Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:40:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159387 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: ноември 13, 2008, 14:45:39 »

Кате, обстановката там е..червените фенери са нищо пред Марица..аз ходих лятото да го гледам..бяха особено нелюбезни,управителя стоя 30 мин прав, без да седне и само ръкомахаше..като поисках да видя менютата ми каза -"абе момиче, ти не се бъркай в нашТа работа, ние знаем кое и как.."  Oh my ...
Накрая за изпроводяк, ни каза че не сме били "достойни за такъв изискан ресторант", незнам човека как го прецени, може би защото не си бях облякла балната рокля, а бях с дънки.. crazy
Сега ще се обаждам на Новотела..стискайте палци да ми кажат само хубави неща, и другата седмица да долетя да го разгледам обстойно... give_rose
Активен
dantelina
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: ноември 13, 2008, 15:00:33 »

Нашата сватба беше в Марица и вси4ко беше страхотно good
Да управителите не са от-най любезните,но за сметка на това храната,ресторанта... самата обстанока са просто...супер.Просто не трябва да им обръщаш внимание какво ти говорят,а да си кажеш ти какво искаш,какво ти харесва и какво не.....и така.... girl_wink
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: ноември 14, 2008, 08:29:46 »

Момичета,според мен няма ИДЕАЛЕН ресторант,с идеални управители и прочие...,винаги едното е в повече ,а другото не... pardon Ние бяхме в Джия Бийч и да си призная имачре разни издънки на самия ден,но на мене не ме интресуваше нищо друго освен да се забавлявам и се получи *YAHOO*Беше страхотен сватбен ден,за всичко останало-храна ,напитки,гостите дали са настанени и т.н. се грижеха моите близки,така че мойто мнение е да си харесате ресторант,който най-много ви допада и това е smile
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: ноември 14, 2008, 14:50:02 »

Момичета,аз вече мога да се похваля с новият сватбен албум yahoo След толкова чакане да излезнат професионалните снимки... pardon Но вече всичко е наред. Bravo
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: ноември 15, 2008, 15:08:09 »

Преси, албума ти е много хубав. Bravo Bravo :bravo
Момичета, аз окончателно взех решение относно ресторанта..оставаме си в Тримонциум.Не искам да сменям нищо,защото е почти равносилно да започна една част от подготовката наново.. smile
Условията и в Новотел и в Тримонциум са почти еднакви, така че решихме да не издребняваме дотолкова..и така.Даже и го капарирахме, така че няма мърдане! smile
Остана ни само църквата и сме готови с тая част от подготовката, но има време до януари.
Това е от мен give_rose
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: ноември 15, 2008, 19:30:40 »

preslava, снимките ви са невероятни!  give_rose
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: ноември 16, 2008, 13:17:28 »

Преси, албума ти е много хубав. Bravo Bravo :bravo
Момичета, аз окончателно взех решение относно ресторанта..оставаме си в Тримонциум.Не искам да сменям нищо,защото е почти равносилно да започна една част от подготовката наново.. smile
Условията и в Новотел и в Тримонциум са почти еднакви, така че решихме да не издребняваме дотолкова..и така.Даже и го капарирахме, така че няма мърдане! smile
Остана ни само църквата и сме готови с тая част от подготовката, но има време до януари.
Това е от мен give_rose
Поздравявам те за избора,определено Тримонциум е много по хубаво от Новотела,по разчупено е и  по-приятно...
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: ноември 16, 2008, 13:18:55 »

preslava, снимките ви са невероятни!  give_rose

Благодаря smile
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: ноември 17, 2008, 15:36:01 »

Задравейте момичета!Въпрос към всички пловдивски булки къде в пловдив мога да си закупя или да ис поръчам да ми направпт сватбен албум,искам стилен и красив албум,а едва ли ако облепя сама някоя тетрадка със сатен ще се получи най-стилния вариант/не ми се отдават много тези нещаblush/Затова ми трябват съвети.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: ноември 17, 2008, 20:20:10 »

Задравейте момичета!Въпрос към всички пловдивски булки къде в пловдив мога да си закупя или да ис поръчам да ми направпт сватбен албум,искам стилен и красив албум,а едва ли ако облепя сама някоя тетрадка със сатен ще се получи най-стилния вариант/не ми се отдават много тези нещаblush/Затова ми трябват съвети.
  Най голям избор има във Асеновград ! Там има и комплекти - Сватбен албум и прибори за торта или комбиниран със други неща !
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: ноември 17, 2008, 23:27:46 »

Здравейте,момичета!Успях да се преборя с регистрацията и ето ме вече тук.Моята сватба ще е през май 2009.Още не сме набелязали точна дата,а за ресторанти се чудим между Новотела,Санкт Петербург и Руски клуб.Доста четох из форума.Гледах и снимките Ви.Много сте хубави всички-поздравления за незабравимите Ви сватби.Ще се радвам ако ми помагате и на мен с идеи и съвети.Вече май съм се вманиачила-всяка вечер като имам време все чета из форумите за сватби.Не знам при вас така ли е,но още отсега ме обзема треска.И аз ще помагам с каквото мога.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: ноември 18, 2008, 01:59:25 »

Здравейте,момичета!Успях да се преборя с регистрацията и ето ме вече тук.Моята сватба ще е през май 2009.Още не сме набелязали точна дата,а за ресторанти се чудим между Новотела,Санкт Петербург и Руски клуб.Доста четох из форума.Гледах и снимките Ви.Много сте хубави всички-поздравления за незабравимите Ви сватби.Ще се радвам ако ми помагате и на мен с идеи и съвети.Вече май съм се вманиачила-всяка вечер като имам време все чета из форумите за сватби.Не знам при вас така ли е,но още отсега ме обзема треска.И аз ще помагам с каквото мога.
  Здравей и добре дошла ! Не се шашкай на правилното място си ! Тук момичетата не само ще ти помогнат но и ще ти вдъхнат кураж ,защото вече са почти професионалисти ! Тук можеш да намериш всичко което те интересува ! Не ти се налага да обикаляш магазините до припадък защото момичетата които вече са минали по този път могат да ти дадът точно информация кое къде да намериш и да си закупиш ! Успех със подготовката !
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: ноември 18, 2008, 10:35:36 »

новотела - сватбата е в една зала без прозорци - само климатик; аз го гледах - хич не ме очарова, даже изобщо;

резиденцията е много хубава, само че зависи от броя гости; защото, ако сватбата е за повечко хора - не знам къде ще сетанцува;

за санкт петербург - от булките, чиито сватбени тържества бяха там - само хубави неща съм чула;

но обедните светби с изнесен ритуал там не ги препоръчвам; бях там на плаж и се сключваше гражд. брак;

и ние - зяпачите на плажа само бяхме поизбутани - да не сме в басейна до мястото, където правят ритуалите;

но на фона на снмките съм убедена, че се виждат плажуващите;

моята сватба бе в р-нт Острова, но не го препоръчвам защото ще си скъсите живота сигурно с поне 5 год;

Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: ноември 18, 2008, 18:01:17 »

новотела - сватбата е в една зала без прозорци - само климатик; аз го гледах - хич не ме очарова, даже изобщо;

резиденцията е много хубава, само че зависи от броя гости; защото, ако сватбата е за повечко хора - не знам къде ще сетанцува;

за санкт петербург - от булките, чиито сватбени тържества бяха там - само хубави неща съм чула;

но обедните светби с изнесен ритуал там не ги препоръчвам; бях там на плаж и се сключваше гражд. брак;

и ние - зяпачите на плажа само бяхме поизбутани - да не сме в басейна до мястото, където правят ритуалите;

но на фона на снмките съм убедена, че се виждат плажуващите;

моята сватба бе в р-нт Острова, но не го препоръчвам защото ще си скъсите живота сигурно с поне 5 год;

Много си права за тези р-ти ! Нещата определено стоят точно така !
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: ноември 18, 2008, 19:20:24 »

gostenka_82, Резиденцията и Руски клуб не са ли различни ресторанти?

На мен резиденцията много ми хареса, не съм била там на сватба, но като ресторант е много красиво.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: