Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2012, 23:17:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Бележка от психодиспансер?  (Прочетена 48126 пъти)

pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 714

Разгледай галерията на pebbles

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: април 15, 2009, 11:12:54 »

panika, кажи за кой град става въпрос за да може момичетата от там да те ориентират. И спокойствие и здрава храна Wink

kiss_me, какви са тези цени, за кога. То за да се ожениш в тази Варна трябва да си поне някой малък олигарх, иначе не можеш да си го позволиш. На нас за съботна сватба след 16 ч. с класически ритуал ни казаха цена от 400 лв, отделно от което е фотоправото, което си е фотозадължение, ама явно не е европейско да му се вика така. Но, това, по принцип им е най-високата ценова  зона, за какво сте станали на 840 ми е направо необяснимо. Но и нашата цена е от януари месец, когато ходихме да запазваме час, сега може и нас да изненадат beating

Виж какво намерих, приличат ми на актуалните цени  http://www.nikol-weddings.com/bg/info_ritualhall.html
« Последна редакция: април 15, 2009, 11:20:04 от pebbles » Активен
panika
Новак
*
Публикации: 14

Разгледай галерията на panika

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: април 15, 2009, 11:21:35 »

ох ... много съм глупава smile за София става въпрос smile
Активен
bobsyn
Любопитен
*
Публикации: 40

Разгледай галерията на bobsyn

« Отговор #17 -: април 19, 2009, 00:59:45 »

При личния лекар. Или при някой друг. Само преди това отиваш в някоя лаборатория и даваш кръв за Васерман(в Cibalab резултата излиза на следващия ден следобед и има възможност за проверка през интернет). След това с резултата, при JP-то(ако при него има интернет, даже не е необходим резултата на хартия, трябват му само данните от картата, която ти дават в лабораторията).
А психо .... на нас не ни искат.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

Разгледай галерията на Amelia

« Отговор #18 -: април 19, 2009, 01:20:51 »

Някъде на Пиротска беше, мисля, че беше Пиротска 15, но не съм сигурна. та там срещу 15-20лв ви ги печатат за минути и всичко ти се решава. Аз със сигурност няма да ходя да давам кръв и т.н. глупости.
Активен
Didi85
Любопитен
*
Публикации: 31

Разгледай галерията на Didi85

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: април 20, 2009, 13:17:28 »

Как така без да даваш кръв?Нашите ги правих в четвъртък в поликлиниката до нас(защото това не се поема от здр. каса)и за 2 часа бяхме готови.Платихме на регистратура, взеха ни кръв,после в 2 кабинета и готово .Всичко 54лв.за двамата(не знам дали е много)   
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 551

Разгледай галерията на bergeria

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: април 20, 2009, 17:30:43 »

Добре де аз ли пак нещо не разбирам, но защо във Варна медицинските ще ми излязат 110 лв за двамата. Не може ли и аз да си ги направя за 54 лв. insane
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

Разгледай галерията на Amelia

« Отговор #21 -: април 20, 2009, 17:42:13 »

Момичета, за въпросите относно ритуалите в гражданското към кого се обръщаме - към тези, при които подаваме документи и се записваме или отиваме при госпожата, която ще е ритуалчик? Искам да питам много неща, но нямам идея кого да питам...

Още въпросчета - трябва ли ни питка за гражданското и дали е възможно младоженците да не влизат заедно, а като по филмите булката да е след шаферките   badgirl 

а също ако някой се е женил в зала Средец на ул. Леге да ми каже дали дават да се хвърлят късметчета отвън.

give_rose
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Разгледай галерията на vickey

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 21, 2009, 13:59:02 »

Добре де аз ли пак нещо не разбирам, но защо във Варна медицинските ще ми излязат 110 лв за двамата. Не може ли и аз да си ги направя за 54 лв. insane

Във Варна няма такава цена. Предполагам говориш за Надежда, и ние там си ги изкарахме - 110 лв за двамата. Иначе преди това ходих до личната лекарка и сметката беше следната: заверка личен лекар 10 лв, психо - 20 лв, васерман - 8-10 лв, туб диспансер - незнам, но миналата година било 15 лв. Общо около 55 лв на човек. За това предпочетох да отида в Надежда и да не обикалям целия град и да чакам по кабинети.
Активен
polina88
Ентусиаст
**

Разгледай галерията на polina88

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: май 05, 2009, 13:10:26 »

smile smile smile и ние бяхме така като дойде време за записване.Първото нещо което трябва да направиш е да отидете двамата 1 месец по-рано от венчавката това е по закон.или в краен случай в който трябва да се венчаете по-рано.Като отидете там търсите този който записва за дата.Често се случва това да е и човека който ви венчае.След което ще ви дадат списак с документите които трябва да си приготвите.И от там се тругва по мъките и по даването на пари.
Активен
polina88
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: май 05, 2009, 14:24:20 »

и задължително си купете 2 медицинки защото никой няма да ви го каже това и ще трябва да се разхождате което е доста неприятно имайки в предвид навалиците
Активен
tsvetka
Новак
*
Публикации: 11

Разгледай галерията на tsvetka

« Отговор #25 -: май 06, 2009, 21:27:28 »

Здравейте!
  И аз имам въпрос за медицинските. Младоженецът е чужденец и се надявам, че няма да има някакви психо-тестове или нещо такова понеже ще трябва да превеждам,а не знам дали не трябва в такъв случай оторизиран преводач. Само кръв ли е достатъчна? И следващият ми въпрос е, дали мога да си направя медицинските 10 дена преди сватбата?
Активен
polina88
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: май 08, 2009, 10:14:55 »

Медицинките имат 6месеца срок така че не е проблем и превода4 не ти трябва понеже се ходи до психото за да то подпечатат само медицинските не да ви провеждат тестове blum goodтака че споко.Но да знаете от сега всеки трябва да има по 2 медицински да знаете понеже ще ви върнат,общо 4 трябва  да си купите.Вие като се запишете в гражданското ще ви обяснят там каде първо трябва да итодете star star от сега ти казвам да си преготвите около 100лв може и повече зависи каде ще са ви изследванията понеже са скъпички приятно обикаляне good good good good
Активен
tsvetka
Новак
*
Публикации: 11

Разгледай галерията на tsvetka

« Отговор #27 -: май 08, 2009, 10:32:35 »

Много благодаря на polina88   smile !!!!
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Разгледай галерията на Kristinka

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: май 08, 2009, 10:39:14 »

медицинските важат 1 месец от датата на издаването.Аз вчера си правих нашите и изрично ме предупредиха че са за месец.и затова ми ги написаха с друга дата. good иначе на мен ми излезнаха по 25 лв на човек.
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 490

на мама пчеличката

Разгледай галерията на pepina83

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: май 08, 2009, 11:18:51 »

И при нас медицинските излезнаха по 25лв на човек.
На 100% съм сигурна, че медицинските важат 1 месец / 30 дни / от датата на издаване
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: