Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 16, 2025, 11:52:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2 (Прочетена 160434 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Отг: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
«
Отговор #45 -:
февруари 11, 2009, 15:23:44 »
За халките мога да ти препоръчам нашия златар.Първо е златар от много време и прави каквото искаш като модел независимо от дебелина и т.н.Халките ни не са мръднали.Издаде ни сертификат.Той работи на принципа на заплащаш си грама и изработка.Ако не е сложен модела ти излиза доста по евтино.И като цени е много конкурентен.Другото което е това че не се изливат по каръп тоест моята халка е с една дебелина на мъжа ми с друга.Ако си заентересувана ще ти обясня къде е и ще намеря довечера телефони.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #46 -:
февруари 11, 2009, 19:46:05 »
Цитат на: bergeria в февруари 10, 2009, 11:32:26
Здравейте момичета. Имам няколко питания и се надявам да ми помогнете. Харесала съм си рокля, но не знам къде във Варна биха могли да ми я ушият(материали за изработката не знам как ще намерят). Интересува ме и къде може да ми препоръчате магазин за халките и каква горе долу е нормалната цена. Някой има ли представа какви са цените на кувертите в Бяллата къща и каква е цената на стайте там. Благодаря Ви предварително.
За роклята и халките не мога да помогна, защото и аз още нямам нито едното от двете. За "Бялата къща" мога (ние маи ще сме там
). Кувертите са между 28 и 32 лева, стаите мисля, че бяха 90.00лв(апартамент), 60.00лв(двойна стая). Имат много хубава градина, но ако сватбата е вечерна(каквато е нашата) трябва да се задоволите с ресторанта(заради шума).Иначе нямат ограничения за внасяна на алкохол и др. (така поне ни увериха)
д
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #47 -:
февруари 11, 2009, 21:52:55 »
Благодаря много за информацията. Ще проверявам и като стигна до някъде ще пиша пак до където съм стигнала.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
февруари 12, 2009, 10:47:46 »
Я вижте какво пишат тука:
Варна като сватбена дестинация
http://varna.dir.bg/2009/02/11/news3987024.html
Иначе добре, ама като видях моите "любимци" от ритуалната зала как са намесени вътре ми стана ясно от къде духа вятъра. По 300 лв.
минимум
на двойка - да, добре ще им дойдат.И чичката на двора и той ще намаже. Очаквам да въведат и тарифи за българи и чужденци.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
февруари 13, 2009, 11:11:06 »
gucci , мен ме интересува златарят, ако не те затруднява, пиши ми, благодаря!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #50 -:
февруари 13, 2009, 11:27:31 »
Да се похваля, че си харесах халки. Моята ще е от бяло злато, а на Милото сребърна(той така или иначе няма да я носи, защото е автотенекеджия и няма как). Златото го намерих за 25 лв. грама и мойта халка ще е около 4,5 грама и с изработката ще е около 130 лв. общо халките ще ми излязат 180 лв-200лв.. Има много богат избор.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #51 -:
февруари 13, 2009, 20:38:45 »
bergeria от моя златар ли ги хареса.
Активен
elitzza
Ентусиаст
«
Отговор #52 -:
февруари 13, 2009, 21:29:00 »
Момичета трябва ми помощ Къде из Варна има така наречените кинкалерии а също и магазин за платове? Обяснявайте по подробно, че не познавам много добре града (а живея тук от 6 месеца
)
И още нещо, някой пробвал ли е да принтира върху паус (оризова хартия) на мастиленоструен приентер?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #53 -:
февруари 14, 2009, 03:46:16 »
elitzza магазин за платове (най-голям) има на центъра, като тръгнеш по главната от New Yorker (бившата Валентина), посока Тера Нова на 500 метра има едно уширение като малко площадче. Ако New Yorker ти е с гръб, от лявата страна на площадчето има на единия ъгъл магазин за злато и сребро, а на другия мисля че беше Seven Seconds (магазин за бельо), а от дясната страна на единия ъгъл имаш магазин за дънки, а на другия ъгъл има голям двуетажен магазин за дрехи. Та като застанеш с гръб към New Yorker на това площадче и си обърнеш главата на дясно, ще видиш табела на магазин за платове (трябва да се качиш на втория етаж). Там имат огромно разнообразие от платове, дантели, тюлове и т.н.
А огромна кинкалерия има на улицата на обувките ( улицата, която почва от Колхозния пазар и се спуска надолу посока центъра (катедралата) - ул. Пискюлиев ) - на долния и край от лявата страна (ако се идва от Колхозния пазар).
Ако има проблем - пиши пак - ще обяснявам наново
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #54 -:
февруари 14, 2009, 03:48:31 »
Цитат на: gucci в февруари 11, 2009, 15:23:44
За халките мога да ти препоръчам нашия златар.Първо е златар от много време и прави каквото искаш като модел независимо от дебелина и т.н.Халките ни не са мръднали.Издаде ни сертификат.Той работи на принципа на заплащаш си грама и изработка.Ако не е сложен модела ти излиза доста по евтино.И като цени е много конкурентен.Другото което е това че не се изливат по каръп тоест моята халка е с една дебелина на мъжа ми с друга.Ако си заентересувана ще ти обясня къде е и ще намеря довечера телефони.
Еее, gucci, добри съвети даваш
. И аз съм с две ръце за този златар. И нашите халки са правени при него - солидна изработка, страхотно качество и сравнително нормални цени...
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #55 -:
февруари 14, 2009, 10:24:34 »
elitzza аз съм принтирала на оризова хартия и то на най -обикновен принтер , така че става , ако това питаш
Активен
elitzza
Ентусиаст
«
Отговор #56 -:
февруари 14, 2009, 11:20:17 »
Мерси за обясненията Стаси (доста подробно). Сега остава да се разходя до там
За халки гледах из едни магазини, ама нещо не съм впечетлена повечето са ръбати и тънки, а изработката не ми се видя прецизна. Пратете на лични координатите на този златар, че се заинтригувах.
П.С. И за инфото за пауса меси
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #57 -:
февруари 14, 2009, 12:45:00 »
Честит Свети Валентин на всички бивши, настоящи и бъдещи варненски младоженци! Любов, щастие и късмет! Пийнете и по едно питие за здраве и за Трифон Зарезан!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
февруари 14, 2009, 13:02:38 »
Цитат на: gucci в февруари 13, 2009, 20:38:45
bergeria от моя златар ли ги хареса.
еми не, но и този златар се намира близо до твоя. Той е руснак и се намира от другата страна на улицата на Дилайта.
Честит Св. Валентин на всички.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #59 -:
февруари 14, 2009, 13:10:22 »
Цитат на: elitzza в февруари 13, 2009, 21:29:00
Момичета трябва ми помощ Къде из Варна има така наречените кинкалерии а също и магазин за платове? Обяснявайте по подробно, че не познавам много добре града (а живея тук от 6 месеца
)
И още нещо, някой пробвал ли е да принтира върху паус (оризова хартия) на мастиленоструен приентер?
В подлеза на ЖП гарата има магазин,на червения площад има и кинкалерия и голям магазин за платове и в уличката от Валентина/New Yorker / към ЖП Гарата.Зависи какво търсиш.И на хале шипка има магазин за платове.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30