Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 17:09:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168666 пъти)

vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: май 30, 2009, 10:35:20 »

Местенцето е Гранд Хотел Поморие  yahoo, а за датата имаме време до понеделник да решим, но май ще е 5-ти септември  smile
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: май 30, 2009, 10:52:52 »

Честито Весинце. Bravo Bravo Bravo Знам колко трудно се намира ВАШЕТО място...
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: май 30, 2009, 11:23:21 »

Честито и от мене  Bravo ,
а дали ще можеш да споделиш повече инфо за там?
Например куверти,къде се намира,формата на масите.......или каквото и де е?
 give_rose
Активен
elince
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: май 30, 2009, 12:04:51 »

и нашата ще е във Вип Зона само че на 5-ти септември,така че ще чакам да разказваш как е минало там и дали сте останали доволни от обслужване и т.н.А иначе да не си от созопол или само там ще е сватбата?
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: май 30, 2009, 18:38:30 »

Това е местенцето  pleasantry http://www.grandhotelpomorie.com/, незнам дали трябва така да го поствам, да не ме обвинят в реклама, дано да не е проблем  blush Иначе кувертите са някъде по 45 лв, но дали така сте останат незнам. За ресторанта и разположение - честно да си кажа, само на снимки сам виждала.  pardon Тя сестрата на милото ходи и каза, че е доста просторно и удобно. Но повече подробности ще има края на юни, като се приберем. Сега сериозно се замислям да си наемем агенция. Няма аз как да тръгна сама и да си правя украси и т.н., и да отработя всичко само с 2 прибирания по 2 седмици...  girl_impossible И то второто преди сватбата. Така че давайте мнения и съвети, ако някой се е обръщал за помощ към агенция.

Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: май 30, 2009, 19:15:21 »

Браво за ресторанчето. Много добре изглежда!  Bravo
За агенциите ще те посъветвам да прочетеш старите постове в темата - там е коментиран доста въпросът.
И аз от чужбина подготвям, наех агенция Диаманти за украсата, но още не сме уговорили нищо.
Казаха ми, че и месец преди сватбата можело да се уговори това...Другото и от разстояние може да се направи, зависи колко ти се занимава.
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: май 30, 2009, 21:38:30 »

и нашата ще е във Вип Зона само че на 5-ти септември,така че ще чакам да разказваш как е минало там и дали сте останали доволни от обслужване и т.н.А иначе да не си от созопол или само там ще е сватбата?

Неее, не сме от Созопол, но ресторантът много ни хареса, а и не искахме да е в Бургас. За сега нямам забележки към тях. Ще видим на сватбата как ще се представят.
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: май 31, 2009, 00:30:00 »

vesince благодаря ти много за инфото give_rose
Ресторанта наистина е голям,има голям дансинк,високи тавани,който е много готино декорирани ....
но претполагам всичко това вече го знаеш.
Що се касае за цени,мисля че няма голяма разлика със Сънсет или се бъркам  crazy
Активен
rossy*
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: май 31, 2009, 12:47:31 »

http://www.retur.eu/bg/hotel.php?hotel=400&gclid=CIuJxO-u5poCFRAgZwod132pBg#hotel_show_content

ето линк , че другия май нещо не се отваря.

В Сънсет цената май беше 50 лв ако не се бъркам ( и порцийките били малки) , но не съм чувала досега отзиви за Балнео хотела . Ресторанчето изглежда доста добре и е с капацитет 200 души + 100 на терасата , даже ако сте общо 100 души и само на терасата ще е готино (стига времето да го позволява) Добър избор ! Bravo Ще се замися и аз за там...
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: май 31, 2009, 16:54:46 »

rossy в Сънсет мин куверт е 45лв.,а що се касае за порциите и аз така чух и именно затова немога все още да се реша. Обаче и има нещо друго,когато си вкараш допълнителен алкохол или мезета имаш sеrvice charge който е 6лв на човек,а в Сънсет същата такса е 2лв.Бих казала че двата ресторанта си имат своите + и –,но в никакъв случай неможе да става въпрос за цена.Те и двата си излизат същата сума когато дръпнеш чертата. nea
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: май 31, 2009, 18:05:26 »

За тересата един съвет - проверете дали няма да ги притеснява шума. good
Лично намирам че 6 лева са прекалено много за внесен алкохол, но пак трябва да се види какво включва. Ако това ви позволява да вкарвате и безалкохолно и бира, защо не.
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 31, 2009, 18:39:39 »

minalina извинявай може и да си споменала но за кога е определена вашата сватба??
тъкмо бях се успокоила че не съм единствената без ресторант и се сетих че вашата може да е по късно. blush
« Последна редакция: май 31, 2009, 18:43:22 от telesfora » Активен
rossy*
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: май 31, 2009, 18:45:10 »

rossy в Сънсет мин куверт е 45лв.,а що се касае за порциите и аз така чух и именно затова немога все още да се реша. Обаче и има нещо друго,когато си вкараш допълнителен алкохол или мезета имаш sеrvice charge който е 6лв на човек,а в Сънсет същата такса е 2лв.Бих казала че двата ресторанта си имат своите + и –,но в никакъв случай неможе да става въпрос за цена.Те и двата си излизат същата сума когато дръпнеш чертата. nea
мане , тука става въпрос за доста парички! КАто чета във вътрешността как кувертите им са по 20 лв ....А 6 лв на човек е прекалено мисля! Нашата сватба ще е чак пролетта , така че имам доста време да разуча и да чуя отзиви за двете места!
 Ей дами да не забравите след сватбата да пишете за впечатленията от ресторанта и обслужването! 
girl_wink
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: май 31, 2009, 19:45:06 »

Мила, ние се спряхме на ресторант - в Сънсета ще е последно, но е август, а ти беше октомври
 ако не се лъжа. Няма начин, друго така и не харесах pardon.
 И Гранд хотела го бях отписала но сега убий ме, не мога да се сетя защо...Ще питам майка ми, май тя ми беше казала че имало строежи наблизо, но може и бъркам с друг ресторант.
« Последна редакция: май 31, 2009, 19:56:27 от minalina » Активен
rossy*
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: май 31, 2009, 20:30:18 »

Имаше строежи , ама сега няма . Даже комплекс Атриум е отсреща !
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: