Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 25, 2024, 18:41:19

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО - част 5  (Прочетена 198867 пъти)
 
Kristinka
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 649


Just a Wife


Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: януари 04, 2009, 21:24:42 »

Торта " Таралеж" не се ли прави с бишкоти?мисля че оригинала беше с бишкоти.. crazy
Иначе това ми е  любимата торта..напомня ми на детските години, или по-точно тия, когато живях с мама и тати, а той е баш-майстора на таралежа.. blum
Активен
radinka
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 221


Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности


Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: януари 06, 2009, 14:40:41 »

милички даите ми предложения за закуска,аз като дойде събота и неделя вече незнам какво да приготвя а милото все закуски ми иска angry
предварително ви благодаря give_rose
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1959



Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: януари 06, 2009, 15:49:39 »

аз правя (когато правя закуска, а това не се случва често  tease ) пържени филийки, палачинки, макарони, сандвичи, баница, питки... и май толкова се сещам в момента
някой хора закусват супи, но у нас не е така. Сега се сещам, че и попарата (с мляко или сирене) също е закуска
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #168 -: януари 06, 2009, 15:53:37 »

Да допълня..принцеси с кайма, със яйце и сирене, печен сандвич с кашкавал, мекици, макарони на фурна, бухти..за това се сещам сега.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1630


Щастлива мама


Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 06, 2009, 16:06:03 »

Сетих се за овесени ядки, но едва ли са много мъжете, които им се радват laugh
При нас най-уважавани са пържените филийки, баница, палачинки/гофрети, понякога попара с прясно мляко и захар.
Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: януари 06, 2009, 16:24:45 »

Да, да при на почит е баницата но след като аз категорично отказвам да се слага в нея кренвирш след като се изпече се отрязва парче и върху него се нарязва на тънки филийки един кренвирш. Хахаха да ви е сладко, не на вас мили дами на половинките ви.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 06, 2009, 16:30:06 »

Аз правя
Банички
Мекици
Принцеси с различни неща
Палачинки
Бухти
Кроасани
Бутерки с различни плънки
Кус кус
Макарони
Пици

Активен
radinka
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 221


Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности


Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 06, 2009, 22:02:35 »

Момичеат Благодаря ви страхотни сте give_rose yahoo
Активен
katya_79
Професор
****
Публикации: 423


www.album.bg/kate_to


Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: януари 08, 2009, 15:51:38 »

 Bravo Bravo Bravo Големи майсторки сте.Хич ме няма в кухнята, обаче ме запалихте, girl_wink ще вземе и от мен да излезе добър кулинар!
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 08, 2009, 16:01:02 »

Снощи бяхме на пържени пикантни пилешки крилца и кълки.
Тази вечер сме на Пилешка супа и пилешки крокети с топено сирене и сусам
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: януари 09, 2009, 09:58:13 »

Здравейте момичета smile
gucci и ние бяхме вчера на плешка супичка smile А да ви се похваля-мама ми изпрати гиувечета  yahoo е за жалост само 3 пристигнаха цели sad но за нас стига...И сега търся рецепта за тях....Помагайте...
Много са ми се прияли със суджук  GROAN ама няма от къде да го взема тука...Освен мамини да ми пратят едно колетче  funnytooth
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1959



Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 09, 2009, 10:05:56 »

Майчето аз като правя гювечета, слагам вътре каквото ми хрумне. Най-често - малко замразени зеленчуци - каквито намеря асорти, картоф, нещо месно (за мъжо и без месо за мен - може някаква наденичка, бяло пилешко месо, което иначе не мога да пласирам или нещо друго поизостанало из хладилника), парче сирене и/или кашкавал, и яйце. По принцип първо посготвям зеленчуците в гювечето с малко водичка, да поомекнат картофките, след това слагам всичко останало и доизпичам. (това е, ако месото е сготвено предваритело, ако не - и то се слага в началото, а само яйцето на края)
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 09, 2009, 10:12:48 »

Аз да ти кажа пробвах на скоро гювечета с пилешко и броколи ако си заинтересувана ще дам рецептичката.
Иначе вариациите са големи и зависят от това което има в хладилника-царевица,сирене,топено сирене,кашкавал,яйце,колбас,домати,чушки,грах,кисели краставички и всичко което ти дойде наум.
Активен
*mwpo
Професор
****
Публикации: 479



« Отговор #178 -: януари 09, 2009, 10:14:58 »

Аз никога не съм знаела рецепта за г*вече..липсва ми буквата,сори.
Ако правя месно-резен лук отдоло,картофки,ако имам печен белен пипер, топено сирене, отгоре месото,или съответно салама,суджука,каквото имам в хладилника и накрая чуквам яйце.
Ако имам кайма-пак същото отдоло,само каймата я правя като купичка и в нея чуквам яйцето.
Със сирене по същия начин,с резен домат и пипер.

Ако нямам време,понякога,обелените и нарязани картофи, ги варя в микровълновата за 5 минути и основата е готова.
Иначе в нас на почит е и пилето,запечатано отгоре с картофено п*ре и кашкавал,като използваме пак същите съдини.

Би ми било и на мен интересно да видя има ли рецепти за г*вече
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Жена
Публикации: 4922


яхнала метлата


Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 09, 2009, 10:15:16 »

Гери я кажи тия крокети с топено сирене как ги правиш, че ми се иска нещо такова да направя и аз.Благодаря предварително  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines