Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:38:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 169260 пъти)

vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: май 28, 2009, 20:18:43 »

Оххх, на път съм да колабирам  cray Как може в хубав град като Бургас две свестни места за такива мероприятия да няма  girl_impossible А и с нашия брой гости, направо незнам  GROAN
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: май 28, 2009, 20:46:36 »

Не се притеснявай и аз сам на същото дередже crazy
Ние капарирахме България за нашата сватба но и не сме много сигурни дали искаме да е там.Май ще се мастим  но незнаем къде!  pleasantry
Наистина ако искаш повшче инфо за Атлантис или Сънсет пиши.за тези 2 ресторанта мога да ти изредя + и –,но на мене не ми помагат много да се реша. girl_impossible
Мога да ти помогна и за България ако се интересуваш.
Но наистина за такава бройка избора не е много голям около Бургас.При нас бройката е същата.
А ти къде живееш?
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: май 28, 2009, 21:57:59 »

В Германия сме, Нюрнберг е града  smile Ние бяхме миналия април на сватба в "България", на милия на сестра му, но нещо не бяхме впечатлени, даже хич NO И като си помисля, че може да се принудим там да отидем  SUICIDE
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: май 28, 2009, 22:21:32 »

Ако искате нещо по изискано то вашия ресторант мисля че е Сънсет,а като по евтин вариант Атлантис но ти предупреждавам още веднъж за таваните.Аз съм 1.68 и когато се изправя на пръсти докосвам тавана в едната част(единия край е на платформа,но по голямата част е с около 50см по високо,може и повече). pardon,но за сметка на тов предлагат много изгодни нощувки,поне за октомври
Според мене побързайте,защото нямате време.
Активен
elince
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: май 29, 2009, 00:25:06 »

много ще съм ти благодарна ако ми кажеш не само номера(za kosata), а и къде мога да я намеря .някакъв магазин ли има и ако е така направо да ида.идеята много ми допада  smile
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: май 29, 2009, 09:51:47 »

Такааа... Атлантис май отпада като вариант. Мерси за инфото telesfora  good И пак сме до никаде  cray
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #216 -: май 29, 2009, 10:13:05 »

Мила,vesince и аз бях така в началото при търсенето на ресторант!Ние ще сме около 150 човека и като почнах да званя по заведенията ми премаляваше!Няма и няма избор в Бургас!!!И така ще сме в ресторант България!Желая ти успех и моя съвет е ако се спрете на място което ще ве събере-капарираите го!А ако нещо не ти хареса винаги можеш да прекриеш някои недостатъци с украса,а и самата ти ще си най-красивия и превличащ погледите елемент за цялата сватба!УСПЕХ!
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: май 29, 2009, 10:48:13 »

Тук някаде видях идеята за транспорт на гостите, примерно ако не сме в Бургас, на всеки час или два да има някакъв транспорт.... Някой правил ли е такова нещо? И изобщо как ви се струва?
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: май 29, 2009, 14:46:04 »

Ами трябва да се договориш с някоя фирма с автобуси под наем. По принцип цената е на км и варира 1-1.50 лв/км в завсимост от големината на автобуса. Аз ще имам автобус, но само ще закара гостите от Б-с до Созопол и после ще върне хората, които искат да се приберат след края на веселбата в ресторанта.
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: май 29, 2009, 16:01:13 »

Аз да се похваля, нашият проблем се реши - имаме си местенце  danceg yahoo Bravo weddingday
Още немога да повярвам  goody
Нооо, сега изскачат другите въпроси. Можем да се приберем само веднъж преди сватбата и след това за нея. Тааааа въпроса ми е кои са нещата, които да свърша при първото прибиране и кое може да се свърши непосредствено преди това, понеже се съмнявам за две седмици да успея с всичко. Честно да си кажа, малко ме е страх да не забравя нещо важно  blush
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: май 29, 2009, 17:14:23 »

А ще споделиш ли вашето "местенце"?
И кога ви е датата , ако съм пропуснала? girl_wink
  Надявам се също да имаш и дясна ръка тук- за да свърши туй-онуй докато те няма.  :)В общи линии имаш работа сега да запазиш ресторанта, 3 месеца предварително да запазиш ритуална( ако ще имате) и църкава( пака ако ще имате).И 2-3 седмици преди сватбата торти, морти и други подобни....
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: май 29, 2009, 20:37:54 »

Бианка, ще споделиш ли, моля, коя фирма смяташ да ползваш за транспорта и колко горе-долу ти излиза?
А как определи часа в който ще става връщането?
Активен
elince
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: май 29, 2009, 20:39:56 »

bianka в кои ресторант ще сте в созопол,че и нашата ще е там и кога smile
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: май 29, 2009, 22:23:26 »

Ресторантът ни в Созопол е "Вип зона", а сватбата е другата събота. Не остана вече:)
Фирмата с автобуса е Балкантур. Те искат 1 лв/км, но бусчето е с 20 места. Говорих и с "Минибус". Те предлагат и автобуси с повече места, но цената е 1.50 на км. По принцип уж се разбрахме шофьорът да вземе гостите в 17 часа да ги закара до там и да чака докато приключи сватбата. Сложила съм го на "служебната маса" с агентката, фотото и т.н.  После към 12.30 -1 часа ще ги върне обратно в Бургас (който иска де; голяма част ще останат там) .
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: май 30, 2009, 01:15:47 »

Vesince  Bravo
а дали наистина ще споделиш къде е това местенце и за кога е определена датата.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: