Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 12:52:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС - част 5
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС - част 5 (Прочетена 168938 пъти)
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
Отг: БУРГАС - част 5
«
Отговор #435 -:
юли 08, 2009, 23:19:18 »
Момичета, ще пратя координатите, но нямам за жалот никаква друга информация различна от тази, която е коментирана по - назад в темата. Ни сайт съм виждала, ни нищо. Просто в един момент стискаш палци да стане номерът. Прическите май били към 100 лева при него, а грим май беше 60 лева... Но всичко това е доста неточна информация, за което се извиням, но не си записах... Запомних че цените, бяха горе-долу нормални и това беше... за съжеление е така, когато организираш от разстояние.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #436 -:
юли 09, 2009, 02:16:10 »
Момичета, Мирена и диаманти съгласяват ли се за работят и с ваша си украса или държат да е само с тяхна? защото аз имам желание част от нещата да са мои и те само да ми ги сложат в деня.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #437 -:
юли 09, 2009, 07:43:07 »
За Диаманти знам че е възможно, за Мирена нямам представа.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #438 -:
юли 09, 2009, 08:25:42 »
Amelia
за най-сигурно трябва да се обадиш и в двете агенции и да попиташ. Не вярвам да ти откажат да ползват и твоите материали, нали все пак ще ти вземат парите за подготовката!
Аз лично бях наела Мирена и съм страааашно доволна!!! Ако сега пак се върна назад не бих ги заменила! Всичко стана както го исках, а дори някои неща не ги бяхме уточнявали и успяха да ме изненадат приятно! Цените са супер нормални
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #439 -:
юли 09, 2009, 08:37:02 »
Бургаски-септемврийски булки,до къде сте с подготовката?
Аз имам чувството че се мотаме нещо
.
Имаме ресторант,агенция,ди-джей,фото и видео.Тези дни ще уточним танцьорите за посрещането и за кумските танци.
Имам всички необходими материали за направата на поканите,но не знам къде ще се проведе изнесения ритуал и за това не съм ги пуснала за печат.Двоумя се и за текста.
Купихме халки,вчера капарирах рокля(това си беше страшно изживяване),купих си и едни сандалки,които са резервен вариянт.С роклята съответно се сдобих с чанта и було.
И май нищо друго.
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #440 -:
юли 09, 2009, 15:15:04 »
Привет, момичета!!! Аз се завърнах от епичното пътуване до БГ и да си кажа честно, разката ми се фамилийката
, но пък и доста работа свършихме. И конкретно: ресторант, място за ритуал, агенция, Dj (но с нерви), танцьори, фото, видео, халки, меню (почти), покани (даже започнахме да ги раздаваме), подаръци за гостите, изненади, обувки и бельо, гримьор и сигурно и още има, но само за тези се сещам сега.
Много съм щастлива, че взехме отделни и различни "покани"
за родителите и сестрите ни, понеже бяха трогнати и умилени до сълзи
особено майчето
За агенцията също много бързо решихме и засега съм доволна от тях.
За тортата още се двуомим, но май ще е Захаро.
Прическата само неуспях да реша къде, защото нещо ми похвалиха 100 фризьора и фризьорки и аз накрая от чудене при един не успях да отида.
Та така, общо взето дребни и организационни неща останаха
. А да, и чашите - аз се бях отказала от идеята за Сваровски, но от това което видях в БГ, май пак сме там
Айде стига писах, че то става вече прекалено, но исках да се отчета докъде сме
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #441 -:
юли 09, 2009, 16:16:57 »
Привет и от мен да запиша и аз до къде съм стигнала с подготовката
Имаме ресторант фото, видео, DJ, костюм за младоженеца, църква и...май до тук.
за агенция се двоумя, то май навсякъде и като цени като предлагани "стоки" са им едни и същи.
Все още нямам, покани, торта не съм си избрала фирмата, рокля, ехе те май доста неща станаха, а време не остана..
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
Я
«
Отговор #442 -:
юли 09, 2009, 16:53:47 »
ХА браво момичета,напредвате стремглаво!!!
Аз да се похваля,че днес случайно си купих...РОКЛЯ!!!
Ходихме с мамчето до Мадам М с нагласата да поръчвам.Обаче...нещоми подсказа да изчакам малко и влязохме в Аз и Ти и Я видях......мнооооооооого красива и моя номер.Вчера пристигнала.Пробвах я и ми заспа направо.В галерията ми има снимки.На обувките също,че много време се каня да ги снимам.И майката на булката си купи убийствен тоалет!
Така да обобщя.Имаме:
*часове и капарирани църква и ритуална зала *ресторант *агенция Диаманти за украса *кумове *халки *РОКЛЯ
*обувки *коса(за удължаване) *проект за покани и текст *диджей *фото и видео *фризиор и маникюрист *харесала съм и бужута
Ами засега май е това....
Дайте ми контакти на някой наистина добър гримьор....
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #443 -:
юли 09, 2009, 17:08:10 »
Честита ти рокличка! Много е хабува, ама много оскъдна снимчица, качи нещо по-голямо деее.
Вие като гледам всички доста сте напреднали наистина. Браво
Да ви питам, някой да е ползвал услугите на
цветарски магазин Дидо
???
Ние двамата твърдо решихме да си раелизираме морския вариант! Това е! Край - сватба на моретооооооооо
Честно не си и мечтоех да стане. Така се бях притеснила и уплашила сама от себе си и безумните си намерения, но ето, че и половинката ми се захласна по идеята и така. Живот и здраве там ще сме!
Благодаря ви за помощта!!!
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #444 -:
юли 09, 2009, 19:51:11 »
Sianchys
, честита рокля, много ми хареса!
Аз към "Мадам М" съм малко предубедена, защото собственичката се държи ужасно с клиентите, ако попаднеш на нея, коментирали сме го преди.
Но с роклята от "Аз и ти" определено не си сгрешила.
На сестра ми роклята беше оттам.
Моята рокля беше от "Мирена", но по-голямата част от украсата ми я правиха "Аз и ти", защото те освен че са булченски магазин, са и тип агенция предлагат координация на сватбения ден и страхотни украси.
Вече не помня, но нещо вътрешно /и аз не знам какво точно/ ме спря да поръчам украси от "Мирена" - може би леките ми забележки по роклята /въпреки че в голяма степен бях доволна, ама не съвсем/ и това, че ми я връчиха в найлонова торба с дръжки
Но не съжалявам, защото "Аз и ти" ми направиха страхотна арка и свещници.
"Аз и ти" предлагат и промоционални цени за украса за булки, чиито рокли са от техния магазин, но ние не можахме да се възползваме, защото сватбата на сестра ми беше в Каварна и така или иначе аз й правих украсата.
Но ти вече си се "вързала" с "Диаманти" така или иначе, но и с тях не си сбъркала.
Amelia
, много ви се радвам с тази морска сватба!
Цветарски магазин "Дидо" бил някъде до Операта и все се каня да го посетя, ама забравям
, момчето е познат на
valka27
и доколкото знам от нея работи добре и с хъс, ако не забравя пак да го посетя, ще докладвам какво съм видяла.
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #445 -:
юли 09, 2009, 20:26:54 »
Sianchys
Да ти е честита и да ти донесе само щастие
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #446 -:
юли 09, 2009, 20:39:15 »
Момичета, как процедирате ако правите сватба извън Бс с нощувките на фотограф, агент и т.н.? Ние ще сме в Поморие и то е доста близко, но не знам дали ще им ги поемам, дали ще се върнат. Със сигурност в някакъв разговор с тях ще стане ясно, но питам, за да съм подготвена и да не се изложа. И ако ги поемаме ние нощувките в какъв хотел върви да се настанят? Ние не можем да си позволим от тези хипер лукс. Дайте съвети!
Кикси, мерси за информацията! Ще разпитам Валка за това момче. Аз като видях тя самата колк опрофесионално си беше направила букета, бях решила да и дам и моя да направи. Сигурно и мамчето работи добре, дано и цените да са приемливи! Все пак ще чакам с нетърпение да споделиш ако отидеш и видиш на място букетите
А, и още един въпрос - знаете ли къде се намира магазин Рая в Бс и има ли нещо общо със софийския? Четох, че там имало такива шешенца тумбести с коркови тапички за подаръчета. А аз си мисля подаръчетата ми да са в такива шишенца с мини папирусчета вътре, а отвън панделка с някаква раковинка, звездичка или нещо друго морско.
«
Последна редакция: юли 09, 2009, 21:46:35 от Amelia
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #447 -:
юли 10, 2009, 06:50:15 »
Обикновено фотографите и т.н. си се прибират вечер и не им се поемат нощувки.
Активен
maria23
Любопитен
«
Отговор #448 -:
юли 10, 2009, 09:54:45 »
Амелиа, нашата сватба беше на 80км от Бургас и фотото, DJ и оператора си се прибраха, само им се заплащат пътните.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #449 -:
юли 10, 2009, 10:52:11 »
Мерси много момичета.Искаше ми се да се снимам с нея ама в тези жеги да събличам и обличам....Зацапва се,а ми се свиди.
Обещавам другият път(понеже е в майка ми) като я показвам на кумата и шаферките другата седмица да се снимам с нея.
Амелия аз се сещам единствено за един магазин Подаръци от Рая,но него отдавна го няма...
А имате ли отзиви за костюмите в Аз и Ти,че видях много хубави реплики на Пиер Карден,но не знам.Така или иначе ще трябва да замукна милото до там да видим за свещи,късметчета и т.н.Чакам сега да ми се обадят за воала-мнооооого хубав испански с брокат(циганско сърце ляляляля),че наличниа беше дефектен и да ми направят чанта-плик от сатена на роклята с камъни Сваровски като нея.
Ох,сериозно,вече нямам търпение да си я облека.
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...