Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2024, 07:25:14

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 158675 пъти)
 
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Жена
Публикации: 4922


яхнала метлата


Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: ноември 26, 2008, 13:04:27 »

Ечи аз правя палачинките на тефлонов тиган на Тефал и мазнина не слагам никаква, при приготвянето на самата смес капвам няколко капки олио и това е.Същото се отнася до оребрения тиган.Скоро си правих на него гъби и бях сложила съвсем малко мазнина, бях го намазала така да се каже и те почнаха да се пържат, а аз исках да ги направя все едно са на скара, та после бърсах тигана и всичко наново.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2440



Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: ноември 26, 2008, 14:41:48 »

Аз имам оребрен тиган на Tefal и в началото не слагах мазнина, ама съвсем леко залепваше и оставаха едни следички при готвенето и вече почнах да слагам по съвсем малко мазнина и си реших проблема smile
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: ноември 26, 2008, 14:51:40 »

Ечи аз имам оребрен тиган на Тефал и такъв на Сапорела.От Сапорелата съм по доволна .И в двата тегана капвам по лако мазнина ако това което готвя не миже да си пусне и когато ги искам пържени.Иначе като Маги когато искам да е като на скара не слагам мазнина.А на палачинките капвам олио като ги правя въпреки че обикновенния ми тиган е тефлонов на Тефал  и го правя не защото ще залепне а защото са ми по вкусни.Досага нищо не ми е залепвало в тези тигани на Тефал или Сапорела.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1009



Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: ноември 27, 2008, 13:57:50 »

благодаря ви момичета. през уикенда съм намислила да сефтосам единия, и идейката ми е да правя палачинки на милото. той обича много сладки неща, а за мен ще си направя солени палачинки:) и ще ви се похваля после smile
Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: ноември 27, 2008, 18:34:40 »

Теа аз не мога да видя снимката.
....
то как да я видиш след като аз като един голям капацитет и преместих мястото в друг албум.


а сега понеже е денят на пуйката и се опитвам да приготвя тази рецепта
Turkey Divan Recipe ,но ще видим какво ще се получи на финала.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: ноември 27, 2008, 21:23:42 »

Тази вечер направих салатката с риба тон.Стана невороятна и с нея вечеряхме.Доста е засищаща
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2476


Дива и щастлива.....


Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: ноември 27, 2008, 21:31:12 »

Тази вечер направих салатката с риба тон.Стана невороятна и с нея вечеряхме.Доста е засищаща
Радвам се, че ви е допаднала салатата, Гери  danceg
Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: ноември 29, 2008, 15:50:42 »

явно през почивни дни само аз готвя  Girl_hide телешко варено
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: ноември 29, 2008, 15:52:44 »

И аз ще готвя smile-пилешки сърчица...само че още умувам как точно да ги приготвя crazy
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: ноември 29, 2008, 15:53:25 »

Ние сме на телешко ама в гювече с качамак
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1317



Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: ноември 29, 2008, 15:55:48 »

И аз ще готвя smile-пилешки сърчица...само че още умувам как точно да ги приготвя crazy

Майче , Ели. беше пускала една рецептичка , ето я blush

Цитат на: Ели.
Ванили аз ги правя в гючевета, първосварявам сърцата, запържвам лук и подреждам, сърца топено сирене, резини домати ( или дом. пюре), пържения лук , запичам докато се разтппи топеното сирене, и после настъргвам кашкавал и пак запичам !!! понякога добавям и печена червена чушка и кис. краставичка общо взето каквото имам, подправям със сол и чер пипер и малко шарена со
Активен
cherry_tea
Професор
****
Публикации: 364



« Отговор #401 -: ноември 29, 2008, 15:58:02 »

Ние сме на пиле с ориз.
Gucci, би ли споделила как приготвяш телешкото?
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: ноември 29, 2008, 15:58:13 »

Теди,мрси мила smile Аз за жалост нямам гиувчета sad но ще измисля нещо аз Wink
Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: ноември 29, 2008, 16:00:57 »

ей успокоих че не съм сама на кухненсият терен smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #404 -: ноември 29, 2008, 16:22:07 »

Как сама ?! И аз съм тук  Wink Ние обядвахме болоньез. Веднага пускам рецептата му:

Сос болоньез на мама Ада

1 кутия доматено пюре
1/2 глава лук
1/4 от средно голям морков
няколко см от стъблото на листо целина
300г. кайма

Зеленчуците се нарязват на много малки кубчета (да бъдат почти като смлени). Запържват се в щедро количество зехтин. Добавя се каймата и когато тя се запържи достатъчно, се прибавят доматеното пюре, една чаша вода, сол и смлян черен пипер. Вари се на тих огън докато се посгъсти и олиото изплува на повърхността.
Сервира се с всякаква паста. Поръсва се с настърган пармезан.

Bon appétit !  Cerry


Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines