Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 22:01:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бележка от психодиспансер?  (Прочетена 217281 пъти)

♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #390 -: май 09, 2011, 15:44:30 »

Телефонът е 9800560. Току-що се обадих и няма никакви проблеми, издават си медицински за брак. Работното време е от 9 до 17 часа  good
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: май 09, 2011, 15:48:40 »

Е, най-после да се намери този прословут телефон и да се разсее паниката Wink blum Успех на всички с медицинските good
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: май 09, 2011, 15:56:05 »

Ау и аз да пропусна да прочета тази важна тема ,малее и ние ще трябва ходим до тази клиника blush
Аз си мислех ,че личната ще ни извади медицинско с всичките печати ,без васерман ,а то колко неща още има ужас.
Много се радвам ,че го има този форум ,благодаря ви момичета за информацията. give_rose give_rose give_rose
Активен
nellyaci
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: май 10, 2011, 08:22:34 »

thank you Днес звъннах и ми казаха, че нямат нищо общо с другата клиника и да заповядаме на място!!!!БЛагодаря на всички за съдействието ще пиша пак какво се е случило и дали в крайна сметка ще ни ги признаят в общината!!!
Активен
nellyaci
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: май 18, 2011, 07:58:43 »

Прясно инфо от Санус!!!Вчера минахме оттам, взеха ни кръв и след половин час бяха готови изследванията.Няма такова удобство!!!А и отношението беше на ниво, няма нищо общо с това в държавните заведения!!!А най-хубавото е , че ни ги признават в Община Годеч!!!Успех на всички, на които им предстои да вадят медицински за брак!!! good
Активен
sonja
Сватбар
Публикации: 167

« Отговор #395 -: май 18, 2011, 08:09:06 »

И ние си извадихме от Санус, за който се интересува - не работят в събота, раб.вр, е от 9 до 17ч. ние отидохме рано сутринта преди работа, за да сме първи в 9ч да не закъснея за работа, взеха ни кръв и аз си отидох на работа, а милото после се върна сам да ги вземе. Нямаше никакъв проблем и стават супер бързо, за половин час smile
Активен
nellyaci
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: май 20, 2011, 10:20:16 »

Успях да си взема и бележка от психодиспансера  Yes Мама и тати отидоха с пълномощно да ми я вземат, естествено лелките в Ловеч са се правили на интересни-е, поне едната , де, но в крайна сметка са им издали такава бележка.А самото издаване е струвало само 3 лв. danceg
Активен
pandelka
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #397 -: май 20, 2011, 10:58:42 »

да се включа и аз тук. момичета съвсем се обърках  cray
само това медицинско от Санус не е ли достатъчно или трябва и такава бележка от психодиспансера на адрес по постоянно местожителство?
Активен
sonja
Сватбар
Публикации: 167

« Отговор #398 -: май 20, 2011, 12:43:42 »

pandelka, спкойно, медицинските от Санус имат всички необходими печати и са достатъчни само те. Ако сте си вадили медицинско другаде и ще го заверявате при личен лекар, тогава ви трябва бележка от психодиспансер /в такъв случай попитайте личния си лекар, той ще ви обясни всичко/
Ние, както вече казах, си извадихме от Санус, за няма и половин час, и сме много доволни smile  good
Активен
pandelka
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #399 -: май 20, 2011, 22:43:36 »

sonja много ти благодаря give_rose
успокои ме много. А сега в почивните дни сигурно не работят? фу , ще трябва да закъснявам някой ден за работа за да ги извадим.
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: май 23, 2011, 13:20:25 »

Супер улеснение, тъкмо и аз се чудех къде да ходим за тези медицински. Знаете ли тази Санус на "Пиротска" дали има общо със "Санус" на ул. "Георги Софийски". От работата сме абонирани за тази клиника и имаме здравни карти. А и минавахме на профилактични прегледи, та се надявах да мина между капките и да не ме бодат пак.
Активен
nellyaci
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: май 24, 2011, 13:38:13 »

Не се шашкайте!На мен ми трябваше бележката от психото, защото в община Годеч държаха да я представим.Но не навсякъде я изискват, най-добре да си питате какви документи точно трябват!!! good
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: юни 12, 2011, 08:03:31 »

Момичета, бихте ли пояснили в крайна сметка в коя Санус се ходи за медицински - на Г.Софийски или на Пиротска?
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: юни 12, 2011, 13:44:12 »

На Пиротска, точно където е Домът за радостни обреди. Не съм сигурна, че със Санос на Г. Софийски имат нещо общо, освен имената.
Активен
OvivO
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #404 -: юни 13, 2011, 10:46:20 »

Ние си извадихме медицинско, васерман и СПИН в произволна ДКЦ и се оженихме в Красно Село - Хиподрума.
Не ни искаха бележка от психодиспансер или изследване за СПИН!!! Така че за там и двете неща са излишни.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: