Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 17:04:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168654 пъти)

minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: май 31, 2009, 20:43:34 »

Е браво! Значи правилно съм се сетила  Wink
Щом ги няма и строежите, мисля че мястото е идеално за такъв вид събития.  good
Даже можем да отидем да го посетим : видях че разни спа процедурки предлагат.  danceg
А кой е този комплекс Атриум, че нещо не съм в час?  pardon
Активен
rossy*
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: май 31, 2009, 21:19:31 »

Ами той е точно срещу хотела , има 2 дискотеки , пиано бар , няколко ресторанта ...http://www.bulrest.com/pomorie/index.php?oID=4923&cID=1
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: май 31, 2009, 21:47:27 »

Супер изглежда и този комплекс. Може би още едно хубаво място за сватба?  good
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: юни 01, 2009, 10:14:34 »

Днес ходихме до ритуалната зала и записахме час за изнесения ритуал-16,30. yahoo
Оказа се,че същинското подписване ще го уточним 10 дни преди самата сватба,което идеално ни устройва-ще можем да се съобразим със свободното време на кумовете.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #244 -: юни 01, 2009, 14:56:34 »

Момичета,кажете ми в Бургас къде можем да си изкараме медицинските?Аз си мислех за Света софия или за Ел Масри?????Кажете бързо ли стават,какви изследвания се правят и след всичко това трябва ли да се заверевят от личния лекар????А и последно-психо минава ли се???Питам защото ние сме в софия и се чудим много!
Активен
SylvieBG
Любопитен
*
Публикации: 30

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юни 01, 2009, 15:03:39 »

Здравей, Рубин,

Ние си правихме нашите в "Света София", цената беше общо 56 лв. за двете медицински. Психото няма как да се пропусне, там платихме още 14 лв. ако не ме лъже паметта, като последния печат пак го поставиха в "Св. София", така че не се налага да се ходи при личния лекар. Но цялата процедура ни отне около 4 часа, първо дадохме кръв и ни казаха да дойдем за резултат след 4 часа, а през това време минахме през Психото и отново се върнахме за кръвните резултати и другите печати.
Активен
Рубин

« Отговор #246 -: юни 01, 2009, 15:10:05 »

Ох,благодаря!Аз сега се замислех при личния лекар как става процедурата???Знам че може само при нея да се направят?Някои има ли идея?
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: юни 01, 2009, 16:13:22 »

Здравейте!
Някой мислител беше казал, че живота е наниз от победи и поражения. Днес сутринта толкова се зарадвах, че запазихме най - предпочитания час за сватбата и следобед като звъннах да си ангажирам фотографа (Калоян) и се оказа, че са го ангажирали за същата дата току що. Аз не знаех, че всичко е такава надпревара girl_impossible... Може ли вече омъжените да споделят кой фотограф са ползвали аз да им погледна снимките и да си преценя на кого да звънна и дано да има все още свободни и добри фотографи !
Поздрави!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юни 01, 2009, 20:13:00 »

svetla_ety на мен ми се случи същото!  sad Бях си навила на пръста Калоян да ни снима, но се
 оказа, че бил ангажиран вече...след това ми препоръчаха Сарикови  и изобщо не съжалявам!  good Ако ти харесат снимките, ще ти дам координати. В албума съм качила само снимките ни от албума!!! (Защото иначе са 1200 броя  pardon) Тези от галерията на са ги правили те, а брат ми!  give_rose
Активен
elince
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 02, 2009, 13:47:49 »

момичета някоя знае ли какво трябва да се носи като се канят кумовете,че съм много боса по въпроса smile,че тия дни ще ходим при кумовете и незнаем какво се прави.благодаря предварително
Активен
Рубин

« Отговор #250 -: юни 02, 2009, 13:54:21 »

Носи се пиле,торта,бутилка червено вино и букет за кумата!Ние носихме пиле,торта,бутилка уиски(защото това обича кума)и букет за кумата!А също така бяхме подготвили покана за кумуване!
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юни 02, 2009, 13:58:59 »

Ние носихме същите неща само вместо торта бяхме с погача и мед и аз си ги захраних с пожелание да са живи и здрави! smile
Ние също си имахме покана за кумовете с различен от на останалите гости текст! good
« Последна редакция: юни 02, 2009, 14:01:40 от -Ади- » Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юни 02, 2009, 15:00:04 »

Ох,благодаря!Аз сега се замислех при личния лекар как става процедурата???Знам че може само при нея да се направят?Някои има ли идея?
При личния лекар си е малко процедурка. Защото първо отиваш при нея, после те праща за Васерман, от там в Психото и после пак при личната за последен печат. А в Бургас това си е обикаляне, защото за Васерман нас ни пратиха в Трета поликлиника.
Активен
bluebird
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #253 -: юни 02, 2009, 15:46:48 »

Привет! Аз съм чисто новичка проекто-булка с (почти) изтървани нерви Wink Щастливото събитие ще е на 5-ти септември, в хижа Божура. Малко съм притеснена, тъй като съм планирала изнесен ритуал в 18:30 ч., а сватбата ще е отвън, край басейна. Някой правил ли е подобна сватба там? И още за един съвет ще помоля - ако някой си е правил сватбата там, да си каже впечатленията - как е персонала, храната, и т.н. Още повече, че забравих да ги питам до колко часа ще ни търпят, да не стане така след 12:00 ч. да ни натирят или да искат плащане на час някакво безумно. Благодаря предварително на всички!
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юни 02, 2009, 17:41:41 »

Welcome Bluebird  и лека подготовка за сватбата ти , обаче лично аз нямам инфо по въпроса blush

А сега да питам?
Колко време преди сватбата си поръчахте булчинският букет също и бутониери и др.  и къде?  crazy
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: