Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 17:07:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС - част 5
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС - част 5 (Прочетена 168660 пъти)
elince
Любопитен
Отг: БУРГАС - част 5
«
Отговор #195 -:
май 24, 2009, 13:15:02 »
за обувките искам нещо отворено и с висок ток,но съм много отчаяна,защото в бургас нищо няма когато ти потрябва.нашите танцьори са 80 лв.а за косата съм си харесала една прическа но нямам толкова коса за нея и незнам дали ще е добре да си сложа една плитка изкуствена.Бие какво 6те кажете?
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #196 -:
май 24, 2009, 13:21:35 »
С риск да съм досадна - кои са вашите танциьори? Ако можеш дай координати на лични , че до 2-3 дни трябва да съм решила и тоя проблем.
Активен
elince
Любопитен
«
Отговор #197 -:
май 24, 2009, 22:05:34 »
ами да ти кажа незнам как се казват,те от агенцията ми ги осигуряват.
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #198 -:
май 25, 2009, 09:49:00 »
Bianka
,ходих до железариите и мисля,че в "Дом на майстора" има точно това ,което ти трябва!Значи на 2-я етаж отляво има декоративен силиконов пистолет с пръчки силикон ,които се разтапят в самия пистолет и така се лепят разни неща!
Забравих да пиша,че струва 12 лв.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #199 -:
май 26, 2009, 16:09:38 »
Здравейте момичета!
Наближава понеделник и тогава ще записвам час за сватбата в гражданското. Исках да споделя плана и да си кажете мнението за часовете :
църква в 16.30 и ресторант в 18.00 , където да се проведе изнесен ритуал
или църква 17 и не знам дали ще сварим за ритуал в 18 , а не ми се ще да е от по - късно, за да може да остане повече време за празненството.
В момента църквата е записана за 17ч. и се чудех ако не мога да я направя за по - рано , дали не е по - добре ритуала да е за 18.30
Очавам мнения
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #200 -:
май 26, 2009, 16:11:13 »
Първото е по-добре, защото после ще имате време да си направите фотосесията спокойно.
Църква към 16.30ч, и после ресторант към 18.30ч
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #201 -:
май 26, 2009, 18:35:06 »
Абе незнам, ама нашата фотосесия беше час и половина!!!
Така че и според мен варианта 16:30 църква и 18:30 ресторант е по-добър!
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #202 -:
май 27, 2009, 10:01:30 »
Цитат на: elince в май 24, 2009, 13:15:02
за обувките искам нещо отворено и с висок ток,но съм много отчаяна,защото в бургас нищо няма когато ти потрябва.нашите танцьори са 80 лв.а за косата съм си харесала една прическа но нямам толкова коса за нея и незнам дали ще е добре да си сложа една плитка изкуствена.Бие какво 6те кажете?
за обувките виж в магазин Gianni и в Paolo Boticelli има доста голям избот от бели сндали и отворени бели обувки на различни височини
а за коса ако решиш да си взмещ (аз така направих и ми излезе 190 лв 55см дължина,а ще мога и после да си я нося,естествена е) мога да ти пратя на лични номера на жената която се знимава с това.Има наитина голям избор от цветве и без проблем може да се намери 1 към 1 като твоя.
А да питам Ритуалната от колко часа работи?
Активен
Ashli
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #203 -:
май 27, 2009, 10:20:32 »
От 8:30, но когато отидохме към 8:15 вече имаше хора.Даже пред нас бяха друга двойка на 22.08 и ние се шашнахме да не ни вземат часа. :)Но те искаха по-късно така че всичко беше добре.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #204 -:
май 27, 2009, 12:00:18 »
ААААА значи отивам в 7 и 30 понеже съм упорита и съм си наумила,че искам точно определен час.Няма да кажа обаче в колко,че има доста булки за мойта дата и да не ми го откраднат,както ми прецапаха ресторанта
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #205 -:
май 27, 2009, 16:08:03 »
Цитат на: Sianchys в май 27, 2009, 10:01:30
за обувките виж в магазин Gianni и в Paolo Boticelli има доста голям избот от бели сндали и отворени бели обувки на различни височини
а за коса ако решиш да си взмещ (аз така направих и ми излезе 190 лв 55см дължина,а ще мога и после да си я нося,естествена е) мога да ти пратя на лични номера на жената която се знимава с това.Има наитина голям избор от цветве и без проблем може да се намери 1 към 1 като твоя.
А да питам Ритуалната от колко часа работи?
Били ми пратили и на мен на лични номера на жената и ако можеш да ми кажеш къде е е салона направо като ми остане малко повечко време да я посетялБлагодаря ти предварително
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #206 -:
май 28, 2009, 09:34:12 »
Здравейте мили дами!!! Ето че дойде и моя ден.
И познайте какво - ще ставам бургаска снаха
Такаааа. Та еуфорията след предложението поотмина и започна да става сериозно. Аз си мислех да оставим сватбата за другата пролет, но милото настоява тази година още да била. Така че имам спешно нужда от помощ.
Нещата освен от краткия срок се усложняват и от факта, че не живеем в БГ. И поради тази причина ще се радвам изключително много на съвети от ваша страна.
Основния проблем засега е ресторанта. Имахме мечти с милото за градинска сватба, но се оказа че в близост до Бургас са неизпълними.
Гледахме, гледахме и неможем да решим. Тук във форума видях, че споменавате Комплекс "Атлантис" в Сарафово, което ни се видя удобен вариянт, понеже ще ни спести разходите за престой на гостите от Бургас, а и останалите мили гости никак не са малко. Дайте моля мнения, впечатления и удобрения/неудобрения за споменатия комплекс, че на мен вече
А и други предложения - моля насам
Ето и още нещо което ми хрумна: Искам да предложа на гостите си по-голям избор от храни, понеже хич не ми харесват тия определени менюта. Идеята е за шведски маси или блок-маси, поне мисля че така се наричаха, на които да се започне с различни салати и предястия, после няколко основни, десерти и т.н. Тук при нас това е нещо нормално, но незнам как сте реагират хората от България. А и моя бъдещ мъж се притеснява, дали щяло да е достатъчно тържествено...
«
Последна редакция: май 28, 2009, 10:06:33 от vesince
»
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #207 -:
май 28, 2009, 17:29:52 »
Здравей, vesince! Добре дошла! Тук може да намериш всичко, от което се нуждаеш - момичетата са много мили и усложливи
Разкажи ни повече - за кога я планирате сватбата , колко гости... Това е важно, защото не навсякъде могат да се поберат повече от 100 човека.
За блок масите мисля че са супер за градинско парти!
Има много красиви места в близост до Бургас като Несебър и Созопол, кудето може да се осъществи идеята ви, но тогава пук трябва да се помисли за транспорт или настаняване на гостите, което си е разход.
Иначе за повечето неща може и по телефона да направиш. Аз не живея в града и много рядко се прибирам, но организацията върви (пращам мама за всичко).
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #208 -:
май 28, 2009, 18:18:52 »
Ами за нас единствения вариант е септември, мислихме за 5-ти примерно. Гостите по списък са 130, но има доста които най-вероятно няма да могат да дойдат, тъй че реалната цифра е към 100.
И ето че идва проблема с мястото на сватбата. Найстина има хубави местенца извън Бургас, но с това идват и допълнителните разходи за настаняване. Ние така или иначе сте трябва за гостите от моята страна да търсим хотел, но поне си мислехме, ако е в или непосредствено до Бургас, да спестим тези разходи от останалите гости. А никак не са малко, вярвайте....
Днес сестра му беше хоодила до "Sunset Resort" в Поморие, но цените за апартаментите са доста
, въпреки че се споменаваше за някакви "преференциални цени", а и искат 200 лева over time
Моя бъдещ мъж
ме подканва да си наемем сватбена агенция, за да ни е споко... Какво вие по въпроса? Че така от разстояние
, незнам колко ще платя за телефон накрая на месеца
, но какво да се прави...
Пък и майка му ми вдига кръвното с глупости от рода - " Ние мъжката страна > Ние решаваме "
Та какво да ви кажа, лудница пълна...
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #209 -:
май 28, 2009, 19:57:50 »
vesince
Аз също живея в чужбина и наистина е ужасно трудно всичко с организацията.Лишенисме да си направим всичко сами,завиждам на булките които са в България.
Аз съм обиколила почти вскичко около Бургас но без резултат
Виждам че питаш за Атлантис в Сарафово.Какво да ти кажа,много приятен ресторант.Всичко е ново,персонала изглежда много мил(все млади хора,а и управителя е много отзивчив),но аз лично неможах да се спра на него за 1 недостатък-таваните ми се струват ужасно ниски.Ако се интересуваш,пиши на лични,мога да ти изпратя снимки на ресторанта
и повече информация.
Що се касае за Сънсет резорта,да наистина over time e 200лв,а и нощувките са много скъпи.Но съседниа комплекс който е само на 2 мин пеша предлага доста по народни цени.Имат възможност за изнесен ритуал и наистина е прекрасно.За съжаление там едвали би имала въможност за шветска маса,защото все пак става въпрос за 5 звезден ресторант а и незнам ако сватбата не е градинска а си е в ресторант дали е много удачно.Незабравяй все пак,че българина обича да си седне на масата и си пие питието със салатката пред него.Наистина незнам как биха могли да си сипват и да се вартят около масата.Само си спомни порциите на българина и тези на чужденците,ако си била на сватба там кадето живееш.
Но денят си е твой и само ти решаваш,а не ''мъжката страна'' или някой друг.Ако се интересуваш питай,тука момичетата са наистина много услужливи и ще ти помогнат всякак си.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...