.Ние така ги поръчаха,но при познат(друга позната дизайнерка ни направи проекта) и така.Но е вариант и при всички положения могат да покажат мостри на материали и т.н.
Или дори в някоя печатница...
Дано съм била полезна.

Успех и питай,ще помагаме. good
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: юли 03, 2009, 18:19:02 »

Някой може ли да ми даде съвет каде да поразгледаме за хубави покани в града. smile  Не искаме да ги поръчваме,защото съм с голямо предубеждение няколко пъти сме си поръчвали неща от чужбина и никога не е било това което сме очаквали като дойде. Моля Помогнете ни!  Ashamed

Както казва Sianchys,можеш да видиш в някоя печатница, също така и в някоя рекламна агенция, една моята приятелка, която е бъдеща булка също така направи.А и цената, която й предложиха беше доста примамлива.само си намисли точно как искаш да изглеждат поканите ти и другото го остави в ръцете на професионалистите Wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #409 -: юли 04, 2009, 22:22:13 »

Момичета, моля за помощ и съвети!
осени ме "брилянтната идея" да се женим на морето, а не тук в гадната ни София. Но нашето градче, което обожаваме и имаме много спомени там е Поморие. Сещате се, че там да търся фотограф, оператор, фризьор и т.н. е безумие. Посъветвайте ме за свестен фотограф, оператор, фризьор и гримьор в Бургас.  Кои са тамошните "The Best" ??? Що се отнася до гримьор и фризизьор - ще отида до Бургас, з ада се приготвя и ще ме върнат обратно в Поморие. И някоя агенция за украса, но с по-нормални ценички.

Някоя от вас да е виждала/присъствала на сватба на брега? изобщо възможно ли е да стане и имате ли представа как става. Може би някаква такса на общината, но въобще прави ли се или го има само по филмите? Всяка информация ще ми е от полза!

Предварително ви благодаря!!!

П.С. Сега видях, че пишете в темата на някои момичета да погледнат и ресторантите в Поморие. Имате ли някои предвид? Ние ще сме малко хора, така че всичко ни устройва, но все пак да е нещо прилично. Честно казано нямам представа за такъв тип заведения, защото нсяка година ходим там, но все по разни барчета и заведенийца, които не стават за свътби. /Освен един - Св. Георги, но има санаториум отгоре и няма да позволят да се шуми./
« Последна редакция: юли 04, 2009, 22:48:26 от Amelia » Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: юли 05, 2009, 10:01:20 »

Amelia, Sunset resort е доста популярно място в Поморие за сватби. Обикновено и ритуала го правят там. Комплексът е доста голям и си има условия според мен. Кувертите мисля са към 40-45 лв, но нощувките са скъпички.
А за сватба на брега, сигурно имаш предвид на пясъка? Моята беше на брега, но на скали...Агентката ми ми е показвала такива снимки - на плажа, тъй че 100% е възможно.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: юли 05, 2009, 11:39:09 »

Момичета, моля за помощ и съвети!

Ние ще сключим брак в Морската градина-конкретното място още уточняваме.Плаща се такса "тротоарно право" на общината.
Аз лично търся място с повече зеленина и не държа на изглед към морето.
Но ако искаш ритуал на пясъка-никой в този бранш няма да ти откаже.
Реално най-високата такса е за Обредния дом-в Бургас е 200лв.
Има разбира се и още много разходи-украсата,ди-джея трябва да е там за да озвучи събитието,седящи места за гостите и други такива дреболии.
И всичките положени усилия могат да идат на вятъра с един половин-часов дъжд.
Активен
emotikona
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #412 -: юли 05, 2009, 13:20:51 »

Някоя от вас да е виждала/присъствала на сватба на брега? изобщо възможно ли е да стане и имате ли представа как става. Може би някаква такса на общината, но въобще прави ли се или го има само по филмите? Всяка информация ще ми е от полза!

Предварително ви благодаря!!!

Amelia, аз планирам подобна сватба, само че в Созопол.
За цялостната организация се доверих на тази фирма и съм много доволна:

http://www.sarikovi.com/index.html

Успех! Ако те интересуват подробности, пиши на лични. smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #413 -: юли 05, 2009, 20:53:37 »

Момичета, благодаря много! Ще се захвана да прочета темичката и да си събера информация, само за фризьори и глимьори ако може да ми дадете съвети, че с всичко друго ще се оправя, но с това едва ли.

Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: юли 05, 2009, 21:16:47 »

Здрасти Амелия! girl_wink
Мога да ти прерпоръчам моята фризьорка и маникюристка,защото са много добри и са сладурани!Много са шантави и работят на мноого нормални цени!В "Славейков" са ако ти говори нещо! :girl_wink:Казвай ще пиша на лични!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #415 -: юли 05, 2009, 21:24:21 »

А ако искаме там да се оженим, като и двамата по адрес и местожителство сме от София, трябва ли тук да сключим брак? Имате ли представа как стои въпроса? Аз бих питала тук на пиротска, но се сещате, че ще ме уверят, че тук трябвада подпишем,при това непременно, защото не им се изпускат и тези парички! Затова питам вас.

Sianchys, няма какво да ме питаш - пиши, ще съм ти благодарна. Аз не искам никак сложна прическа, така че май не ми трябва някакъв супер коафьор. Ако може да ме накъдри на едри ролки, значи е перфектен!  sarcastic
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: юли 05, 2009, 21:45:18 »

Няма никакво значение какви са ви местожителството и адреса. Ние сме от Бургас и Варна, а удостоверението за брак - от Созопол.
« Последна редакция: юли 05, 2009, 21:49:15 от Bianka » Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: юли 05, 2009, 21:48:50 »

С кеф ще и помогнем...

В която връзка - Амелиа, твоята прическа значи ще бъде като моята, само че мен ме навиха на някакви странни фуркети и ефекта е същия. Виж в албума и ако ти харесва ще ти дам телефона на моята фризьорка!
« Последна редакция: юли 06, 2009, 10:57:33 от gucci » Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #418 -: юли 06, 2009, 16:21:02 »

Инче, много сладка булка си била!!! Давай веднага координати на фризьорката ти, защото наистина искам подобна прическа. Всъщност май същата само на едно място прихваната.

Остана ми гримьор и да ми кажете къде продават цветя на едро - нещо като борса ако има.

Невероянто съм благодарна на всички, които ми писаха! Трогната съм от готовността ви да ми помогнете! Ако сватбата ни се получи, всичко ще е благодарение на вас!!! С ваша помощ за два дена вече си избрах фотограф, имам координатите на няколко фризьорки и сега ще си избера агенция! Ако решим да имаме част с ресторант и всичко по реда си, ще ви потормозя и за ди-джей, но само той остана!!! Всичко за два дена и е благодарение на вас! Това е моя мечта от години и вие ме накарахте да повярвам, че е възможна!!! Благодаря ви!  LOVING
« Последна редакция: юли 06, 2009, 16:26:40 от Amelia » Активен
elince
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: юли 07, 2009, 16:17:01 »

аз съм от созопол,а приятеля ми от поморие и самата сватба ще е в созопол.Та на него му искат свидетелство за семеино положение,което трябва да извади от общината в поморие
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: