Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 12:54:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168954 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юни 24, 2009, 15:25:01 »

МалинчеWelcome

Въобще не ти е рано, ами много хора даже ще ти кажат, че си и закъсняла, така че почвай, не го умувай. Ами това са си няма и 4 месеца   crazy , аз за 3 месеца организирах нашата и ми се взе акъла (то зависи и с колко свободно време разполагаш и каква точно искаш да ти е сватбата, де -примерно на някаква определена тематика, сама ли ще си правиш нещата) и 100 пъти съжалявам, че не почнах 6 месеца по-рано примерно. Направо ми излезе въдуха и накрая претупах доста работи  girl_impossible

А и с ресторантите е проблем в Бургас, така че това трябва да ти е първата грижа - преди ритуални, църква и т.н. а и докато се ориентираш - ди джеи, видео, фото, тъкмо се спреш на някой - и той се окаже зает sad
Затова действай, а ние ще помагаме, ти само питай!
Активен
malin4eto
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #361 -: юни 24, 2009, 15:31:51 »

Oh my ... Благодаря ти Кiksi,а аз си мислех че имам много време......Ами аз незнам от къде да започна.Аз знам горе долу колко човека ще бъдем,ама незнам ресторантите в Бургас колко човека събират.Ужас, докато си мислех че имам време то се оказа че нямам никакво cray
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: юни 24, 2009, 15:44:06 »

Сега, спокойно, Малинче, не исках да те плаша, но е хубаво да си наясно, че нямаш време за губене.
А иначе с добра организация и съвети, ще се справиш перфектно!

Първо проучи на тази дата правят ли се църковни бракове, ако искате и държите на такъв, за да не се наложи после да сменяте датата, както стана при нас. Според мен не е пости и няма да има проблем, но за всеки случай, можете да питате в някоя църква.

Ако това е твърдо датата, която искате, търсете ресторант.
Вариант за повече хора /над 100/ - "България". (за друг сега не се сещам толкова голям)
Малко по-малко - "Мираж", "Университета", "Космос", "Цурк", "Форс", Воденицата.
А, и този хотел "Бургас" също.

Кажи колко гости ще е сватбата горе-долу, момичетата тук ще дадат предложения (в Сарафово също има май разни подходящи ресторанти, ама не помня имената) и тръгвай да обикаляш и да питаш кой е свободен.
Активен
malin4eto
Новак
*

« Отговор #363 -: юни 24, 2009, 15:54:48 »

Ми за сега ще сме около 140-150 човека,обаче има вариант да станем повече.Само,че аз в ресторант България не искам да си правя сватбата,малко ми е изтъркан,като вариант за сватба.Спомена ми нещо за Сарафово,за какво точно става въпрос? Понеже не е чак толкова далече и съм склонна да си направя сватбата там,стига да е хубаво и новичко. Kiksi пак много ти благодаря за съветите и помоща,както и на всички останали предварително  give_rose
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юни 24, 2009, 15:59:49 »

Няма проблем, нали затова сме тук да помагаме  give_rose
Разбирам те напълно за "България", ама друг вариант за Бургас май няма при този брой на гостите, а и едва ли ще е свободен за октомври, колкото и да е изтъркан, поради липса на алтернативи е предпочитан заради големия брой места.

За Сарафово не се сещам точно - "Атлантис" или нещо подобно, виж по-назад в темата или най-добре напиши в Гугъл "ресторанти Сарафово", защото може да има и още подходящи, просто не съм много наясно.  crazy

Хайде, ако някой може да се включи с предложение за ресторант за по-голям брой гости, ако се сеща!
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: юни 24, 2009, 16:01:02 »

В "Атлантис" доста често правят сватби в Сарафово, но май няма да събере толкова много хора. Можеш да го видиш тук: http://www.deseo-atlantis.com. Дават го 110 места.
Хм, доста сте, добре е да започваш да търсиш ресторант, че в Бургас освен "България" нищо друго с такъв капацитет не ми хрумва. Може би и "Университета", но ще сте доста сгъстени.
« Последна редакция: юни 24, 2009, 16:04:28 от Bianka » Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юни 24, 2009, 16:13:07 »

"Университета" според мен трудно ще събере такава бройка. Или ако ги събере ще е супер нагъчкано. За този брой гости можеш да огледаш и Поморие, не се сещам обаче имената на ресторантите. А защо не и в Созопол. Най-добре питай бай Гугъл.  good
Активен
malin4eto
Новак
*

« Отговор #367 -: юни 24, 2009, 16:17:34 »

Много ми хареса ресторанта в Сарафово - "Атлантис",макар че едната зала,тази която се води основна,малко ми прилича на заведение,отколкото на ресторант за сватба.Обаче видях че има и още една зала - Коктейлна зала, тя повече ми хареса,даже много ми хареса,много е свежа и е бяла,тъкмо за сватба smile Сигурни ли сте че е за по малко хора от 150 sad Аз утре сигурно ще отида до там да го видя на живо и да питам все пак дали са свободни,но ако събира наистина само 110 човека,по добре изоб6то да не ходя,да не се дразня,че много ми хареса  huhhuh.gif А за Поморие ми идва малко далече вече, но благодаря все пак smile
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юни 24, 2009, 16:28:36 »

Welcome malin4eto
Момичетата с аправи.Няма кой знае какъв избор от ресторанти в Б-с,а пък за вашата бройка още повече!!!Стискаме палци!Пчвай ресторант-фото-видео-диджей-агенция(ако ще ползвате)-църква-ритуална(на първия работен ден от юли да си на Вардар да си запишеш час щом ще е октомври сватбата;трябват само личните карти на младоженците) и т.н. smile smile smile smile smile
Няма проблеми тука ще помагаме кой с каквото може и през каквото е минал. good
Активен
malin4eto
Новак
*

« Отговор #369 -: юни 24, 2009, 16:50:51 »

Момичета вие сте страхотни give_rose give_rose give_rose Добре че се регистрирах тук,за толкова кратко време научих толкова много неща.Аз определено от утре започвам да обикалям ресторантите.А за фотото,видеото и диджея разбрах че трябва да се свържа с агенция и от там вече да ми се намерят всички необходими неща за сватбата......така ли е,или съм пак в заблуда pardon
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: юни 24, 2009, 17:12:20 »

Ами и е така, и не е така.
Ако ще наемаш агенция така или иначе - те ще могат да ти препоръчат, а и дори да ти ги "капарират", и няма да е необходимо ти да се ангажираш с тази работа. Но ако искаш все пак ти да си ги ангажираш, няма проблеми дори и да имаш агенция, сама да си "набавиш" необходимите DJ, видео, фото и т.н.
Активен
walker
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #371 -: юни 24, 2009, 17:55:37 »

прекрасно е в ''Атлантис'' 210 човека събира коктейлна зала  така пише в сайта. pleasantry Иди на място и го разгледай и тогава прави планове.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: юни 24, 2009, 18:24:27 »

malin4eto  welcome-2 welcome-2
Аз мога да помогна за Атлантис.....
Ресторанта е наистина с  голям капацитет,новичък,с много любезен управител,предлагат много изгодни нощувки за гостите ако искаш,изгодни куверти и можеш да се договаряш с тях за апсолютно всичко.. judges
Но да ти и кажа за недостатъка на ресторанта-има ужасно много ниски тавани и ми прилича малко на ..... моето лично мнение не е от значение....ти сама можеш най добре да прецениш.За мене тавана си остана единствениа и най голям недостатък  nea
Може би и не е много готин и самия вход към  ресторанта,малко едно таково невзрачно.....но не е много зле........
Късмет и да пишеш както си намерите
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: юни 24, 2009, 18:30:42 »

и от мен, Малиново девойче .... Верно, хем имаш време, хем нямаш никакво...

А така, да се понапълни още тази тема, че само се изнизваме една по една от тук, местим се в бебешорските, и имаме нужда от свежи попълнения!!!!!
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: юни 24, 2009, 18:39:13 »

Малинче, за агенцията - както е казала Скайлайф, ти си избираш какво да ползваш от тях - дали само украса или и всичко останало - от торта, букет и т.н. до ди, джей, фото, видео.

Аз лично не бих се доверила сляпо за последните неща на агенция, а бих проучила мненията за добрите ди джеи, фотографи и оператори. Защото например Парти Арт 2 може и да правят страхотни украси, но пък единия от операторите, с които работят, снима меко казано ужасно   nea и ако вземеш че попаднеш на него примерно ...  girl_impossible
Затова моят съвет е тези неща да си ги наемеш отделно. Е, вече ако си затруднена да намериш, няма къде да ходиш и ще разчиташ на агенцията.

Ти твърдо ли си решила да ползваш агенция?

Ина, вярно е това за темата lol, хубаво е да има свежи попълнения, на мен хем са ми по-интересни бебешорските сега, хем не ми е зле от време на време да превключа на сватбена вълна  smile
Пък и да ударя едно рамо, като мога като се сетя миналата година по това време ти и Пламик как ми помагахте с акъли на мене и колко полезно ми беше!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: