Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 17:15:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168680 пъти)

nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 06, 2009, 09:49:42 »

В "Св.Богородица" няма нужда от чаша,не знам дали ти казаха,че трябва да носиш кутия бонбони за почерпка на хора(певците)!

Попа там не ми каза нищо за бонбони, ама ми каза 1 месец преди сватбата пак да ида и тогава може би ще каже.
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 06, 2009, 10:00:00 »

telesfora,аз също не виждам смисъл сватбата да е извън Бургас ако по-голямата част от гостите ви е от града!Ще трябва да се ангажираш да им организираш транспорт,защото ако хората дойдат с колите си,това означава,че поне по един човек от кола не трябва да пие!
Но в крайна сметка всеки сам си решава! good
« Последна редакция: май 06, 2009, 10:15:00 от -Ади- » Активен
rossy*
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 06, 2009, 20:08:50 »

girl_wink ( Btw не се сещам за кой ресторант Сънсет рисорт говориш, в Сл. бряг ли? )
В Поморие има Сънсет резорт - аз за него говорих че е  много хубаво , но не знам какви са цените...
Ние бяхме на сватба в Сл. бряг и малдоженците бяха наели автобуси , които после тръгваха в различно време т.е. единия по-рано за по-възрастните например , а другия след края на сватбата. Имаше и хора с коли- който  както иска!  http://hotelite-bg.com/hoteli/grad/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B5-/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D1%81%D1%8A%D0%BD%D1%81%D0%B5%D1%82-%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B5-
« Последна редакция: май 06, 2009, 20:12:24 от rossy* » Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 06, 2009, 20:58:08 »

Момичета първо искам да ви обясня:
1.Става въпрос за сватба от 130 души а може и да скочи до 150.
   В Бургас има само 1 ресторант с такъв капацитет-България-нищо лично към ресторанта но там мисля
    че ремонт не е правен поне от 15 години.Стените са мн шарени,което ще рече че се задължаваш с
    определени цветове за украсата.Също така и отношението на персонала не се слави много със   
    суперлативи.Съгласна съм че има и високи красиви тавани,приоритет е също така че се намира в
    центъра на града,предполагам има още много + и – за които незнам и именно за това искам помощ.
2. Относно удобството на гостите: 60% от тях са от чужбина,20% от Свищов и 20% от Бургаскиа регион
   Така или иначе ще се наложи да ги настаняваме,дали в Бургас или някде другаде няма никакво значение.Не съм мн сигурна но в града нощувките са по високи,защото извън вече го считат за извън сезона.

Икам да се поправя,става въпрос за Атлантис в Сарафово и Сънсет Ризорта в Поморие.Това за порциите в Сънсета например не бях се замислила. Хайде давайте повече мнениа.

Rossy минималниа куверт е 50 лв и стига до 70лв.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 06, 2009, 21:11:25 »

telesfora ама разбира се, щом ще каните толкова хора и сте решили, че цената на куверта ви устройва и можете на всички да им осигурите нощувки или превоз, това е супер! Все пак всичко опира до финанси  pardon, но си е и занимавка де!  blush
За България си права, че ремонт не е правен от 100 години и персоналът е под всякаква критика!!!  nea
Активен
-Ади-
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 06, 2009, 21:19:23 »

Ами то да ви кажа за сватби едва ли някъде има читав персонал!Аз на колкото сватби съм била навсякъде обслужването е bad Навсякъде гледат да те прецапат по-набързо,да разхвърлят набързо чиниите и все едно :"Айде,яжте и си тръгвайте да започваме да чистим по-скоро!"
Може би ,защото не работят за бакшиш нали накрая цялата сметка се плаща от младоженците и за това не си дават много труд в обслужването на гостите!
« Последна редакция: май 06, 2009, 21:22:56 от -Ади- » Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 06, 2009, 21:30:20 »

А Сънсет в Поморие изглежда страхотно!  good Не съм била там, ама като гледам снимките е много добре!
-Ади аз от обслужването на моята сватба съм очарована! Всички сервитьори бяха толкова внимателни, отзивчиви и щъкаха постоянно.А за управителя на ресторанта просто нямам думи-този човек наистина си разбира от работата, цяла вечер следеше всичко да върви гладко,  дали на някой не му липсва нещо, посрещаше и изпращаше гостите, участваше дейно в протичането на тържеството! Беше страхотен  Bravo
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 06, 2009, 21:31:33 »

така или иначе се занимавам да организирам сватбата от 3000км. какво са още 10. Така или иначе съм  crazy . Съгласна съм че  в Сънсета е скъпо но именно за това имам нужда от мнениа.Да не стане така че да се плаща повече за куверт, а порциите да са мижави,или и персонала да е някой вкиснат, или знам ли още какво.
А мнениа за Атлантис..............??????????? crazy
Активен
rossy*
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 06, 2009, 21:45:54 »

50 лв и нагоре  shok shok shok Скъпичък е куверта , като се има в предвид ,че в другите части на страната максимума е 25 лв....
А между другото на мене лично ми харесва много Марина Клуб -Поморие , намира се малко преди Сънсет-а , ама и за там незнам как са цените и обслужването!
http://www.marinaholidayclub.com/index.php?ch=11&l=2
Активен
-Ади-
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 06, 2009, 21:49:06 »

Hukuta,браво,че си попаднала на такъв персонал,но това наистина е рядкост!

А мнение относно Atlantis една съфорумка проверяваше там за своята сватба и доколкото си спомням каза,че е останала доволна от това ,което е видяла!Дано да се включи с по-подробна информация!
Активен
militrisa
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #70 -: май 06, 2009, 21:52:40 »

Аз лично бих предпочела Атлантис. Малко по-близо е до Бургас от Поморие, а и така като слушам Сънсет е доста по-скъп като цена на куверта. Доколкото си спомням в Атлантис беше 35.

Залата на Атлантис ми се стори страшно подходяща за сватби - просторна е, с възможност за добро разположение на масите и достатъчно място за дансинг. Когато бях там, управителят спомена, че освен правоъгълните маси имат и няколко кръгли маси - те биха могли да се сложат пред останалите или около булчинската маса и може да се получи доста интересно. Да не говорим, че интериорът е много елегантен, доста неутрален като цветове, така че имаш по-голяма свобода за декорацията. Освен това столовете са бели, така че би могла да спестиш от калъфи например и да вложиш парите в нощувки или нещо друго.

Отделно стаите в Сарафово са по-евтини отколкото в Бургас, а при толкова хора това не е никак маловажно, ако поемаш нощувките на част от гостите. В един момент се оказва, че ако има хора които искат да се комбинират в апартаменти по 3 и 4 ще им бъде все едно дали ще вземат такси до Бургас или ще останат да нощуват в хотела - дори на собствени разноски. Мисля, че много хора ще предпочетат да останат - така ще могат да се възползват от басейна, да разпуснат след дългата нощ, да отидат на плаж - какво по-хубаво от това - особено след като ще имате много гости от чужбина.

Нашата сватба (100 -110 души) ще е в Сарафово (Плаза) и двамата с бъдещия ми съпруг сме доволни от избора си danceg След като изобщо не пожелах да стъпя в България и се оказа че Атлантис и Университета са заети, за нашите дати остана да избирам между Плаза и Мираж, но така и не можах да храносмеля червените завеси  Wink, пък и само нощувките излизаха с около 1000 лева повече.

Успех  good

Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: май 06, 2009, 22:43:39 »

Благодаря ви момичета give_rose
И аз останах с много добро впечетление от Атлантис,управителя беше просто невероятен.Беше мн мил и отзивчив за всичко.Единственото което ме притеснява там са ниските тавани,а и самото помещение е малко като тип мазе.Иначе за цветовете са много елегантни и напълно съм съгласна с тебе militrisa. good

Другото което си мисля че малко му липсва уит(някои букви не ги знам на компа каде са  blush),а и дали не се получава някакъв тропот или ехо по време на танците.А и осветлението ми се струва малко слабо. girl_impossible
Дали има някоя съфорумка която да е присъствала на сватба там????
Активен
Ashli
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #72 -: май 07, 2009, 08:48:40 »

Хей вече си имам час за Ритуалната и за църквата.Вече всичко се нарежда сега ще изберем и поканите всичко ще е ок.  yahoo. Вие колко по-рано раздадахте поканите?
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 07, 2009, 09:07:32 »

Ashli   Bravo !!! Аз моите покани ги раздадох около месец преди сватбата. В тях пишеше и дата, до която всеки трябва да потвърди присъствието си-това беше около седмица преди датата. Значи гостите са имали 3 седмици за размисъл  blum
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 07, 2009, 12:41:31 »

Малииии, колко съм изтървала - пък и вие - какво сте се разписали толкоз tease. Снежи - радвам се да те видя отново и тук (а за жененето - ще я видим ние тая работа Girl_hide).

Какво си правите - гледам времето се постопли - и хоп!!! - мнооого булка yahoo

Хайде, хайде - женете се вече, че да ви се радваме blum
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: