Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 06:00:08

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО - част 5  (Прочетена 199175 пъти)
 
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: януари 09, 2009, 10:19:34 »

Благдаря ви момичета smile а колко дъл-го се пекат crazy
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1959



Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: януари 09, 2009, 10:25:28 »

Аз никога не съм засичала, просто след определено време (колкото ми хрумне) надничам вътре и гледам какво става.  Girl_hide
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: януари 09, 2009, 10:35:06 »

Гери я кажи тия крокети с топено сирене как ги правиш, че ми се иска нещо такова да направя и аз.Благодаря предварително  give_rose
Ами взимам пилешко бяло месо и го начуквам като пържолка на тънко като се начука става голямо колкото длан горе долу.Вътре слагат топеното сирене-аз използвам пушено топено сирене защото не се разтича пи пържене.Слагам парченцето в средата и хубаво загръщам с месето.овалвам в сусам и разбито яйце и после галета и пържа във фритюрника.За да не ти се разтворят ако се притесняваш може да не ги топиш в яйце а само галета и сусам и да ги сложиш във фризера да позамръзнат.


Майче и аз ги понаглеждам като светли и така преценявам.не съм засичала а и то си зависи от съставките.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2366



Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: януари 09, 2009, 16:13:49 »

Прочетох една рецепта за диетично кремче:
350мл нискомаслено мляко
5 яйца
подсладител
Разпределя се в купички от крем карамел и се пече на водна баня при 150-160 градуса
Както и да го гледам не вярвам, че от това ще стане на крем  crazy Вие как мислите? Дали би се получило нещо?!
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: януари 09, 2009, 16:16:42 »

Мен ми прилича точно на крем-карамел това  pardon
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1959



Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: януари 09, 2009, 16:53:17 »

вид крем карамел ще е
съставките са същите като принцип
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: януари 09, 2009, 17:19:22 »

Прочетох една рецепта за диетично кремче:
350мл нискомаслено мляко
5 яйца
подсладител
Разпределя се в купички от крем карамел и се пече на водна баня при 150-160 градуса
Както и да го гледам не вярвам, че от това ще стане на крем  crazy Вие как мислите? Дали би се получило нещо?!
Това е точно диетичен крем карамел Girl_hide Правила съм го много пъти и се получава good
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371


....братска обич.....


Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: януари 09, 2009, 22:40:40 »

Момичета, прияли са ми се едни хлебчета от детските години, дано ги опиша правилно - малки като курабийки с парче масло и парче сиренце отгоре. Ей, умирах си като малка за тях. Май се правиха с хлябна сода, но не съм сигурна. Някои дали ги е правил? crazy Не съм месила досега с хлябна сода .....
Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: януари 11, 2009, 11:40:52 »

Прочетох една рецепта за диетично кремче:.....

Gergancheto, само да отбележе, като човек прекарващ време в фитнес салоните и доста чел относно здравословен, диетичен начин на живот -  не ти препоръчвам да си правиш каквото и да е с подсладител.  Даже този подсладител да е Стивия.
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1131


Щастието на човека е в малките събития!


Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: януари 12, 2009, 17:40:23 »

Тази вечер ми се иска да си сготвим кисело зеле със свинско! Моля ви, споделете рецепти.crazy
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 675


Нашето сладурче Алекс :))


Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: януари 13, 2009, 16:13:11 »

Аз вчера правих руло Стефани с картофено пюренце и млечна салата blum
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: януари 13, 2009, 16:17:28 »

в неделя си купихме гофретник и намерих в нета рецепта, с която станаха много хубави гофретките !!! smile

eli_m аз го правя много лесно, запържвам месото с малко подправки и после с нарязаното зеле го слагам в тавата да се пече с дафинови листа и малко черен пипер на зърна,  слагам и шепа ориз, с малко водичка като е готово го пускам на горна да се запече !!! smile

darling сещам за тези питки, ще питам мама, правеше ми като малка !!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: януари 13, 2009, 18:47:41 »

Аз вчера правих руло Стефани с картофено пюренце и млечна салата blum

По повод рулото Стефани - правих го в неделя с кайма на Леки - Балканска скара и без никакви подправки само сол и черен пипер допълнително и стана суперско.Просто и лесно - адски съм доволна.

в неделя си купихме гофретник и намерих в нета рецепта, с която станаха много хубави гофретките !!! smile


Ели кажи рецептата за гофретите ,защото ние си купихме гофретник и все не мога да случа на рецепта.Някак си все не ми се получават.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: януари 13, 2009, 19:43:09 »

ГОФРЕТИ
4 яйца, 100 гр. захар, 1 с.л. разтопен маргарн, 1 ванилия, 1 л. прясно мляо, малко сол и брашно на око, малко повече от половн пакет отива !!! smile

жълтъците се разбиват с половината прясно мляко, добавя се малко от брашното, захарта, солта ванилията и маргарина, добавя се па брашно докато стане малко по-гъсто от боза , бетъците се разбиват на сняг и се добавят и тях към сместа като се разбърква с шпатула. и сместа е готова да се пече !!! smile

дано ти харесат Фийбс !!! smile
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 723


Съселчето на Магаренцето.


« Отговор #194 -: януари 14, 2009, 08:59:48 »

Не знам дали е точно за тук, защото не се яде, ами се пие, но...

Тези дни си забърках да се стопля някакво получайче и стана вкусно. Ако на някой му хареса може да го пробва.

В кана литър и половина се нарязва на тънки кръгчета половин лимон. Обелва се и се нарязва на кубчета една не много голяма кисела ябълка и се слага при лимона. Слага се и една супена лъжица мед. Отгоре се залива със следното: 500 мл. ябълков сок (може пресен, от бутилка или от кутия, все едно) и се долива до ръба на каната с горещ чай по ваш вкус. Оставяте го за пет минутки захлупено и после си го пийвате.

 idea Най - вкусно стана със светли чайове....да речем слаб мурсалски или пък "вода" на "Пикуик" или някакви, които съдържат лимонова трева.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines