Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:59:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168645 пъти)

malin4eto
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #375 -: юни 24, 2009, 23:48:51 »

Големи сте сладурки.Първо си помагате за сватбите,после за бебенцата,хубаво е когато контактуваш с хора,които са наясно за нещата които те вълнуват girl_wink Аз вече твърдо реших утре да отида до Атлантис,особено и като разбрах че и ресторанта събира толкова много хора.Ще го огледам много добре, и входа и тавана.После вече ще се заема с търсене на фото,видео,диждей и агенция.
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юни 25, 2009, 10:24:42 »

Малко сменям темата - вие къде си изкарахте снимки на хартия? Ще ми се да дам по някоя на гостите и влязох в едно фото тук - цена 45 ст за снимка, а в София гледам има on-line поръчка (ето тук: http://www.fotolan.info) за 28 ст като има и доставка до др. градове. Възможно ли е да има такава разлика в цената и по-скоро къде е уловката?
Активен
malin4eto
Новак
*

« Отговор #377 -: юни 25, 2009, 12:46:36 »

Момичета бях в "Атлантис",страшно много ми хареса,ресторанта за сега е свободен,другата седмица ще отидем да го капарираме yahoo Страшно много ви благодаря че ме насочихте точно за там,наистина е много хубаво heart Сега помагайте и за фото,видео,диджей и агенция.Kiksi кой е този оператот който бил работил много лошо,да не взема наистина да попадна на него nea
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: юни 25, 2009, 13:11:59 »

malin4eto ,абе да не дърпам дявола за опашката,ама действай по-бързо,може да е свободен сега,но не се знае.И при нас беше така за Университета,ама докато се усетя тука с мойто коте и една девойка прочела в моя пост,че е свободен и ПРАС!резервираха го..... angry (нищо лично)
Така че,ДЕЙСТВАЙ!!!!!!!!!Сама видя колко е трудно с намирането!
За агенция-"Диаманти" аз наех тях и наистина имат страшни идеи.И все пак най-добре ще е пак да понаобиколиш 2-3,че да разгледаш.На теб може да ти допадне стила на някоя друга.Нашите диджей-фото-видео са към Драго Пантов,ако се интересуваш ще ти пратя телефон за контакт на лични.И евентуално да се срещнеш с него и да видиш нагледно за що иде реч.
Успех!Надявам се да съм олезна! girl_wink
Активен
malin4eto
Новак
*

« Отговор #379 -: юни 25, 2009, 15:09:45 »

Казах му на моя мъж,че трябва да побързаме,ама той не може да се освободи от работа тази седмица за да отидем,така че да се надяваме,че няма да има лоши хора и да ме изпреварят girl_impossible А за тези които ми предложи Sianchys,каде се намират за да отида направо на място,пиши ми на лични.Моля ви момичета предлагайте още,да не взема накрая някой който нищо не разбира angry
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юни 25, 2009, 15:32:42 »

Malin4eto, радвам се, че вече сте се спрели на ресторант, за което сме допринесли и ние  blush
Операторът се казва Пламен, ама не му знам фамилията.
Ако се спреш на някой, преди да го наемеш, можеш да ни питаш, а ако нямаш въобще идея, ще ти дадем предложения, но виж и от агенциите какво ще ти предложат.

За агенции - "Диаманти" (на ул. "Абоба", отзад на Краставицата), "Парти Арт-2" също са много добри в украсите и ако искаш водеща ти ги препоръчвам.
Ако е за украса, с две ръце ти препоръчвам и "Аз и ти" - булченския магазин до операта  good , те правиха нашата арка (само нея плюс едни високи свещници, но ако искаш правят какви ли не невероятни украси) и я направиха невероятно красива, при все, че беше с изкуствени цветя (това вече зависи от бюджета ви). Ако роклята ти е оттам, ползваш и отстъпка. Моята не беше.

В общи линии, обиколи, виж какво предлагат и можеш да ползваш от едно място едно, от друго - друго и така.

Не ти препоръчвам единствено "Парти сървиз Крис" на "Републиканска", защото имат много надменно отношение към клиента  nea
Активен
Bianka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юни 25, 2009, 15:54:33 »

За агенциите според мен е важно и да си представиш украсата, която искаш преди да започнеш да търсиш. Лично аз като влязох в ресторанта и някак не го виждах с нищо друго освен с украсата, която в крайна сметка имахме. Исках тюркоазен цвят и избрах единствената агенция, която не се опитваше да ме убеди, че бледо синьото е по-подходящ цвят за сватба. Можеш да видиш снимки в галерията. Препоръчвам Краси (White magic) с две ръце.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #382 -: юни 25, 2009, 22:26:23 »

Както казва Sianchys за видеото,фотото към Драго,аз също съм с тях!Дори наехме тяхната агенция!За сега съм много доволна от отношението и внимателноста на жена му,която е много мила жена!Ако някои се интересува да ми пише!А повече за тях мога да ви кажа след сватбата,след 16 дни Girl_hide!!!
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: юни 26, 2009, 13:02:19 »

Ааааааааа Рубин браво! Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Тъкмо да мога да се убедя от снимките(които надявам се ще пуснеш.... blum),че не съм сгрешила.
Malin4eto за съйаление зная само,че са в Меден Рудник,точен адрес не мога да ти сам.Но виж,Рубин най-вероятно няма да има нищо притив да те осведоми за местоположението им. Успех!!!!!!!!! good
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #384 -: юни 26, 2009, 13:05:39 »

Разбирасе ще пожажа снимки!Макар,че съм разглеждала техни произведения и видео и мога да кажа че са перфектни!А които се интересува от тях да ми пише,веднага ще дам координати!!!А ти Sianchys срещала ли се с тях?Какво уточнявахте?Разказвай!
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юни 29, 2009, 18:08:18 »

Момичета, голям проблем се оказва DJ-я при нас. В последния момент се оказа, че DJ Наско само е свободен. Някой работил ли е с него, някакви отзиви, нещо ??????
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юни 30, 2009, 07:09:25 »

Ми Рубин в интерес на истината все още не съм се срещала стях.Понеже и аз и милото работим,а и рядко се засичаме да почиваме заедно,не ни стига времето да свършим всичко.Но гледах 2 техно ДВД-та от сватби и съм много доволна от това,което показаха.Майка ми ги капарира.Тука съвсем скоро обаче предстои и това.Рубин на теб предложи ли ти варианта за снимки като подарък за гостите(3лв бройката за всяко семейство от фотосесията) и какво мислиш за албумите,заслужават ли си?И не разбрах албумът с диск със снимки ли върви,или си е отделно?!?! huhhuh.gif
 smile smile smile
Активен
kristal24
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: юни 30, 2009, 08:10:24 »

vesince, Наско беше  DJ на сватбата на сестра ми и беше страхотен. Има чудесен тембър на гласа и не прекалява с говоренето, музиката беше много добра и въобще останахме страшно доволни тогава. good good good Искахме да го наемем и за нашата сватба но някой каза, че вече не правил сватби и ние се отказахме без да се свързваме с него.
Активен
Bianka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юни 30, 2009, 10:00:12 »

Потвърждавам и при нас беше DJ Наско и беше много весело. Дансингът беше пълен през цялото време. Питай нещо по-конкретно ако те интересува.
Активен
ceco3271
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #389 -: юни 30, 2009, 10:46:03 »

даите ни съвет за избор на ресторант за 60 гости засептември
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: