Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:55:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168638 пъти)

Ashli
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #90 -: май 08, 2009, 15:41:00 »

Вече се чувствам доста добре днес поръчахме поканите и резервирахме Мирена.Нещатата се нареждат Bravo.И всички които трабва да си получат поканите по-рано ще ги получат,както и за роднините в чужбина ще мога да ги пратя.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: май 08, 2009, 23:00:02 »

Hukata ,  интересуваме от къде ви сватбената торта? Може да си писала , обаче съм го пропуснала това. И друго: до колко часа стояхте в ресторанта, колко часа доплатихте? И колко човека е била цялата ви сватба? В смисъл тясно ли беше в ресторанта , ако сте били повече хора?
 give_rose give_rose give_rose
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 09, 2009, 08:51:12 »

nia тортата беше от Бат Кейтъринг-което е много удобно, ако сватбата ви е в Университета, защото те са 1 фирма и си спестяваш разни главоболия, само си я поръчваш тортата и това е, оттам нататъка те поемат всякакви грижи за нея и не ти вземат допълнително пари за стойка,превоз и т.н. и сами си я прибират стойката после! А и ти правят отстъпка от цената на тортата за това, че ползваш услугите на ресторанта и сладкарницата заедно  blum
В ресторанта стояхме до 2 и половина някъде, платихме си овъртайма на ресторанта и ди джея-значи от 23:30 до 2:30...това са 3ч. като на ресторанта се плаща по 80 лв на час, а на ди джея по 50 лв
Сватбата беше от около 80 човека и в никакъв случай не ни беше тясно, беше много комфортно и ми се струва, че и 100 човека могат да се съберат съвсем спокойно  good
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 09, 2009, 09:05:23 »

nia тортата беше от Бат Кейтъринг-което е много удобно, ако сватбата ви е в Университета, защото те са 1 фирма и си спестяваш В ресторанта стояхме до 2 и половина някъде, платихме си овъртайма на ресторанта и ди джея-значи от 23:30 до 2:30...това са 3ч. като на ресторанта се плаща по 80 лв на час, а на ди джея по 50 лв

Моята информация  за овъртайма на ресторанта беше 60 лв. , но явно леко са вдигнали цените. Е на фона на всичко е капка в морето. За тортата -това не го знаех . Ще го имам в предвид. good
 Още ме интересува от персонала прибраха ли си нещо- в смисъл алкохол?
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 09, 2009, 09:17:51 »

Сватбата в Университета ли ще е? Ако е там не сте ли се уговорили за цена на овъртайм?
Персонала се почерпи солидно с тортичка, която аз естествено нямаше да си прибера дори и да беше останала и мисля, че бирата само липсваше-пили са по 1  blum Ама да ти кажа като цяло съм доволна, остана ни доста алкохол, като имаш предвид, че ние си бяхме занесли само маркови уискита,водки и т.н. И така на фона на хубавите питиета бяха предпочели бирата  crazy
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 09, 2009, 09:52:04 »

Сватбата в Университета ли ще е? Ако е там не сте ли се уговорили за цена на овъртайм?
Персонала се почерпи солидно с тортичка, която аз естествено нямаше да си прибера дори и да беше останала и мисля, че бирата само липсваше-пили са по 1  blum Ама да ти кажа като цяло съм доволна, остана ни доста алкохол, като имаш предвид, че ние си бяхме занесли само маркови уискита,водки и т.н. И така на фона на хубавите питиета бяха предпочели бирата  crazy
  Да - там ще е .
 Когато ходихме да запазваме(ноември 2008) ни бяха казали 6о лв. овъртайм- ама няма значение.  Това , че са хапнали по малко тора и са пили по една бира е в реда на нормалното- струва ми се. Просто има ресторанти където оставаш без много повече. Знам , че в "Университета " са коректни, но просто исках още едно скорошно мнение. give_rose give_rose give_rose
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: май 09, 2009, 09:57:59 »

nia   Bravo за избора!!! Предполагам, че ще останете доволни. Както бях споменала тези дни от управителя съм най-доволна, този с мустаците, забравих му името. Дано и на вашата сватба се падне той на смяна!  good А за почерпката на персонала-разбира се, че е съвсем в реда на нещата!!! Ама те хората и добра работа свършиха!  Bravo А за овъртайма-това да е проблема! Както казваш-на фона на всичко останало това е капка в морето  smile
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 09, 2009, 10:01:09 »

И моя съвет е, ако решиш да си поръчваш тортата при тях-избери си модел от нета, извади го на снимка и отивай направо в сладкарницата на ТОХ-а, даваш я на сладкарката и тя ти я прави 1 към 1  smile Защото аз от тяхните модели не можах да си харесам... nea Ама то така и по-добре стана де  good
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 09, 2009, 20:32:44 »

Момичета, някоя от вас имала ли е фонтан от шоколад на сватбата? Не мога да дочакам понеделник да питам агентката колко ще струва наема с шоколада и плодчета за 1 ден, та ако имате идея ще съм благодарна:)
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 10, 2009, 00:59:29 »

bianka за фонтана мога да ти кажа цена,поне доколкото аз съм информирана.Мисля че е около 600лв. crazy
Такава оферта на мене поне ми направиха.
Но първо искам да ти кажа че аз си имам в нас (но по малак вариант) и повярвайми не съм го използвала повече от 3 пъти nea
Не е нищо особенно,поне по мое лично мнение.Грешни пари са това за мене
Помисли малко,в разгара на вечерта колко души мислиш че ще се вартят около фонтана,естествено ако изклучим децата ако ще има такива?
Но естествено това е мое лично мнение и в никакъв случай не бих искала да се засегнеш от моето мнение.Просто и аз бях много ентосиазирана преди да си го купя,но повярвай ми не е нищо особенно.На 2 барбекюта в които съм предлагала на гостите си почти никой не си е взимал повече от 2 пъти pleasantry,но в крайна сметка ти решаваш,направи така както го искаш и както си го преставяш. give_rose
Активен
Bianka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 10, 2009, 08:35:25 »

Ооо, 600 лв абсурд да дам. Видях една обява в нета (само че е русенска фирма) за 60 лв на ден. До около 200-250 ми се струва приемливо - не повече. Аз си го представям като допълнение към welcome drink-a с шампанското. Ще върви много с шоколад и ягодки, а после ще си се внесе в залата.
Ще пиша каква цена ще ми даде агентката в понеделник.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 10, 2009, 10:09:55 »

И аз си го мислих за welcome drink-a, но ако наистина е 600 лева не ми се дават и на мен.
Bianca, Ще можеш ли да споделиш цената, щом я получиш?
« Последна редакция: май 10, 2009, 21:52:38 от minalina » Активен
rossy*
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: май 10, 2009, 21:46:02 »

аз бих се залепила за фонтана - пристрастена съм към шоколада  yahoo
Ако има снимка на този божествен фонтан....
girl_wink
Активен
Bianka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: май 11, 2009, 13:05:10 »

Такааа - за фонтаните. Големите 5-етажни каскадни наистина са по 600 лв. В Бургас открих в Брилянтин - имат 3 вида - за 600, 400 или 150 лева и в Парти Арти - 60 лв. Шоколадът се плаща отделно. Общо взето от евтините, този за 60 лв работи с 1 кг шоколад и е висок 60 см. Ако може да се презареди, това ще е моят. Този от 150 лв е с 2 кг шоколад, което е ок за целта.
Казаха ми, че с този нямало "да се нахраним" ама аз и не искам това.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: май 11, 2009, 18:56:01 »

Хмммм,аз съм малко скептична за тея фонтани...Някак си ми е малко едно такова...Не си представям 100 човека сватба скупчени около ендо фонтанче.Абе не знам,всеки си преценя и прави това,което му харесва на него.Все пак най-важното за сватбата е тя да е перфектната,запомняща се приказка за всеки. smile smile smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: