Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:00:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159446 пъти)

jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: декември 02, 2008, 22:39:07 »

Сега, утре смятам да звъня на фотографа, обаче ми е много зор да отида да видя как е положението в Ленинград - затова, ето я и молбата ми, тези от вас, които са имали сватба там, да споделят, може и на лични, при кого трябва да отида, какво да уговарям, да внимавам ли за някакви специални неща...също така, предлагат ли някаква дегустация на менюто, плаща ли се и т.н. Всичко, което се сетите, ще ми е от полза. А, и за капаро да питам blush
От сърце благодаря за помощта give_rose

Steff,нашата сватба ще е в Лениград на 30 май.Подкрепям мнението на ellie_bellie,че всички са много любезни и обслужването е на ниво.Всичко там е перфектно.Трябва да отидеш направо в ресторанта.На втория етаж е офиса им.Но който и да питаш ще те упъти къде да отидеш.Ние в събота ходихме да оставим капаро-300 лв.Куверта е 37-38лв.Има безплатен апартамент за младоженците.А ресторанта с една дума казано е грандиозен.Не се сещам за друго,което може да ти е от полза.Ако те интересува още нещо ми пиши.Ще се радвам да помогна.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: декември 02, 2008, 23:45:44 »

Браво на вас, Момичета Bravo
и аз да се похваля че вече ресторанта е капариран, имаме дж, фото, видео..,агенция..танциори, водеща.Виждам че вече запазвате дати за май месец, а дали е възможно за юни вече да записват?? *crazy*Защото на нас ни казаха чак януари да отидем, а аз искам вс да е оправено от по-рано...
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: декември 03, 2008, 10:27:00 »

Браво на вас, Момичета Bravo
и аз да се похваля че вече ресторанта е капариран, имаме дж, фото, видео..,агенция..танциори, водеща.Виждам че вече запазвате дати за май месец, а дали е възможно за юни вече да записват?? *crazy*Защото на нас ни казаха чак януари да отидем, а аз искам вс да е оправено от по-рано...
Бравоо, толкова рано а вече си отметнала една голяма част от важните неща, направооооо. Е поне така ще ти е по спойно предполагам за напред.
На всички новички честито Ви.
Активен
Steff
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #333 -: декември 03, 2008, 11:59:51 »

Благодаря на момичетата, които се включиха за Ленинград give_rose

Сега друго нещо си мисля, сигурно ви досадих...преглеждам темите за ди джей, обаче не знам на какъв принцип да го избера - последната година бяхме на 3 сватби - и нито един от диджеите не ми хареса, нито с излъчване, нито с музика...и сега се чудя моят как да го избера huhhuh.gif
Ако това ще ми помогне при препоръките - не си падам по селски тип диджеи, ако ме разбирате какво имам предвид...всички, които съм виждала, са такива, но вярвам че има и нормални, които си разбират от работата...
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: декември 03, 2008, 12:08:45 »

нашият го препоръчаха от ресторанта, в който ще бъдем. Отделно, чух отзиви за него от други 2-3 места и това ми беше достатъчно, за да го избера. smile
Активен
Steff
Любопитен
*

« Отговор #335 -: декември 03, 2008, 12:12:34 »

На мен засега никой нищо не ми е препоръчвал - така че ако нямаш против, можеш ли да ми "услужиш" с име и координати - на различни дати сме, така че няма проблем предполагам, стига ти да нямаш против blush
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: декември 03, 2008, 12:16:39 »

ще ти пиша на лични сега!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: декември 03, 2008, 12:20:00 »

И аз съм с две ръце за Ленинград danceg.страхотен ресторани,и нашата сватбе ще е там,но на 19.09.2009.Смятам януари д арезервирам. yahoo yahoo
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: декември 03, 2008, 12:21:38 »

да, Санкт-Петербург е хубаво, но е за по-големи сватби. Нашата ще бъде макс до 70 човека и затова предпочетохме да сме някъде по-компактно събрани smile
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: декември 03, 2008, 12:24:09 »

Ами да Elean ави са,нашата ще е около 140-150 човека и мисля,че в Лениград ще е добре,но пък мисля,че в Пловдив има много хубави по малки ресторанти,така че определено имаш доста избор.Решила ли си къде вече?
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: декември 03, 2008, 12:31:30 »

да, ние ще сме в Резиденцията (в Стария град)
Видя ми се красиво и подходящо - на гостите (особено тези от чужбина) много ще им хареса!
Вече сме и капарирали, така че готвим останалите неща сега.
lady, вие имате достатъчно време за всичко, като гледам избраната дата smile
« Последна редакция: декември 03, 2008, 12:39:06 от elean » Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: декември 03, 2008, 12:46:09 »

Elean, мога ли да те помоля да ми напишеш кой ще бъде вашият оператор и какви отзиви имаш за него,също и каква сума ви обяви за услугата, защото още се чудя кой оператор да избера и имам нужда от информация.На мен ми препоръчаха Красимир Петров от студио ДИТ - някой има ли впечатления от него? Благодаря ви предварително   give_rose  give_rose  give_rose
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: декември 03, 2008, 12:48:51 »

Супер избор,Резиденцията е страшна,аз много я харесвам,но уви няма как да стане при нас,а й на мен Ленинград ми е слабост,така че аз си знаех още от преди къде искам.Да мила знам,че има много време,аз все още само чета и събирам идей,макар че доста от нещата вече знам какви и как искам да бъдат,но просто не мога да се сдръжа,толкова много се вълнувам,че нямам търпение да дойде!!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: декември 03, 2008, 12:51:19 »

pepina, на мен също ми препоръчаха Краси Петров, но аз се спрях на друг - защото и той ми беше препоръчан... Отделно ми споменаха сума за ДИТ, която нещо ме стресна и веднага потърсих друга алтернатива. Аз държа видеото да ми е с нормална камера, а не с тия модерните сега HD-format... Но това е друга тема. Мисля, че човекът на който се спрях - Тодор Стойков от Мецофорте, е много добър избор!

lady, ще дойде бързо и септември. То и на мен м. май ми се струва далеч, ама като вземе да се търкулне сега новата 2009 и съвсем няма да изглежда така. Още повече, че за да организираме нещата ние пътуваме нон стоп всеки уикенд от София и зимата е малко по-трудно. Но все пак всяко нещо си иска жертвите! А сватбата си струва човек да ги положи!!!

Тъй че - да дерзаем момичета good

« Последна редакция: декември 03, 2008, 12:53:14 от elean » Активен
Steff
Любопитен
*

« Отговор #344 -: декември 03, 2008, 13:04:28 »

Ще се възползвам от предложението и за оператор, че и такъв не съм избрала...
Елеан - да си жива и здрава give_rose

Знаете ли, мен ме притеснява че гостите ни ще са около 80-макс.85 души - и ми се струва, че в ленинград ще ми откажат, не знам...мислех за по-малък ресторант - но като чета отзивите, май само в Ленинград няма оплаквания и издънки и не искам да рискувам точно с ресторанта huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: