Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 04:30:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159507 пъти)

Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: декември 11, 2008, 17:26:05 »

извинявам се Kessi, ние ще бъдем в Марково, не сме питали за 2009 дали има промяна в куврта, но юни месец на брат му на милото беше от 27 до 32 и те бяха с 32, аз се надявам да не го вдигнат, но съм очарована от всичко, писала съм в тема ресторанти ще ви приложа
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: декември 11, 2008, 17:29:27 »

Отг: РЕСТОРАНТИ 3
« Отговор #311 -: ноември 28, 2008, 20:42:24 »
Да се похваля и аз, нашите помощници в БГ миналата седмица платиха капарото за нашия ресторант - р-т Градина Марково, много съм доволна от тези хора, там беше и сватбата на брата на милото, страхотно отношение, приветливи и положителни, отворени за всякакви идеи, покривките и калафките за всички маси и столчета са си от тях безплатно и са бели сатенени, менчета, чаши за чупене, прибори за рязане също, даже предлагат и украса от тях с балони и малко цветя, етървата се възползва, но на мен ми е мн семпла и ще ползвам агенция защото искам мн естествени цветя на всякъде. Ние ще сме около 130 човека и вътре се побираме но на мен ми се ще да сме вън, има време ще го мислим. Кувертите тази година бяха от 27-32 в зависимост от ястията не вярвам мн да са се вдигнали, като се има предвид ресторанта е извън Пловдив, но като не сме си запазвали лично и е пропуснато да се пита за това, всичкия алкохол може да се внесе от вън без значение за произход, сватбата може да продължи до колкото часа си пожелаем и не се плаща допълнително, също е организиран безплатен транспорт на гостите до ресторанта с автобус. Като цяло съм влюбена в този ресторант дано всичко да е наред и с нашата сватба и да е хубаво времето за да сме отвън. Прилагам няколко снимки в галерията ми на сватби там и от самия ресторант smile
Активен
fan4eto
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #392 -: декември 12, 2008, 15:12:41 »

Помислете много добре преди да запазите ресторант градина Марково,колко гости ще има на тържеството и ако сте в градината през лятото, преценете на кой от тях ще им е приятно да стоят под изгарящото слънце при температура от 38 градуса. На мен това ми се случи тази година юни месец, бях на сватба на която кумуваше най-добрата ми приятелка. Сватбата беше дневна.Половината от гостите бяха да слънце. Всички напитки бяха предварително сервирани на масите и бяха вряли, чаши, чинии, прибори всичко бе нагрято, салатата се беше изсушила. Поискахме чадъри, но ни отговориха, че не разполагат и дори да имат не биха ги сложили, защото щяло да стане много задушно и ще попречат на вятъра да ни разхлади, атози вятър така и не се появи. След едночасово стоене на това изгарящо слънце, раменете ми почервеняха, а сервитьорката ми подшушна " защо не си сложихте слънцезащитен крем", та аз бях отишла на сватба, не на басейн!!!
След като мина официалната част, гостите които бяха на слънце си грабнаха масите и почнахме да се местим като цветарки по сянките, а те там са в изобилие, но незнайно защо персонала на ресторанта беше решил да сложи гостите на слънце.
Така че преценете добре.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: декември 12, 2008, 16:22:06 »

за избягване на подобни недоразумения, мислете за всичко предварително  и го обсъждайте с хората, от които зависи!
Активен
JeniB
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #394 -: декември 12, 2008, 20:31:40 »

Steff,нашата сватба ще е в Лениград на 30 май.Подкрепям мнението на ellie_bellie,че всички са много любезни и обслужването е на ниво.Всичко там е перфектно.Трябва да отидеш направо в ресторанта.На втория етаж е офиса им.Но който и да питаш ще те упъти къде да отидеш.Ние в събота ходихме да оставим капаро-300 лв.Куверта е 37-38лв.Има безплатен апартамент за младоженците.А ресторанта с една дума казано е грандиозен.Не се сещам за друго,което може да ти е от полза.Ако те интересува още нещо ми пиши.Ще се радвам да помогна.
Капарото май зависи от това колко човека ще сте. На моят мъж за 150 човека са му казали да донесе 500лв  smile
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: декември 13, 2008, 00:19:00 »

Благодаря ви fan4eto и elean за съветите, но вече капарирахме и не съжаляваме, много сме доволни от този ресторант, по принцип ние можем да се съберем и вътре на климатиците, не отвън е прекрасно, всичко е зелено има огромни дървета, които правят естествена сянка и отделно си има големи сенници под които ще са масите, при това в ресторанта ще сме след 18.30 и вече слънцето ще е намаляло, а като цяло това село е доста прохладно дори и лятото, обяснявам се толкова много защото не знам дали сте били на сватба точно в този ресторант, сложила съм снимки в галерията ама не знам дали може да се добие представа от тях. Естествено ако се окаже 40 градусов ден ще изберем да сме вътре, зависи от времето.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: декември 15, 2008, 11:40:05 »

... но вече капарирахме и не съжаляваме, много сме доволни от този ресторант.

Cinderella, това е най-важното - на вас да ви харесва, а и да прекарате чудесно!
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: декември 15, 2008, 15:54:51 »

Напълно съм съгласна с elean  good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: декември 16, 2008, 18:05:45 »

ай, момичета, къде се скрихте всички?
може би Коледни приготовления ви сполетяха? smile
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: декември 16, 2008, 20:00:03 »

Момичета ние се записахме и в църквата вече.Мислехме да е Св.Богородица,но там имат големи изисквания.И последно се спряхме на Св.Петър и Павел.Имат и хубава украса.Малко ще е трудно паркирането там-вечно няма места,но то около всички църкви е така.Вие напредвате ли с подготовката?
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: декември 16, 2008, 21:26:06 »

jiveto81 браво че напредвате, и ние искаме св. Богородица ама и аз съм разочарована от тях като търсехме за брат му, многооо изисквания-капризи, ако може да ме ориентираш каде се намира тази Св. Петър и Павел.
elean аз да си кажа липсвам тези дни, че ходя да меря рокли, където разрешават снимам и после ще качвам да си кажете мнението.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: декември 16, 2008, 22:48:02 »

браво jiveto! Ние църква ще записваме като си дойда по коледната ваканция и дано стане работата както я мислим.
cinderella, ти наистина напредваш - щом и рокли вече мериш  Bravo Аз тая част смятам да я оправям февруари-март месец догодина. Сега други дреболии се опитвам да оправям.
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: декември 17, 2008, 01:35:50 »

elean аз даже поръчах рокля тази вечер, можеш да погледнеш в тази тема http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,13971.330.html , приложила съм и снимки, църквата и аз смятам да записвам след нова година, понеже ние сме на 25.07.09 и не записвали по рано от 6 месеца, още не сме решили точно коя църква, но в пловдив има много една ако не става, отиваме в друга smile
а ти не се притеснявай, дреболиите също имат голямо значение, аз бързам с роклята, че мн бавно стават тук, а аз ще си пътувам за бг на края на април.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: декември 17, 2008, 12:46:24 »

Е,да, cinderella, щом искаш да я вземеш от там, където си - трябва да е навреме!
Видях снимките, хубав е изборът ти!  good
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: декември 17, 2008, 18:14:01 »

Благодаря elean сега нямам търпение да стане готова  blush
А през това време трябва да обличаме младоженеца а той е доста по нерешителен от мен, та сигурно ще отнеме много време  beating поне с обличането да сме готови и с обувки, че като се приберем ни чакат всички доуточнявания и дребни неща, които всъщност отнемат мн време.
Иначе за сега сме капарирали ресторанта и ДЖ-я, тези дни мисля фотографа и след нова година и църквата и после мога да си почина докато се приберем smile
Успех ти желая!
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: