Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:36:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 169250 пъти)

SuNnY_SkY
Регистриран

Публикации: 5

Actions speak louder than words!

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юни 21, 2009, 09:23:22 »

Май доста сме позакъснели...  crazy
ама така се случи,да най-добре е на място.....
Благодаря ти smile
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юни 21, 2009, 09:49:56 »

dodo23 за тебе  е информацията извинявай kiksi
give_rose

SuNny,в Бургас няма голям избор на ресторанти за подобни мероприятия.Ако нищо не те устройва от коментираните до тук,можеш да погледнеш предложенията за Сарафово,Поморие или Созопол-не са толкова далече от Бургас.Успех!

П.С.:колко гости ще имате?
Активен
SuNnY_SkY
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юни 21, 2009, 09:51:57 »

Благодаря ти ,ще ми е нужен.....
Около 70....
а наистина няма никакво време,ама съм и шматка  crazy
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юни 21, 2009, 10:06:06 »

Моят съвет е следния-определи си бюджета за ресторанта;помисли на какви компромиси си готова(ами ако залата е ниска или осветлението е кофти?);Казваш,че повечето гости не са от града-ти ли ще ги настаняваш и кой ще поеме разходите за хотела?Бях чела,че в някакъв хотелски комплекс са направили отстъпка в цената на нощувките,за гостите на сватбата в техния ресторант.
Щом отметнеш ресторанта,се хващай с ди-джея,фотото и видеото,агенцията и църквата.

И по-спокойно,ние ще помагаме!
Активен
SuNnY_SkY
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 21, 2009, 10:12:23 »

Много си мила,благодаря ти много  give_rose
Имам една приятелка ,която работи в сватбена агенция и предполагам че ще ми помогне,то нещо тя има проблеми с телефона и не мога да се свържа с нея...
иначе за ресторант ,намерих ето това,цените са доста ниски,предполагам заради местоположението (до метро)  http://www.hotelavenue.info/information-Restaurant-41.html
на снимки не ми "грабва окото" ,ама на място и с подходящата аранжировка.....
а гостите..той е от Свиленград,ще имаме оттам гости,и от Велико Търново,и от Пловдив,Стара Загора....имаме познати къде ли не,а този хотел предлага и стаи на добри цени.....
но незнам как ще изглежда в действителност....
ако отпадне това ще се ходи в Сарафово и Поморие:)
утре цял ден ще мотам по задачи
п.с. сега звъннах - имало свободни места и в х-л Атаген...
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 21, 2009, 10:19:41 »

Авеню погледнат от вън ми прилича на общежитие.Не съм го посещавала и нямам престава как е ресторанта-от снимките не съм очарована.
Виж Атаген на мен ми беше фаворит,но е твърде малък за нашата сватба.Ако те устройва-действай.Имай предвид че е в центъра-това затруднява паркирането.
Активен
militrisa
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #336 -: юни 21, 2009, 10:22:06 »

Можеш да прегледаш някой сайт със заведенията и хотелите в Бургас - не се знае може да изскочи нещо подходящо.
Вече проверили ли сте и в някое от тези места:
- х-л Луксор
- х-л Чиплаков (Chiplakoff)
- Плаза хотел Бургас (не знам обаче колко са местата)
- бистро "Чарли"
- р-т "Извора", който изглежда е цяла къща с различни зали.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юни 21, 2009, 13:32:04 »

SuNnY_SkY  аз бих те посъветвала и нещо друго.Ако за същата дата има 5 Сватби както ти самата каза,аз бих те посъветвала преди да капарираш ресторанта веднага да се опиташ да се свържеш с дж,фото и видео за да не се получи така че да имаш проблеми със събирането на основния екип.Напълно те разбирам, че датата има някакво сантиментално значение за вас,но незабравяй факта,че гостите ще запомнят само купона,а без добър дж това е малко трудно....После идва въпроса с добрия фотограф,защото снимките ще ти останат за цял живот.А що се касае за видеото,то никой не би искал да има размазан запис.... girl_impossible
Така че си направете добра преоценка на приоротетите,за да не съжаляваш после цял живот.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юни 21, 2009, 17:02:21 »

SuNnY_SkY провери ли в х-л Аква? Ресторантът си е подходящ за сватби, не е нищо особено, ама както казваш-с подходящата аранжировка...може да стане много добре!  good
Атаген е наистина мноооого малък, едва ли ще се съберат повече от 50 души!!!  huhhuh.gif
И telesfora е права за другите неща, с които трябва да побързаш, защото все пак е сезонът на сватбите!  pardon Успех!!!
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юни 21, 2009, 19:14:14 »

help help help :GROAN:Някой от вас знаели каква е тази парола от форума.Когато искам да разгледам някоя галериа ми иска да си въведа паролата от форума?????????????????
Активен
sis4eto
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юни 21, 2009, 19:57:50 »

Здравейки булки от Бургас  help 
Някоя от вас може ли да ме упъти как от Бургас да стигна до ритуалната зала на НЕСЕБЪР.Какво трябва да хвана и там как да се ориентирам.Само веднъж през живота си съм стъпвала с Несебър и почти не го помня.Моля ви,помогнете  cray
А що се отнася до теб telesfora,до сега не съм чувала или чела някой да е споменавал за такава парола.Съжалявам!Дано някой да успее да ти помогне  Good luck
« Последна редакция: юни 21, 2009, 19:59:53 от sis4eto » Активен
wedding_planner
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #341 -: юни 22, 2009, 07:52:26 »

Здравей, sis4eto. Ритуалната зала в Несебър е в стария град, малко зад Старата Митрополия. Ако желаеш пиши ми на лични- ще ти изпратя телефона на ритуалчика за Несебър- Мария Шопова.
Активен
SuNnY_SkY
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юни 22, 2009, 08:59:55 »

Здравейте сладурани ! smile
Благодаря ви за помощта,значи днеска ще избягам от работа и утре сигурно няма да се появя( с риск да ме изгонят ),но ще обясня за какво става дума и се надявам да срещна одобрение >
militrisa ,Хотел Луксор и Плаза нямат достатъчен брой места, а доколкото разбрах хотел Чиплаков са две зали,свързани помежду си със стълба,за ресторант Извора днес ще ида на място.
telesfora Видео и фото ми намери една моя приятелка,която имаше парти агенция в Поморие и има телефони на разни хора,само DJ-я остана...и ресторанта разбира се  girl_wink
hukuta За хотел Аква ми казаха че нямат свободни съботи Август и Юли месец...
И така,скоро пак ще ви дам отчет,дано да намеря ресторант,ако се сетите за някой пишете и благодаря още веднъж
Усмихнат ден на всички и Успешна седмица !!!!  give_rose
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юни 22, 2009, 11:57:25 »

Значи Съни,стискаме палци.Чиплакоф е много малък и думата ресторант е силно казана.По-скоро пицария.За DJ мога да ти дам телефона на моя Драго Пантов се казва да питаш дали е свободен.За бистро Чарли-приятно е в комплекс Славейков се намира,битова е атмосферата,но поне според мен ме е много подходящо за сватби.
Провери ли в Доминото,вътре е страхотно и мисля,че няма да има проблем за 70 човека да се съберат.А не зная наблизо къде ще можете да настаните гостите от други градове.
Успех с търсенето и се надявам,че съм успяла по някакъв начин да съм полезна. smilesmilesmile
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юни 22, 2009, 11:59:25 »

А в р-т Форс провери ли?!?!?!Сега се сетих. blum
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: