Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:11:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС - част 5
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС - част 5 (Прочетена 169461 пъти)
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
Отг: БУРГАС - част 5
«
Отговор #135 -:
май 19, 2009, 20:54:01 »
ще се побаркам
Моите проблеми имам чуството че нямат край.
Нищо не сме решили още и незнам кога ще решим проблема с ресторанта (не си говорим с милото от 2 дена).Бях обвинена че незнам какво искам и само сам си намирала повод за мрънкане за щяло и нещяло.
Nia аз ти казах че с тези проблеми аз и младоженеца ще сменя.
Цели 2 седмици умувахме дали да сменим ресторанта или не и когато имаше консенсус по въпроса, потвъртиха ми се опасенията за някои недостатъци и аз отново се отказах или по точно взех да се вайкам.
, но какво да направя такава съм си
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #136 -:
май 19, 2009, 21:43:24 »
Какви са тия приказки!
Я горе главата се и хващайте запазвайте ресторант, ако си се отказакла от "България". Какво значение има изтъркания мокет на "България" или ниския тава на някой друг ресторант.
По- важното е да си изкараш супер весело и запомнящо се за цял живот.
Хващайте се , поговорете и решавайте , че времето тече.
П.П. Ако сега се оплакваш ,като остане 1 месец до сватбата и повече задачи за вършене какво ще правиш. Казвам го от опит . В момента покрай мен става няква пълна лудница.
«
Последна редакция: май 19, 2009, 21:45:46 от nia
»
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #137 -:
май 20, 2009, 08:39:19 »
Еххх момичета, такива сте сладурки
напомняте ми за моите приготовления за сватбения ден!!! Става ми много мило
telesfora
спокойно мила, ние с моя съпруг бяхме същите!!!
Направо бяхме на нож по едно време, докато аз не си казах "Стига" и се поуспокоих малко. Защото каквото е писано, то ще стане! Трябва да имаш предвид, че мъжете не ги изживяват като нас тези трепети
Вярно е, че повечето товар пада на нашите плещи, ама в крайна сметка ние сме си такива и повечето неща зависят от нас! Така, че взимай нещата в свои ръце и не му обръщай много много внимание на младоженеца
А и да ти кажа имаш достатъчно време, така че споко!
А между другото, освен "България" кой е другият алтернативен вариант? (Извинявай, ама не помня, ако си казала
)
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #138 -:
май 20, 2009, 11:27:29 »
Хммм,бая сте поизписали момичета
Аз да си се похваля си имаме DJ и фото и видео.
Само едно въпросче,някоя има ли наблюдения за Мадам М?!?!?!За качетсво,цени,обслужване,отношение???
Че една колежка си е правила там роклята и ми я препоръчва,ама май прекалено горещо.Не чев нещо,просто ако има и друго мнение...
А относно разприте и ние си се дърпаме от време на време,да не говорим,че майка му и майка ми също като го видят и го емват за сватбата и на човека му идва вповече.
Ама всичко се нарежда.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #139 -:
май 20, 2009, 22:11:55 »
Благодаря ви много момичета
много сте мили.
Но наистина немога да се справя сама,имам нужда някой да реши вместо мене.Но когато това става аз побеснявам
Hukuta ние по принцип сме капарирали България но в последствие нещо си променихме мнението.
Първо бяхме си харесала Атлантис в Сарафово но нещо таваните ми се струват много ниски а и осветлениетое май не е много силно.Опасявам се и от ехо в помещението,но тавана май си остава основниа проблем.
Другиа ресторант е Сънсет ризорт в Поморие,който е идеален и много красив.Бих казала,че е всичко което искам-изискана опстановка,кръгли маси(те са ми слабост),възможност за изнесен ритуал,а ако вали то те предлагат друга зала за ритуала,която също е много красива.
Но...... винаги има 1 но! Непомня точно кой но някой от форума беше споменала,че порциите са доста малки и като се поразпитах се оказа вярно
То за лукса си го има но престависи само ако гостите ми останат полу гладни,то немогат да хапнат изисканата опстановка нали.....? И в крайна сметка се опасявам че ще се запомни не като 1 красива сватба,а сватбата на която са останали гладни и то защо,защото булката харесала краглите маси
То е срамота да платя 50лв за куверт и хората да останат гладни
и незнам какво да правя
nia сигурно си права мила,че последниа месец ще стане много напечено! Повярвай ми мисля че поне затова съм готова. Аз последниа месец ще си купувам апсолютно всичко което ми трябва-рокля,обувки,чанта,аксесоари,късметчета,кетъринг,хотел за гостите,медицинско,дата в ритуалната...............и сигурно още поне 100 неща които немога да се сетя в момента
Общо взето септември се очаква много розов месец за мене
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #140 -:
май 20, 2009, 22:28:56 »
Ама нали знаеш, че като оставиш всичко за последния момент (особено часовете за ритуали и т.н.) нещо може да се обърка. Или пък хотела...
Зависи на какво сте се спряли де...
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #141 -:
май 20, 2009, 22:55:05 »
Може ли някой телефонче (на лични ) за танциьори с пилето и тортата освен Радостин Янков!
Активен
militrisa
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #142 -:
май 20, 2009, 23:05:01 »
telesfora
, нормално е да се притесняваш и другите момичета са прави, че по-голямата тежест по организацията пада върху нас - точно защото ние имаме определени представи, за това как искаме да премине сватбеният ден. Моето слънце например каза, че иска само всичко да е минало и просто да сме женени - ако може без сватба
Май вече споменах, че и при нас имаше лека дилема относно ресторанта и датата, но пък примерно църковните пости отписаха някои от датите, диджеят и видео-операторът, които исках в екип се оказаха свободни за дата, на която пък други ресторанти бяха заети - и така по метода на изключването и избирането на няколко неща, с които не искахме да правим компромис се спряхме на ресторант.
Та всичко, което искам да кажа е, че ако погледнете и някои други неща около организацията може да се окаже, че проблемът ще отпадне от самосебе си.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #143 -:
май 21, 2009, 07:16:13 »
telesfora
единият вариант е да отидеш да обядваш в Сънсет и да видиш порциите и да разговаряш с управителя какви би искала да бъдат на сватбата, аз направих нещо такова
Другият-България си остава класика за бургаските сватби, а ти като си го украсиш няма да му личи какво-що му куца според мен
Намери една наша съфорумка Luv4e, тяхната сватба беше в България, бяха украсили ресторанта прекрасно и изобщо не виждам недостатъците му на тържеството им, на мен лично много ми хареса!
skylife е права, че доста неща оставяш за последния момент
които им е по-рано времето да се свършат, имаш време малко по малко ги изключвай!
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #144 -:
май 21, 2009, 07:21:53 »
Моята сватба беше в България, в зала Компас обаче.
Ми много доволна бях, с украсата и всичко останало залата беше толкова уютна и готина......
И на Di_Di бяхме там на сватба, също беше ок.
Активен
RONY
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #145 -:
май 21, 2009, 07:52:07 »
Това ,че всички тук споменават няколко ресторанта във Бургас означава само едно не е търсено достатъчно .Освен това има толкова много нови хотели по Черноморието ,които дори ще осигурят транспорт само да направите сватбеното си тържество при тях след септември месец .За сватбата най-важното не е ресторанта ,а хората които ще присъстват .Не забравяйте и още нещо ,не сте в Америка да ви обсъждат ниския таван или пък синята рокля ,тук ще ви се радват дори заради самата идея 4е сте пораснали .Обичайте се и забравете дребните неволи те са просто част от ежедневието.
Ако мога да ви дам някакви съвети пишете на лична.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #146 -:
май 21, 2009, 08:21:11 »
Аз не мисля, че споменаването само на няколко ресторанта в Бургас, означава че е търсено малко...Аз като обиколих почти всички ресторанти (включително и Цурка), какво... Просто в Бургас няма достатъчно ресторанти от този тип (според мен).
А за хотелите по морето - факт е, че има много, но да бъдем честни - много малко (ако изобщо има такива) са хотелите, които ще си прецакат стаите през лятото само за една вечер сватба
Аз лично съм "потърпевша" от това, доста съфорумки знаят, че бях решила да запазя хотел Драма, но ми отказаха, защото имали договори с Тур-операторски агенции
Точно по тази причина не успяхме да си направим сватбата във Влас, в един прекрасен хотел, с разкошна градина
Активен
Ashli
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #147 -:
май 21, 2009, 08:25:12 »
Здравейте момичета аз да ви се оплача БЯСНА СЪМ.
На 8.05 си поръчах поканите в Мирена и ми казаха че до 10 дни най-много ще са готови. Отива моята половинка да ги взима ,но му казват че не са готови и ще му званат.
Аз се ядосах но казах случва се,важното е за 22.05 да са готови защото ми трябват.
Отива пак вчера в Мирена и му обясняват че печатницата на която били поръчали и платили поканите била фалирала.Като станат готови ще се обадят.
Незнам какво да си мисля и незнам дали изобщо ще имам покани.Преживях че в петък няма да мога да дам поканата,но се надявам че до 10-20 дена ще ми изпълнят поръчката защото незнам какво ще ги направя ако не станат.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #148 -:
май 21, 2009, 08:35:47 »
Ами ще се обърнеш за помощ към твоите любими съфорумки
, които ще ти помогнат с печатането (разбира се)
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #149 -:
май 21, 2009, 10:10:28 »
Telesfora, явно и 3-те ресторанта не ти харесват достатъчно, тъй че потърси нещо друго според мен.
Аз съм влюбена в Санта Марина (преди Созопол) например, но е над възможностите ни и още ми е малко тъжно, че не мога да си го позволя. Като потърсих и пообиколих обаче намерих друг вариант, който ме устройва. Дай малко параметри - до какво разстояние от Бургас, колко голям и ако има нещо друго определящо и съм сигурна, че ще ни хрумнат хиляди идеи
С този недостиг на туристи, хотелите са склонни на доста отстъпки, а и по мои сметки сватбата е в края на сезона, тъй че настаняването едва ли ще е проблем.
Ама от друга страна ако ще се отказвате от "България" няма ли да загубите капарото?
«
Последна редакция: май 21, 2009, 10:42:09 от Bianka
»
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]