Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:19:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159404 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: ноември 26, 2008, 11:20:04 »

аз ходих около 15 март за 30 амгуст и нямаше
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: ноември 26, 2008, 11:34:51 »

момичета, може да не му е мястото тук, но да попитам за препоръка за поръчка на покани? На нас ще ни трябват покани на сръбски и на български, така че може би това ще е по-сложното в случая. Но съм отворена за всякакви идеи и предложения. Благодаря! Ashamed
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: ноември 26, 2008, 11:42:19 »

момичета, може да не му е мястото тук, но да попитам за препоръка за поръчка на покани? На нас ще ни трябват покани на сръбски и на български, така че може би това ще е по-сложното в случая. Но съм отворена за всякакви идеи и предложения. Благодаря! Ashamed
Не мисля, че ще е особено трудно!  smile Просто като давате поканите за печатане ще дадете и сръбския вариант и да кажем поръчвате еди-колко си бройки с български текст, еди-колко си бройки на сръбски!
Успех!  good
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: ноември 27, 2008, 10:37:39 »

Привет на всички новодошли съфорумки smile Относно гражданското запазва се дата 6 месеца преди сватбата,плаща се 6лв нещо като капаро,след това някъде месец и малко преди датата трябва да отидете да си платите таксата за избраната от вас церемония.Месец преди датата трябва да си извадите медицински и с тях пак да отидете до гражданското,при възможност и с личните карти на кумовете,ако ли не не е проблем и оттам нататък чакате датата на сватбата! Bravo Надявам се,че съм била полезна....
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: ноември 27, 2008, 11:13:08 »

много благодаря, Преси. Аз вчера им звъннах и казаха, че за дати за месец май ще започват да записват от началото на декември. Така че - успех момичета smile yahoo
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: ноември 27, 2008, 11:45:13 »

Направо ви завиждам момичета,благородно естествено Wink Много ми липсва цялата организация на сватбата,пак ми се иска да се омъжа... =]Тръпката е голяма...,а и като видиш резултата от всичките усилия и още по-хубаво ти става...
Активен
Steff
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #306 -: ноември 27, 2008, 11:56:16 »

Сладурки, аз след малко тръгвам към гражданското, дано не ме сюрпризират с неприятна новина, че няма дати поне до април tease
Стискайте ми палци heart
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: ноември 27, 2008, 12:09:47 »

Сладурки, аз след малко тръгвам към гражданското, дано не ме сюрпризират с неприятна новина, че няма дати поне до април tease
Стискайте ми палци heart
Има шанс... Успех smile
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: ноември 27, 2008, 12:19:54 »

Стискайте ми палци heart

оо, Стеф  *THUMBS*и задължително да пишеш какво е станало..., че аз докато се натъкмя и си взема свободен ден да си дойда до Пловдив...
Активен
Steff
Любопитен
*

« Отговор #309 -: ноември 27, 2008, 15:39:55 »

Ето ме - има свободни дати за март, за когато аз исках де..обаче, не носих личнатакарта на половинката - не знаех. И утре пак съм там...
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: ноември 27, 2008, 19:49:48 »

Момичета,да ви се похваля-и ние вече имаме датичка.На 30 май в Санкт Петербург.Сега остана да запазим и в гражданското и по-нататък и църквата.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: ноември 28, 2008, 10:19:55 »

а, честито, живе! И успех в подготовката  Bravo
Активен
Steff
Любопитен
*

« Отговор #312 -: ноември 28, 2008, 16:09:31 »

И аз запазих датичка - 1 март blush
Оказа се обаче, че до май месец не се правят църковни бракове - поне не във всички църкви. Така че сега ще търся и специална църква...

Момичета, имам процедурен въпрос - редно ли е сега да се обадя на фотографа и диджея, които съм харесала, за да ги ангажирам за датата? Или по-нататък?
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: ноември 28, 2008, 16:26:18 »

И аз запазих датичка - 1 март blush
Оказа се обаче, че до май месец не се правят църковни бракове - поне не във всички църкви. Така че сега ще търся и специална църква...

Момичета, имам процедурен въпрос - редно ли е сега да се обадя на фотографа и диджея, които съм харесала, за да ги ангажирам за датата? Или по-нататък?

а, стеф, първо честито за датата!
второ - колкото по-ранко за фото и диджей - толкоз по-добре!
А относно църква.. дано някъде да стане, щото венчавки не се разрешават до Великден, който ще е на 19 април 2009...и мисля седмица след това
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: ноември 28, 2008, 17:06:06 »

Да, и аз съм съгласна за фотото,което може по-рано да се направи -да се прави,че най-накрая се насъбират много неща наведнъж.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: