Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:13:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 169467 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: юни 02, 2009, 20:54:24 »

nia на мен лично ми ги изработваха в сватбената агенция и ги поръчвах, когато уточнявахме украсата на ресторанта! Ама, ако ще ги поръчваш в цветарски магазин мисля, че трябва да ги поръчаш най-малко седмица преди сватбата, даже 2, защото все пак и те трябва да си направят поръчка за цветята, които ще използват-то това май важи за навсякъде  pardon както и да е...искам да кажа, че може  да ги поръчаш. А впрочем моите бяха изненада-само бях казала какви цветя искам да съдържат!  Bravo И бяха много добри! Мацката има страхотно въображение!  good
« Последна редакция: юни 02, 2009, 21:16:53 от hukuta » Активен
rossy*
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: юни 02, 2009, 21:34:39 »

Носи се пиле,торта,бутилка червено вино и букет за кумата!Ние носихме пиле,торта,бутилка уиски(защото това обича кума)и букет за кумата!А също така бяхме подготвили покана за кумуване!
мммм и ние получихме същите неща като ни канеха за кумове !
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: юни 02, 2009, 22:16:13 »

Welcome Bluebird  и лека подготовка за сватбата ти , обаче лично аз нямам инфо по въпроса blush

А сега да питам?
Колко време преди сватбата си поръчахте булчинският букет също и бутониери и др.  и къде?  crazy

Аз ги поръчах днес т.е. 4 дни преди сватбата в "Божи дар". Бяхме минали миналата седмица, но ми казаха, че е много рано. Аз обаче искам букет от бели рози (с разни морски неща по него), а ако са по-екзотични цветята - 2 седмици по-рано ще е добре.
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: юни 03, 2009, 18:57:16 »

Мили дами, аз имам едно въпросче. Както вече писах, ще ставам бургаска снаха  yahoo Таааа се очертават доста гости за настаняване, не само от моя страна, но и от чужбина  angry Хотела, в който ще празнуваме, е сравнително скъп. Мислехме си първоначално да настаним гостите там, за по удобно, но сега като започна да се трупа бюджета и на нас започнаха да ни пушат главите  insane GROAN Hmmm Като се и приберем 2 пъти до БГ и направооо  girl_impossible Тааа аз да си задам накрая въпроса: Смятате ли, че ще е зле, ако гостите бъдат настанени някъде другаде, а не в същия хотел?
 Офффф, то и аз го убясних като идиот insane , но се надявам да разберете, за какво иде реч  smile
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: юни 03, 2009, 20:41:43 »

vesince нищо подобно.И моите гости смятам да ги настаня в друг хотел.
Само ако успееш да намериш някой който да е по близо до ресторанта би било чудесно (че като се напият, нали знаеш какво ще стане  danceg )
Ние миналия месец бяхме на сватба в Пловдив и там ни бяха настанили в хотел който изобщо небеше близо до ресторанта и пак нямаше проблем.Просто си оставихме колите на паркинга на хотела,а за предвиждане използвахме таксита.Младоженците бяха ни осигурили тел номера на няколко таксиметрови компании  Bravo и всичко беше ок.
Така че споко.Направи така както на вас вие удобно.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: юни 04, 2009, 09:21:08 »

Имаме си часове за ритуал и за църква,в понеделник бяхме с милото в 7и20 на Вардар и трябва да ви кажа,че не бяхме първите,имаше още една сладурска двойка  blum blum blum И така,ритуалче в 16ч и църквица в 17ч сега края на месеца се захващам с роклята и дреболиите...Абе да питам за църквата друга чаша ли трябва?Гледам има едни по-тумбести като сребърни чаши?!?!?1 huhhuh.gif huhhuh.gif huhhuh.gif
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: юни 04, 2009, 09:26:16 »

Аз и друг път съм писала,зависи в коя църква ще сте!Ние бяхме в "СВ.Богородица" там чаша не трябва! good
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: юни 04, 2009, 09:27:37 »

Ние бяхме в Кирил и Методий и там също чашата се даваше от там. Поне така си спомням.
Да, така е, сега си погледнах снимките, от тях са чашите, едни метални такива.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #263 -: юни 04, 2009, 09:30:22 »

Да,за "Кирил и Методий" аз се обадих да попитам и не ни искаха!А и на нас ни дадоха едно листче като си запазихме часа със списък какво трябва да носим!А ina_lemon ,как беше церемонията там?Аз знам,че е около 30 мин.Вие доволни ли сте?
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: юни 04, 2009, 09:35:58 »

На мен лелята,при която записвах часа ми каза 30 минути.Да за там сме и ние,значи на фона на всички разходи сме с 20-30 лв. напред  funnytooth cap ROFL ROFL ROFL
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: юни 04, 2009, 09:37:42 »

Ми ..... да, доволна съм, макар че попът беше мара подробната, но все пак като сме се хванали да правим църковен ритуал сме длъжни да го изтърпим. Те хората си вършат работата ..... Не помня дали беше цял половин час обаче, честно казано. Но и да е било, не е било досадно, или поне .... не много. Стана ми едновременно комично и скучно, когато обикаляхме масата наред с кумовете, понеже бяха доста обиколки, ама нейсе.....
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: юни 04, 2009, 10:41:51 »

Момичета, това е, часа и мястото на срещата са известни  yahoo yahoo yahoo - 05.09.2009, 16:45, Гранд Хотел Поморие  danceg danceg danceg
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: юни 04, 2009, 13:04:22 »

Sianchys , и ние сме в Кирил и Методий но от 16.30  - пурво бяхме записали 17ч. , но го сменихме  blum
Много се радвам , че сигърно ще се видим там  smile
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: юни 04, 2009, 14:28:13 »

Видях, че темата за сватбените агенции е заключена, и затова да се допитам до вас. Трагнах да обмислям въпроса, доста рових и в нета, и тук във форума, но все пак да попитам. Доста се откроява " Диаманти ", хората все доволни, друга която ми хареса като идеи е " Брилянтин ". Работи ли, или да е работил, някой от вас с тези агенции? Моля споделете впечатления.  good NO
Активен
SylvieBG
Любопитен
*
Публикации: 30

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: юни 04, 2009, 15:24:07 »

Vesince,

Аз имам впечатления от "Диаманти". Те украсяваха ресторанта за нашата сватба на 16 май и се справиха меко казано страхотно! Направиха истински чудеса с ресторанта. Гостите не можаха да го познаят. Не съм ходила по други агенции, просто бях решила предварително, че ще са те, тъй като бях разглеждала снимки от друга сватба, за която бяха украсявали ресторанта преди 2 години. Има малко снимки от ресторанта в албума ни, ако искаш ги разгледай.

Успех с подготовката!
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: