Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 04:23:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159505 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: декември 09, 2008, 11:25:21 »

Kessi  Welcome във форума. Ако имаш възможност пиши на кирилица, защото модераторите ще ти се скарат  blum

За ресторантите: Защо не искате в хотел? Има много хубави ресторанти, които са с голям капацитет. Вие за колко хора търсите ресторант. Ние се женихме в Джия Бийч, който по принцип не препоръчвам кой знае колко, но поне събира 200 души. Там обаче също може да се остане максимум до 1ч след полунощ. Виж албума ми, има снимки на ресторанта. Не е върха, но е хубаво и искарахме много добре!

Руски клуб е син, а не черен и има доста добри отзиви за него.

Ресторанта на хотел Лайпциг е хубав. Една съфорумка се жени там и даде много положителни отзиви за него. Освен това мисля че входа е от към бул. Руски и не се минава през хотела.

Ако се сетя нещо друго ще пиша  girl_wink Ако те интересува нещо повече пиши ми на лични и с каквото мога ще помогна!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: декември 09, 2008, 12:14:06 »

Нашата сватба също беше в Джия бийч, да управителката е малко чапата, инъче аз нямам други забележки.. освен това както не сте в БГ, това дава възможност да не се притесняваш допълнително за украси и т.н. защото тя може да се погрижи за това...
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: декември 09, 2008, 12:20:37 »

Мацки, искам да ви питам дали знаете къде в плд продават някакви американски стил сватбени покани?всъщност не знам дали са такъв стил, но със сигурност знам че от там ги внасят.Та някой да има идея?
Благодаря предварително. give_rose
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: декември 09, 2008, 12:26:02 »

Kessi, ние бяхме в ресторанта на х-л Лайпциг. Аз съм много доволна от всичко - управителите са много приятни, към всичко което поискахме се отнесоха с професионализъм; храната беше вкусна и топла; а самата зала беше много просторна и удобна за 120 човека - можеш да видиш снимките в албума. Единственото, което не ни хареса беше, че точно тогава хотелът беше в ремонт и не можахме да настаним гостите там, но това беше миналата година. Освен това лоби-бара е много приятен и денонощен - чак ме е яд, че не останахме там след сватбата.
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #379 -: декември 09, 2008, 12:40:42 »

smile Не съм от пловдивските дами, но мога да изкажа впечатления от х-л Лайпциг. Бях на обучение в Пловдив през ноември и то се провеждаше в хотела. За съжаление той още беше в ремонт и нощувах в друг хотел.
Храната наистина е на ниво  good , персоналът е любезен и лоби-барът е приятен, както казва и Alucinado.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: декември 09, 2008, 13:06:24 »

Zdravejte momicheta,

i az sam nova vav foruma. Nadjavam se da mi pomognete. Trjabva ni restorant za 16 maj, vecherna svatba. Uj restoranti mnogo, a kakvo izleze: Kato izkluchim hotelite, kadeto ne iskahme i restorantite v Starija grad, kojto ne poemat mnogo hora (ste sme kam 90 / 100 choveka) bjahme reshili za Malkija Bunardjik. Problema ni e,che ne jiveem v Plovdiv i kato otidohme avgust upravitelja ni kaza "Njama strash, ste vi napravim svatbata, vie oste data njamate ot doma. Elate s datat i vednaga imate restoranta. Az bez dati ne rezerviram". Da obache data mojeha v doma da ni dadat chak na 1 dekemvri. Na parvi sutrinta majka mi beshe v doma, vze datata i v 11 chasa beshe v restoranta, no se okaza, che e daden na njakoj bez data oste ot septemfri. Molja vi pomagajte: Nie jiveem v Hamburg, gostite ni veche imat kupeni samoletni bileti za 16 maj. "Paldin" vatre e malak, Prima i "Globus" iskat gostite da napusnat restoranta v 12 chasa (muzikata trjabva da spre, ima obstinsko reshenie), Prestij e dosta tesen i prilicha malko na koridor, Vega (hm, dosta negativni mnenija izchetoh, a i obstanovkata e malko krachmarska), Ruski Klub e celija v cherno i po stenite s kartini na Lenin i Stalin (nesto ne mi se prepokriva s predstavata za svatben restorant). I az se veche se chudja: az li sam kaprizna.....Molja vi pomagajte. dajte njakakvi idei
Във Пловдив почти няма р-т вече който да не прави сватби. Проверете  и във Русалка не е лошо ,имат и басейн и градината е хубава.
Активен
salasar
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #381 -: декември 09, 2008, 18:21:19 »

Добре дошла.въпреки.че аз също съм новак във форума @}->--Препоръчвам наистина да поразгледаш снимки.да чуеш мнения.въпреки.че вкусове много!Съгласна съм за Лайпциг.виж Русалка.Балканска среща.Ленинград.Новотела-обаче не се сещам коя беше по-малката зала :girl_wink:Ако можем с нещо да ти помогнем кажи good
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: декември 10, 2008, 10:19:57 »

Момичета, някой би ли ми дал малко информация в цифри!  smile
Интересува ме колко е подписването и ритуала в църквата! give_rose give_rose give_rose
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: декември 10, 2008, 12:06:01 »

girl_wink  Привет и от мене на всички пловдивски булчета!!
 Гледам за ресторанти пишете- да напомня и за Империал.Сещам се и за ресторант-градина Марково-особено за летни сватби.
 иначе в цифри: За ритуала в църквата платихме 135 лв- с камбани и хор ;
                       А за подписването:   
              6лв.- молбата за сключване на гр.брак до кмета.Задължителна при запазване на датата.
                                                    126 лв.- обикн. ритуал
                                                    198 лв. - ритуал "тракийска сватба"
                                                       ??     - не си спомням колко беше изнесения ритуал. give_rose
« Последна редакция: декември 10, 2008, 12:07:59 от elfina » Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: декември 10, 2008, 12:10:36 »

...изнесеният ритуал е към 250 лева!
Църквата - до 150 лв.
Активен
Kessi
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #385 -: декември 10, 2008, 17:56:49 »

Здравейте момичета,

благодаря за гостоприемството и предложенията smile. Явно и ние ще се ориентираме към хотелите. Днес пратих бъдещия ми мъж да гледа Лайпциг, да видим какво ще излезе. Ето малко цени от мен: Ресторанта в Марково-куверт 25 лв
Руски Клуб-25/27, Малък Бунадржик също
Лайпциг-30 и по 1,5 на човек за такса чупливост
Прима, Глобул, Атали, Балканска среща-25 приблизително

Марица е също 30 лв, някой чувал ли е нещо за сватби там?

Изнесения ритуал - мисля, че беше 222лв.

Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: декември 10, 2008, 22:43:00 »

р-т Русалка-130 места - 20лв., р-т Финес-120 места -21лв., р-т Бости-200 места -18лв.,р-т Тарикати -210 места - 25лв.,р-т Филипополис -300 места - 20лв.,р-т Шармант -200 места - 30лв.,р-т Фемили -300 места - 25лв.,
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: декември 10, 2008, 23:03:29 »

Момичета, някой би ли ми дал малко информация в цифри!  smile
Интересува ме колко е подписването и ритуала в църквата! give_rose give_rose give_rose

Организиране на сватбен ритуал ритуал  126 лв.
Ритуал Тракийска сватба  198 лв.
Ритуал извън ритуална зала 222 лв.
Ритуал извън ритуална зала-Тракийска сватба  290 лв.
Ползване на фотостудио 10 лв.
Църквата е 125 лв.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: декември 11, 2008, 08:51:13 »

за венчавките - зависи от църквата
на нас ни взеха 155лв с украсата в Петър и Павел май месец.
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: декември 11, 2008, 10:20:40 »

Благодаря на всички, че реагирахте толкова бързо!  give_rose
Нашата подготовка наближава да започне. Най-накрая накарах милото поне гостите да си изброят! Еее, казвам ви, голям зор беше!
В началото на януари ще си запазим дата - променихме я от 06.12. на 13.06. заради Задушница! После ще действаме да запазим ресторанта и така....
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: