Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 17:07:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168660 пъти)

elince
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: май 24, 2009, 13:15:02 »

за обувките искам нещо отворено и с висок ток,но съм много отчаяна,защото в бургас нищо няма когато ти потрябва.нашите танцьори са 80 лв.а за косата съм си харесала една прическа но нямам толкова коса за нея и незнам дали ще е добре да си сложа една плитка изкуствена.Бие какво 6те кажете?
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: май 24, 2009, 13:21:35 »

С риск да съм досадна - кои са вашите танциьори? Ако можеш дай координати на лични , че до 2-3 дни трябва да съм решила и тоя проблем. sad
Активен
elince
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: май 24, 2009, 22:05:34 »

ами да ти кажа незнам как се казват,те от агенцията ми ги осигуряват.
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: май 25, 2009, 09:49:00 »

Bianka,ходих до железариите и мисля,че в "Дом на майстора" има точно това ,което ти трябва!Значи на 2-я етаж отляво има декоративен силиконов пистолет с пръчки силикон ,които се разтапят в самия пистолет и така се лепят разни неща!
Забравих да пиша,че струва 12 лв.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: май 26, 2009, 16:09:38 »

Здравейте момичета!
Наближава понеделник и тогава ще записвам час за сватбата в гражданското. Исках да споделя плана и да си кажете мнението за часовете :
църква в 16.30 и ресторант в 18.00 , където да се проведе изнесен ритуал
или църква 17 и не знам дали ще сварим за ритуал в  18 , а не ми се ще да е от по - късно, за да може да остане повече време за празненството.
В момента църквата е записана за 17ч. и се чудех ако не мога да я направя за по - рано , дали не е по - добре ритуала да е за 18.30
Очавам мнения  girl_wink
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: май 26, 2009, 16:11:13 »

Първото е по-добре, защото после ще имате време да си направите фотосесията спокойно.
Църква към 16.30ч, и после ресторант към 18.30ч
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: май 26, 2009, 18:35:06 »

Абе незнам, ама нашата фотосесия беше час и половина!!!  crazy Така че и според мен варианта 16:30 църква и 18:30 ресторант е по-добър!
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 27, 2009, 10:01:30 »

за обувките искам нещо отворено и с висок ток,но съм много отчаяна,защото в бургас нищо няма когато ти потрябва.нашите танцьори са 80 лв.а за косата съм си харесала една прическа но нямам толкова коса за нея и незнам дали ще е добре да си сложа една плитка изкуствена.Бие какво 6те кажете?
за обувките виж в магазин Gianni и в Paolo Boticelli има доста голям избот от бели сндали и отворени бели обувки на различни височини
а за коса ако решиш да си взмещ (аз така направих и ми излезе 190 лв 55см дължина,а ще мога и после да си я нося,естествена е) мога да ти  пратя на лични номера на жената която се знимава с това.Има наитина голям избор от цветве и без проблем може да се намери 1 към 1 като твоя.

А да питам Ритуалната от колко часа работи?
Активен
Ashli
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #203 -: май 27, 2009, 10:20:32 »

От 8:30, но когато отидохме към 8:15 вече имаше хора.Даже пред нас бяха друга двойка на 22.08 и ние се шашнахме да не ни вземат часа. :)Но те искаха по-късно така че всичко беше добре.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: май 27, 2009, 12:00:18 »

ААААА значи отивам в 7 и 30 понеже съм упорита и съм си наумила,че искам точно определен час.Няма да кажа обаче в колко,че има доста булки за мойта дата и да не ми го откраднат,както ми прецапаха ресторанта
 tease tease tease
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 27, 2009, 16:08:03 »

за обувките виж в магазин Gianni и в Paolo Boticelli има доста голям избот от бели сндали и отворени бели обувки на различни височини
а за коса ако решиш да си взмещ (аз така направих и ми излезе 190 лв 55см дължина,а ще мога и после да си я нося,естествена е) мога да ти  пратя на лични номера на жената която се знимава с това.Има наитина голям избор от цветве и без проблем може да се намери 1 към 1 като твоя.

А да питам Ритуалната от колко часа работи?
  Били ми пратили и на мен на лични номера на жената и ако можеш да ми кажеш къде е е салона направо като ми остане малко повечко време да я посетялБлагодаря ти предварително  give_rose
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: май 28, 2009, 09:34:12 »

Здравейте мили дами!!! Ето че дойде и моя ден.  yahoo И познайте какво - ще ставам бургаска снаха girl_wink Такаааа. Та еуфорията след предложението поотмина и започна да става сериозно. Аз си мислех да оставим сватбата за другата пролет, но милото настоява тази година още да била. Така че имам спешно нужда от помощ.  girl_impossible Нещата освен от краткия срок се усложняват и от факта, че не живеем в БГ. И поради тази причина ще се радвам изключително много на съвети от ваша страна.  give_rose
 Основния проблем засега е ресторанта. Имахме мечти с милото за градинска сватба, но се оказа че в близост до Бургас са неизпълними.  cray Гледахме, гледахме и неможем да решим. Тук във форума видях, че споменавате Комплекс "Атлантис" в Сарафово, което ни се видя удобен вариянт, понеже ще ни спести разходите за престой на гостите от Бургас, а и останалите мили гости никак не са малко. Дайте моля мнения, впечатления и удобрения/неудобрения за споменатия комплекс, че на мен вече  star А и други предложения - моля насам Wink Ето и още нещо което ми хрумна: Искам да предложа на гостите си по-голям избор от храни, понеже хич не ми харесват тия определени менюта. Идеята е за шведски маси или блок-маси, поне мисля че така се наричаха, на които да се започне с различни салати и предястия, после няколко основни, десерти и т.н. Тук при нас това е нещо нормално, но незнам как сте реагират хората от България. А и моя бъдещ мъж се притеснява, дали щяло да е достатъчно тържествено...  violin

« Последна редакция: май 28, 2009, 10:06:33 от vesince » Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: май 28, 2009, 17:29:52 »

Здравей, vesince! Добре дошла! Тук може да намериш всичко, от което се нуждаеш - момичетата са много мили и усложливи  danceg
Разкажи ни повече - за кога я планирате сватбата , колко гости... Това е важно, защото не навсякъде могат да се поберат повече от 100 човека.
За блок масите мисля че са супер за градинско парти!
Има много красиви места в близост до Бургас като Несебър и Созопол, кудето може да се осъществи идеята ви, но тогава пук трябва да се помисли за транспорт или настаняване на гостите, което си е разход.
Иначе за повечето неща може и по телефона да направиш. Аз не живея в града и много рядко се прибирам, но организацията върви (пращам мама за всичко).
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: май 28, 2009, 18:18:52 »

Ами за нас единствения вариант е септември, мислихме за 5-ти примерно. Гостите по списък са 130, но има доста които най-вероятно няма да могат да дойдат, тъй че реалната цифра е към 100.
 И ето че идва проблема с мястото на сватбата. Найстина има хубави местенца извън Бургас, но с това идват и допълнителните разходи за настаняване. Ние така или иначе сте трябва за гостите от моята страна да търсим хотел, но поне си мислехме, ако е в или непосредствено до Бургас, да спестим тези разходи от останалите гости. А никак не са малко, вярвайте.... shok Днес сестра му беше хоодила до "Sunset Resort" в Поморие, но цените за апартаментите са доста  angry, въпреки че се споменаваше за някакви "преференциални цени", а и искат 200 лева over time  huhhuh.gif
 Моя бъдещ мъж  danceg heart ме подканва да си наемем сватбена агенция, за да ни е споко... Какво вие по въпроса? Че така от разстояние  crazy , незнам колко ще платя за телефон накрая на месеца  Oh my ... , но какво да се прави...
 Пък и майка му ми вдига кръвното с глупости от рода - " Ние мъжката страна > Ние решаваме "  crazy
   Та какво да ви кажа, лудница пълна...  crazy
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: май 28, 2009, 19:57:50 »

vesince  welcome-2
Аз също живея в чужбина и наистина е ужасно трудно всичко с организацията.Лишенисме да си направим всичко сами,завиждам на булките които са в България. blush
Аз съм обиколила почти вскичко около Бургас но без резултат cray
Виждам че питаш за Атлантис в Сарафово.Какво да ти кажа,много приятен ресторант.Всичко е ново,персонала изглежда много мил(все млади хора,а и управителя  е много отзивчив),но аз лично неможах да се спра на него за 1 недостатък-таваните ми се струват ужасно ниски.Ако се интересуваш,пиши на лични,мога да ти изпратя снимки на ресторанта  smile и повече информация.
Що се касае за Сънсет резорта,да наистина over time e 200лв,а и нощувките са много скъпи.Но съседниа комплекс който е само на 2 мин пеша предлага доста по народни цени.Имат възможност за изнесен ритуал и наистина е прекрасно.За съжаление там едвали би имала въможност за шветска маса,защото все пак става въпрос за 5 звезден ресторант а и незнам ако сватбата не е градинска а си е в ресторант дали е много удачно.Незабравяй все пак,че българина обича да си седне на масата и си пие питието със салатката пред него.Наистина незнам как биха могли да си сипват и да се вартят около масата.Само си спомни порциите на българина и тези на чужденците,ако си била на сватба там кадето живееш.
Но денят си е твой и само ти решаваш,а не ''мъжката страна'' или някой друг.Ако се интересуваш питай,тука момичетата са наистина много услужливи и ще ти помогнат всякак си.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: