Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 17:13:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168674 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: май 21, 2009, 13:16:47 »

Ashli   Oh my ... ужас!!! Аз им ползвах услугите, ама нямах проблеми  blush Знаеш ли...ако не ти се чака другият вариант е да си вземеш от Мирена празните покани и сама да отидеш в печатница-така става за 1 ден!!! Понеже на мен не ми стигнаха поканите и не ми се чакаше да ми направят още, прибягнах към този вариант! Но печатат текста на паус и го прикрепят към поканите-става много сладко! Аз ги бях дала до Малибу, ако се сещаш къде има една стара книжарница за печати и печатница!  good
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: май 21, 2009, 16:32:50 »

Благодаря ви много отново момичета. give_rose
Първо искам да ви кажа че всички ми давате много добри идеи Bravo , но при мене нещата не са толкова прости и ще ви обесня защо:
Аз самата неживея в Българиа от 7 години,Моите родители също(те пък са от 11г. в чужбина). Мисля че варианта да отида да вечерям в Сънсет ресорта автоматично отпада,както и да обикалям за други ресторанти( малко ми е трудно от 3000км. blush ),но ако вие можете да ми препоръчате някой ще гледам да ангажирам кумовете да проверят за какво става въпрос,поне те са си в Бургас.
Когато избрахме датата най накрая,защото отлагам сватбата вече 2 пъти  и се надявам да няма трети път,беше от тази гледна точка да е извън сезона...но явно и това кой знае колко не ми помогна.
Става въпрос за сватба от 130 души(надявам се да не се увеличи повече бройката).Ще имаме много гости от чужбина така че е важно да не е много далече от летището.Същото време искам ресторанта да е изискан,просторен,както и персонала да е квалифициран и най важното да се усмихват и да са любезни с гостите.Неискам чужденците да останат с лоши впечатления за българина.Ако може и да има красива градина би било чудесно (незнам октомври месец дали е от таково значение но все пак....)
 thank you на всички ви предварително и се извинявам че ви досаждам толкова често,без да мога да ви върна жеста подобаващо. blush Вие просто сте прекрасни judges

п.п. bianka за капарото,да ще го загубим blush и skylife за всичко друго немога да се справя от таково разстояние.Например за роклята много искам сестра ми да е до мене или майка ми.Но в чужбина цените наистина са много мазнички,поне за мен.

Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: май 21, 2009, 16:42:14 »

http://www.atlantisbg.com/index.php?page=about_atlantis - Мога да ти предложа това. В Сарафово е, така че по- близо до летището - здраве му кажи. Знам, че стават хубави сватби, персонала е ОК, храната била добра. Извън сезона ще има места да спят хората там...

Ето ти малко снимки...

* Untitled.jpg (74.36 KB, 848x567 - видяно 326 пъти.)
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: май 21, 2009, 17:05:19 »

"Атлантис" май е от елиминираните или ? За персонала там - още един глас "за; добро обслужване, само че бяхме на вечеря (март), а не на сватба. Храната е вкусна и нетрадиционна. Има и хубава дискотека в комплекса ако това е от значение.
В Сарафово съм чувала, че правят сватби и в "Плаза" ама не мога да се сетя това къде беше...
Равда, Несебър и Сл.бряг прекалено далеч ли са?
В "Емералд" в Равда било много хубаво ама и ценичките сигурно са хубавки. Аз съм обикаляла предимно на юг на лов за ресторанти, но ще се консултирам тук с колежките ако имат идеи.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: май 21, 2009, 17:08:56 »

blush Даааа, от отпадналите е. За Плаза също съм чувала добри отзиви good
Активен
Ashli
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #155 -: май 21, 2009, 17:21:17 »

Здравейте момичета. Аз вече съм щастлива Всичко се нареди,днес са се обадили че поканите са готови. Нямам търпение да се върна в Бургас и да ги видя.Явно се запалих без да има за какво. Но какво да направя че съм си малко (доста) черногледа, а и сега съм се поизнервила заради изпитите ми.
В понеделник ще се срещнем с фотото и всичко си е ок yahoo
Активен
militrisa
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #156 -: май 21, 2009, 22:23:53 »

telesfora аз също не съм в България и напълно разбирам, че ти е трудно да се справиш с много неща от разстояние. Обаче има и доста неща, които можеш да свършиш и докато не си в България. Аз съм в Ирландия и си намерих рокля, която е на напълно прилична цена от една английска фирма.
Не знам в коя държава си, но съм сигурна че има хубави модели на нормални цени. Аз лично предпочетох да дам 100/200 евро повече отколкото в България, но пък ще си спестя нервите да търся рокля в Бургас в последния момент. Вярно е, че ще бъдеш без майка си или сестра си (и аз бях така), но в крайна сметка роклята е за теб и ти ще си я познаеш в момента, в който я облечеш, а и реакциите на хората около теб - дори и непознати - ще бъдат достатъчно красноречиви. Мисля, че много от момичетата ще се съгласят с мен.

Други неща, които можеш да направиш и от разстояние са поканите и избора на модел за тортата, и подаръчета за гостите и т.н. Има толкова много сайтове, от които можеш да си поръчаш невероятно сладурски неща - аз ще поръчвам нашите следващия месец  yahoo. Ако има нещо, с което можем да помагаме - пиши  give_rose

А за "Плаза" в Сарафово - нашата сватба ще е там. Ще имаме около 110-120 гости, мисля че това е абсолютният максимум, който може да поеме.
« Последна редакция: май 21, 2009, 22:37:19 от militrisa » Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: май 22, 2009, 10:00:57 »

Да се включа и аз blum blum blum Вчера ходих до Мадам М и да ви кажа имат наистина много хубави неща,хареса ми отношението на г-жата,която беше в магазина.Ако се сещате и за ателието има до "Куцата Медуза" до подлеза на операта.
Само че още не съм решила окончателно дали ще сме там.Ама като се замисля,то май от прекалено много обикаляне човек се обърква.Не ме разбирайте погрешно,аз съм малко перфекционист,но там ми хареса и цената,която ми казаха е около 500 лв за рокля,което ми се струва мноооого добре.Имат и хубави кошнички,късметчета и т.н. на добри цени.
 help help help stupid Момичета какви документи трябва да представя като ходя до Вардар да записвам час?!?!?!
Сигурно сте писали,но ще съм много благодарна ако ми кажете.Мерси предварително! give_rose give_rose give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: май 22, 2009, 10:27:28 »

За запазване на час и дата във Вардар - само личните ви карти (на вас и на кумовете). А за самия ден - личните карти и медицинските. /май това беше/
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: май 22, 2009, 10:35:03 »

Ох и на кумовете?????А те трябва ли да присъстват лично тама на записването на часа или е достатъчно да ида с майка ми и да нося 4-те лични карти? huhhuh.gif huhhuh.gif huhhuh.gif
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: май 22, 2009, 10:37:30 »

Не е нужно кумовете да са с вас - запиши им трите имена и ЕГН-то.  good
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: май 22, 2009, 10:39:33 »

Аааааа без лична карта?Добреееееееем,много мерси plamik Вече да отметна и това на 1ви юни....
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: май 22, 2009, 10:58:54 »

Само да поправя plamik - медицинските се дават една седмица преди самият ритуал, когато се попълват заявленията ЛИЧНО :-)
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: май 22, 2009, 16:48:22 »

За запазване на час и дата във Вардар - само личните ви карти (на вас и на кумовете). А за самия ден - личните карти и медицинските. /май това беше/
Аз като ходих да записвам час преди 2 месеца ми искаха само нашите лични карти , без на кумовете. И 1 месец преди сватбата , не повече се правят медицинските. От "Вардар" ми да дадоха и едно листче , необходимо един месец преди дата. - т. е. последното нещо да си платиш таксата.
Имаше и един мъж , който записа синът си и снаха си( да кажем) само с копията на личните им карти без проблем. Wink
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: май 22, 2009, 16:53:57 »

А на мен пък защо ми ги казаха тези удостоверения за семейно положение в този Созопл недоумявам! Ама аз пак ще се обадя. Няма да обикалям напразно я.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: