Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 17, 2025, 14:50:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 160518 пъти)

mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 31, 2009, 21:23:39 »

Здравей, mucito.

Не, не мисля, че е много рано, особено за август, защото тогава са най-много сватбите, т.е. са най-заети ресторантите и трябва по-навреме да се резервират. Проблемът при тях, доколкото аз разбрах, защото и ние в момента за това обикаляме, е, че още нямат договори с доставчиците за сезона и не искат да се ангажират с цени. Надявам се само това да ги притеснява, а не да си оставят прозорче да вземат някое по-голямо събитие, че май и ние ще сме на честна дума. Трябва да си решиш дали заведението ти харесва достатъчно за да поемеш риска или ще си търсиш хора, които да се подпишат под думите си. На мен толкова ми харесва това, на което ние се спряхме, че май в момента на всичко съм готова blush

Да, аз също така мисля nea
А кое е вашето заведение ако не е тайна, разбира се?
Дано нямате проблеми и всичко мине както сте го запланували good
Активен
kiss_me
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #31 -: януари 31, 2009, 21:35:52 »

Roka, ние също искахме  нашата венчавка да е на нос Калиакра, но не ни разрешиха, че било опасно. Поради тази причина сега мислим някое друго местеце, което да събере 160-180 гости.
Момичета, Вие сещате ли се около Варна да има такъв комплекс който да събере толкова много гости в разгара на сезона?
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: февруари 01, 2009, 19:40:15 »

mucito, не, не е тайна, сега си плюввам наум за да не се урочасам и казвам, че е хотел Странджа на спирка журналист. Хотелът е до Спорт Палас (близо до свлечения път), в голяма градина и ресторантът е целия стъклен отпред и с тераса. Съвсем случайно минахме от там на път за забележителността "свлачище" и решихме да влезем да питаме правят ли сватби. Много ни се учудиха и питаха как сме ги намерили, защото били правили на едни хора сватба, след това те пратили други и как сме разбрали. Т.е. само устна реклама. Като казах, че е случайно започнаха да ни обясняват, че сега било грозно, но да си го представим лятото. А аз влязох, защото ми се стори много красиво!!!! Утре ни стискайте палци да си го резервираме и всичко да е наред. И пак плюв, плюв против уроки.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 01, 2009, 19:43:09 »

mucito, не, не е тайна, сега си плюввам наум за да не се урочасам и казвам, че е хотел Странджа на спирка журналист. Хотелът е до Спорт Палас (близо до свлечения път), в голяма градина и ресторантът е целия стъклен отпред и с тераса. Съвсем случайно минахме от там на път за забележителността "свлачище" и решихме да влезем да питаме правят ли сватби. Много ни се учудиха и питаха как сме ги намерили, защото били правили на едни хора сватба, след това те пратили други и как сме разбрали. Т.е. само устна реклама. Като казах, че е случайно започнаха да ни обясняват, че сега било грозно, но да си го представим лятото. А аз влязох, защото ми се стори много красиво!!!! Утре ни стискайте палци да си го резервираме и всичко да е наред. И пак плюв, плюв против уроки.
Аиде  ПУ ПУ!!! Дано всичко е ОК good good good
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #34 -: февруари 02, 2009, 14:11:25 »

Мислили ли сте за ботаническата градина във Варна? Там има предоволно място, а цветната украса е безплатна и е навсякъде Wink
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #35 -: февруари 02, 2009, 18:55:10 »

Момичета, направо съм  shok
Тъкмо се радвах, че вече имаме ресторант и щях да пращам хора да го капарират.... получих е-mail от управителя, в който ми казва да не се притеснявам ако има завишение в цените няма да е повече от 2 лв. на човек и договор при тях е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ НАПРАВИ Oh my ... ("Бялата къща")
Защо така првят тези хора ??? crazy
Моля ви кажете ми колко време преди сватбата тръгнахте да си търсите ресторант (дали не бързам)??

mucito, не се притеснявай до сега не съм чул да са провалили някоя сватба в "Бялата къща". С интернет е много лесно. Задаваш в търсачката името на ресторанта, който си избрала и така ти излизат мненията на младоженците за ресторантите. Обикновено се уточнява бройката на гостите дава се капаро и не се прави договор. Така се работи просто.
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: февруари 08, 2009, 13:17:31 »

някой случайно да има впечетления от сватби в "Корал" в св.Константин и Елена
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: февруари 08, 2009, 14:01:33 »

rsstankova   нашата сватба беше там и мога да кажа,че останахме изключително доволни!Подредбата на масите много ни хареса,луничките на тавана,мястото за танци,обслужването,храната,младоженския апартамент.....абе имам само хубави спомени :girl_wink:Само се сещам,че управителката ни се стори малко джаста-праста в началото,но пък важен е резултата накрая :girl_wink:Можеш да погледнеш снимки от тържеството в албума ни.Успех! give_rose
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: февруари 08, 2009, 14:14:07 »

благодаря ти tonitta не бях гледала снимки от сватби правени там
първо искам да кажа че сте страшно красиви, виждам че и ти си заложила на оранжева украса, аз още се чудя дали да е ж оранж или жълто, много ми харесва жълтото но не съм сигурна дали ще изглежда добре ти какво ще кажеш
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: февруари 08, 2009, 17:37:25 »

Благодаря ти за хубавите думи rsstankova blushНие заложихме на този цвят след като видяхме гамата в ресторанта.Много върви оранжево и синьо(заради синия таван).Аз исках зелено за да използвам като поставка за тейбъл-картичките зелени ябълки,но избрахме оранжево,като заменихме ябълките с опаковани в панделка портокали(жалко,че не се вижда хубаво на снимките).Получи се много свежо и гостите бяха очаровани.Хубавото е че самият ресторант е свеж и вечер с тези лунички на тавана е много ефектно,а в градината стават страхотни фоерверки.Това се сещам в момента.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: февруари 09, 2009, 09:47:48 »

И тук да се похваля , снощи наши приятели  поканиха да им кумувме и така че ще се готвим за сватба smile Аз ще съм малко едричка тогава , ама какво да се прави.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: февруари 10, 2009, 11:32:26 »

Здравейте момичета. Имам няколко питания и се надявам да ми помогнете. Харесала съм си рокля, но не знам къде във Варна биха могли да ми я ушият(материали за изработката не знам как ще намерят). Интересува ме и къде може да ми препоръчате магазин за халките и каква горе долу е нормалната цена. Някой има ли представа какви са цените на кувертите в Бяллата къща и каква е цената на стайте там. Благодаря Ви предварително.
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #42 -: февруари 10, 2009, 14:39:42 »

Здравейте момичета. Имам няколко питания и се надявам да ми помогнете. Харесала съм си рокля, но не знам къде във Варна биха могли да ми я ушият(материали за изработката не знам как ще намерят). Интересува ме и къде може да ми препоръчате магазин за халките и каква горе долу е нормалната цена. Някой има ли представа какви са цените на кувертите в Бяллата къща и каква е цената на стайте там. Благодаря Ви предварително.
По-назад в тази тема са посочени куверти за Бялата къща.
Рокля по твой модел могат да ти ушият в почти всеки бутик до Ритуална зала.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: февруари 11, 2009, 13:20:08 »

За материала на роклята - влизай в булченските салони със снимката и питай - там имат най-невероятни възможности за снабдяване. Въпросът е, че ако само за теб ще го купуват може да е по-скъпо. Но трябва да се пита.

За халките - ние пообиколихме, скромно количество бижутерии, но цените бяха над 40лв/гр., което включва и гравиране от вътрешната страна. И двете халки, средно, излизаха над 400 лв, но това, естествено, много зависи от модела, т.е. колко са масивни. Но, според мен, трябва да питаш много пъти и по различни начини дали бялото злато е бяло злато или покритие върху жълтото, ако ще имате бяло по халките. Защото за покритията съм чувала, че падат и трябва да се подновявят.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: февруари 11, 2009, 15:04:27 »

Благодаря много момичета. Вече имам голям напредък харесах си повече от полувината аксесоари. Проверих почти всички магазини. За сега съм се спряла на магазин Десислава, защото видях подобен на моя модел и ще изчакам мъжа ми да дойде и да отидем заедно да разпитаме.  Халките ми се искаше да са с преобладаващо "бяло злато" , но не ми се ще след време да се налагат корекции(малко съм суеверна). Харесах си чаши и свещи. Знам, че още е рано, но започвам скоро лекции и до юни ще съм много заета. 
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: