Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 20:07:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Бележка от психодиспансер?
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Бележка от психодиспансер? (Прочетена 217370 пъти)
soulless
Сватбен ГУРУ
Отг: Бележка от психодиспансер?
«
Отговор #360 -:
март 25, 2011, 13:44:45 »
Ние специално питахме жениците на Пиротска за това дали приемат медицинските от Санус (не че не бях наясно какво ще ни кажат
) и те изрично ни потвърдиха, че ги приемат безпроблемно, така че няма за какво да се тревожиш
Активен
nellyaci
Ентусиаст
«
Отговор #361 -:
март 28, 2011, 20:57:37 »
А дали ще ми признаят пълномощно ако извадя на някого от родителите ми, защото аз работя и ще се женя в гр.Годеч, а постоянният ми адрес е в гр.Троян и доколкото знам бележката се вади по постоянен адрес?
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #362 -:
март 29, 2011, 08:05:41 »
Цитат на: nellyaci в март 28, 2011, 20:57:37
А дали ще ми признаят пълномощно ако извадя на някого от родителите ми, защото аз работя и ще се женя в гр.Годеч, а постоянният ми адрес е в гр.Троян и доколкото знам бележката се вади по постоянен адрес?
Да ти кажа, аз също си извадих медицинско на място различно от постоянния ми адрес и там където ще се омъжвам. Важното е да имаш печати от доктор ще си психически здрава, не е задължително да е точно от психодиспансера бележката.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #363 -:
март 30, 2011, 16:17:58 »
Момичета, и аз да дам прясно инфо за Санус - ами страхотно улеснение е ваденето на медицинско оттам, става готово за 30 минути. За мен лично беше още по-полезно, защото личната ми е в Плевен и как пък няма да бия специално път заради едно медицинско, та отидохме под ръчичка с любимия до Санус, дадохме малко кръвчица, пихме кафенце половин час в Халите и след половин час си взехме готовите медицински срещу 15 лв за всяко. В медицинското са включени печати и подписи на "невролог", "хирург" и "терапевт", печатът на "невролога" практически замества този прословут печат от психодиспансера. Аз даже не разбирам защо си усложнявате живота с разкарвания до Психодиспансера и оставяне на съответната такса там, след като има къде-къде по-лесен начин и във въпросния Санус със сигурност медицинските са валидни и се приемат без проблем от ритуалните зали. Препоръчвам!
Едит: Имам
въпрос
към вече миналите по този път - възможно ли е декларациите, медицинските, личните карти и фактурата да се занесат по-рано от седмица преди подписването? При нас на резервационната карта са ни написали да занесем комплекта документи на 26.04 (подписваме на 29.04), оообаче годеникът ми е на едно обучение извън София и изобщо не знам как би могъл лично в работно време да дойде с мен на 26 април...
«
Последна редакция: март 30, 2011, 18:35:13 от soulless
»
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #364 -:
март 31, 2011, 08:05:36 »
Цитат на: soulless в март 30, 2011, 16:17:58
оообаче годеникът ми е на едно обучение извън София и изобщо не знам как би могъл лично в работно време да дойде с мен на 26 април...
Soulless
, аз в понеделник ще отивам да нося документите и моя годеник също няма да е с мен, но ще взема личната му карта и така ще ги подам. Той междувременно ще се легитимира с шоф. книжка, ако се наложи. Още като записвахме час питахме за тази възможност и казаха, че им трябват 2-те лични карти, така че....
Активен
nellyaci
Ентусиаст
«
Отговор #365 -:
март 31, 2011, 10:59:43 »
Съжалявам ако се повтаря въпроса ми, но къде точно се намира Санус? Можете ли да ми дадете точен адрес! И другият ми въпрос е-може ли ако и двамата не сме от София, а от провинцията да си извадим всичко там! На каква сума възлизат всички такива документи?Благодаря ви момичета!!!!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #366 -:
март 31, 2011, 11:24:36 »
Цитат на: kala в март 31, 2011, 08:05:36
Soulless
, аз в понеделник ще отивам да нося документите и моя годеник също няма да е с мен, но ще взема личната му карта и така ще ги подам. Той междувременно ще се легитимира с шоф. книжка, ако се наложи. Още като записвахме час питахме за тази възможност и казаха, че им трябват 2-те лични карти, така че....
Kala
, миличка, благодаря ти, че ме успокои с вашия опит
Всъщност притесненията ми бяха напразни - днес се изтъпанчихме с любимия, 28 дни преди подписването, в зала Студентска и за наш късмет влязохме в канцеларията на община Средец (това е ритуална зала Леге, която е в ремонт, персоналът й е преместен временно в сградата на Студентска обредна зала) и там ни посрещна г-жа София (не й знам фамилията
), позната ми от много снимки на булки, една много чаровна жена с огромна коса
Та тя ни успокои, че няма никакъв проблем да си оставим документите днес, само ако има някаква промяна в плана да се обадим, написа ни и телефон за връзка. Общо взето, прегледа внимателно документите и ги прие без проблем, та всичко е точно засега. На 29.04 трябва да се явим, поне 10-15 минути преди нашия час - 16:00 часа и това е всичко - доволна съм!
Nellyaci
, медицински център Санус се намира в същата сграда, където се записват гражданските бракове - на "Пиротска" 10, само че на долния етаж, т.е. на първия. Там има няколко медицински кабинета, но ще видите звънец за "Санус", ще кажете, че сте за медицински за брак и това е всичко
Активен
debora
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #367 -:
април 07, 2011, 09:26:14 »
Здравейте.И на мен ми предстои да си вадиме медецинско скоро,защото сватбата ни е през месец май и затова искам да попитам дали някой знае МЦ "Санус",на "Пиротска" дали работи в събота?На мен ми е много трудно да излизам от работа и ще ми е най-удобно да си извадим медицински в събота.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #368 -:
април 07, 2011, 09:45:30 »
Дано не те подведа, но май не работи през уикенда, а през работните дни до 2 часа следобед, да го имате предвид. Изобщо работното време им е ужасно неудобно, добре че милото си взе отпуска един ден, а аз работя отвкъщи, та успяхме да извадим медицинските безболезнено. Успех и на вас!
Активен
debora
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #369 -:
април 07, 2011, 09:52:52 »
Благодаря, soulless .Може би и при нас ще се наложи да си вземем по един ден отпуск,за да свършим и това.
Активен
tea23
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #370 -:
април 10, 2011, 14:33:25 »
Здравейте, някой има ли представа в Пловдив къде може да се изкарат медицински без обикаляне, както е клиника Санус в София? Ще съм благодарна и ако някой има актуални цени
«
Последна редакция: април 10, 2011, 14:34:58 от tea23
»
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #371 -:
април 11, 2011, 19:43:53 »
Правилно ли разбрах, че отивайки в Санус, няма нужда да ходим до психо-то после? И може ли цена да ми кажете? И в колко отварят евентуално?
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #372 -:
април 11, 2011, 21:39:56 »
Цитат на: Mariaid в април 11, 2011, 19:43:53
Правилно ли разбрах, че отивайки в Санус, няма нужда да ходим до психо-то после? И може ли цена да ми кажете? И в колко отварят евентуално?
Да, няма нужда от никакво психо след това
(в медицинското ще ви пишат, че сте прегледани от невролог, което в случая заменя психото). Цената е 15 лв на медицинско. Работното им време беше много смахнато - мисля, че от 8-14. За това, че в 14 приключват съм по-убедена, виж, в колко отварят - малко ми се губи. Иначе медицинските стават за половин час - лекарят ви взема кръв, оставяте му личните карти и след половин час си взимате медицинските
Активен
tea23
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #373 -:
април 12, 2011, 15:43:45 »
Момичета блазе ви, днес съм обиколила 3 клиники в Пловдив и никъде не ми предлагат условията каквито на вас в Санус. Не стига че ми искат 30 лева за медицинско ами трябва да ходя отделно до психото, а и за васерман ме пращат другаде
. Ми то за какво ми искат парите тогава. Просто не ми се обикаля да губя цял ден
Някой по назад в темата беше споменал за някаква си клиника Здравец на Васил Априлов, че там правили всичко, днес минах по В. Априлов, но такова нещо не намерих. Моля някой ако се сеща за подобно в Пловдив да пише, че аз днес направо вместо да посещавам различни клиники да бях обикаляла да ги изкарам пустите медицински по каналния ред с джипката (личната лекарка)
Активен
nellyaci
Ентусиаст
«
Отговор #374 -:
април 13, 2011, 11:27:03 »
Имам много важен въпрос-това медицинско от Санус всички ли печати съдържа и наистина ли се плащат по 15 лв на медицинско.Защото смятам, смятам
и ме заболя главата колко пари трябва да се дадат ако се вадят поотделно документите-медицински 2бр-20лв, спин и Васерман 2бр-60лв, бележка от Психодиспансер 2бр-60лв.Момичета, ако наистина минем с по 15 лв. на всеки от двамата-
....ще вдигна купон!!!!
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27