Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 19:44:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бележка от психодиспансер?  (Прочетена 217358 пъти)

polina88
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: май 08, 2009, 10:55:38 »

може би аз се бъркам със срока,но на нас ни излязоха повече като цена. huhhuh.gif :huh:незнам защо така се е получило странно *crazy sad sad
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 08, 2009, 13:34:31 »

Нашите медицински струваха 36 лева на човек.. но станаха за няколко часа (някъде около 3 часа), като ходихме само на едно място. Като си сметна работното време, айде моето както и да е, но това на мъжа ми.. а и аз нали катастрофирах и нямах кола, щеше такси да ми трябва, а на него - да гори бензин, направихме си сметката и решихме така да си направим медицинските.

Да се похваля, вече съм госпожа, подписахме. Бяхме единствената сватба за деня! Закъсняхме с около 20 минути.. blush, обаче не стана проблем. Направихме си супер весело вземане на булката в офиса.. двама колеги дойдоха и крещяха по целия път по-стрешно и от тумба цигани.. абе много беше забавно! Свеки ми донесе чуден букет лалета, за какъвто си мечтаех! Абе.. много съм доволна.

Това беше генералната репетиция.. скоро - истинската сватба! (защото за мене гражданското е голяма тъпотия, затова си направих пародия от него, то пък взе че си стана втори празник, да му се не надява човек! Bravo)
Активен
polina88
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 09, 2009, 09:24:23 »

хахах  Bravo @}->--честито  butterfly и за мен беще така ,но се радвам че мина бързо
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 09, 2009, 17:51:51 »

Момичета имам въпрос. Живеем в София, но любимия е от Враца - от там ли трябва да си вземе бележката за психото или може от София. То голяма разправия било с тези документи. Аз мислех да ги вадя точно преди сватбата, ама май ще трябва да се организирам по-раничко.
Активен
polina88
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 09, 2009, 19:53:31 »

той от там трябва да ги вземе понеже и на личния лекар трябва да е подписа там всеки от кадето е от там да си вади медицинско и не зажравяй трябва да са х2 2 на теб и 2 на него good
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 09, 2009, 20:05:12 »

Благодаря! Няма да го забравя. На милото личния му лекар си е тук, но се чудех психото дали не може от софия да се извади, че нали трябва да се отиде в работен ден
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 09, 2009, 20:16:55 »

Мърче ,всичко може в София да направите. Ние с моя мъж и двамата не сме от тук, но всичко тук си вадихме и става за 1 ден. Извадихме си ги във Вита.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: май 10, 2009, 23:06:01 »

да, точно, и ние бяхме във Вита, но е по-скъпо. Днес едни познати, които също не са от Сф, ми казаха, че са си извадили тяхните експресно някъде на Пиротска 10, там, дето се записвамвам за залата. И никакви нито лични лекари, нито психо, нито нищо, за 2 часа станало. Но не питах колко е струвало..
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #38 -: май 11, 2009, 00:26:43 »

Да аз за Пиротска 10 бях писала, че става за кратко, но бях писала, че е Пиротска15. Извинявам се!!!
Цените от меналата година са били от 13 до 50лв. Съжалявам за неточната информация, но така съм си записала, а подробности не помня. Клиниката се казва Санос и е при записванията някъде. Записала съм си, че взимат кръв за Васерман. Може ако искаш без кръв да е по-скъпо и затова да има разлика в цената...не знам.
Активен
polina88
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 11, 2009, 10:30:31 »

когато сестра ми се жени батко ми е от свищов и трябваше там да си изкарва медицинско за сватбата,а как става това не мога да кажа понеже ние сме си от русе и двамата и тук си ги правихме изследванията,но станаха за 2 дена.Явно просто нашата система е супер збуркана тука в русе shok shok :huh:като гледам почти всички сте си направили изследванията за отрицателно време докато при нас чакахме доста време angry angry angry изчака ми се чакането и тия пенсионери направо беше кошмар
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юни 08, 2009, 08:20:53 »

Здравейте момичета. Искам да ви помоля ако някоя от вас може да ми изпрати ритуала или по-точно текста на ритуала от гражданското. Жената от гражданското ни даде възможност сами да си го измислим а тя да го научи за сватбата и събирам идейки. Може би ви се струва странна молбата ми, но ми се ще да използвам възможността която ни предоставиха от гражданското.Благодаря предварително.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юни 11, 2009, 17:21:50 »

ехааа...ама това е страхотно да ви дадат възможност да си измислите само ритуала...не навсякъде ти разрешават...още повече да се налага и да го учи...в случая аз бих го направила много лично и персонално...избегвайки почти напълно от техния ...сценарий  pleasantry ...и бух го написала така кактого усещам и както го виждам и да си дадем някакви мили обещания ...това е страхотно...възмопзвайте се от възможността и си го направете така както си го усещате вие... give_rose
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юни 12, 2009, 07:02:25 »

От това, което съм съставила до момента, май ще се окаже наистина, мн. ли4ен и персонален ритуал  smile
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юни 12, 2009, 09:18:32 »

Здравейте, момичета!

Видях разни цени тук, за прегледите по медицинските, и да взема да ви питам.... Някой има ли пресен опит от вадене на медицински с един младоженец-чужденец? Интересува ме в София колко са ви поискали като такса за чужденеца?

Ние ще сключваме граждански брак в Търговище, а моят човек е италианец. Та значи, вчера на майка са и сервирали, че "не може да се правят изследванията на частно", ами трябвало там, в болницата само, при което аз като българка да платя такса от 30лв, а "чуждото лице" ........ 160лв!  ANGRY Еми аз съм възмутена! Възможно ли е такова нещо?  shok  Над 5 пъти повече от мен...

Знам със сигурност, че медицинските могат да се извадят не само от града, където е сватбата, а и аз имам постоянен адрес в София, ама ми се щеше да разбера как, да му се не види, вървят тези цени и кой точно се опитва да ме мотае.  bqsnasym

И след като се оплаках, да се върна към кротката си същност, и да ви пожелая хубав и слънчев ден  give_rose И предварително ви благодаря!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юни 13, 2009, 22:05:40 »

защо не питаш личния си лекър ка кще е най добре и да ти помогне по някакъв начин...или не му е в работата такова нещо...
не че си имам представа много от това но е единственото което ми идва на ума...
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: