Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 04:18:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на АРЛИНА 09.08.2008
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
15
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на АРЛИНА 09.08.2008 (Прочетена 62481 пъти)
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
Отг: Сватбата на АРЛИНА 09.08.2008
«
Отговор #120 -:
август 04, 2008, 20:11:15 »
В моята подготовка май няма нищо съществено ново. Днес звънях по много телефони и си направих графика за седмицата. Утре ми е последният работен ден за месеца
Ако имам късмет, че свърша работа до към 14:30 (ще отида още в 7:30), а в 15:00 ми е срещата с агентката и управителя на ресторанта. Да си призная съм доста изморена, току що приключих със списъците за утре и мисля да си лягам и да почета. Напрежение обаче почти не усещам. Вълнение - да, умора - да, но вярвам, че ще се справим с нещата.
Много ми е странно, че толкова наближи нашият празник, на моменти съм доста емоционална. От една страна искам да идва, от друга ме е страх, че ще мине бързо.
Искам да попитам, имате ли идея от къде мога да взема здравец за украса на кумската ракия? Ние се чудим дали да купим някоя в красива бутилка или да подарим една от бутилките, които дядо ми е затворил когато съм се родила - 24 годишна ракия, домашно производство, но в невзрачни бутилки.
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #121 -:
август 04, 2008, 22:12:51 »
мила ако не намериш здравец свиркай вкъщи имаме
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #122 -:
август 04, 2008, 22:28:53 »
Arlina, и твоя ден наближава, как лети времето само...
Според мен, по-добре купете ракия в красива бутилка за кума, а той, че ще пробва от дядовата ти ракия е ясно, но красивата бутилка е по-представителна.
Искам да ти пожелая леки и приятни последни момински дни. С твойте прословути списъци, няма как нещата да се объркат.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #123 -:
август 05, 2008, 07:04:06 »
hristi
, благодаря. Всъщност и моите родители мисля, че имат в градината си, но се притеснявам, че бързо ще овехне, дори да го дадат предният ден (а няма как да стане същия - пътува се 20 км. в едната посока само). Чудех се дали да ходя да питам в цветарските магазини или да обиколя съседните блокове да видя няма ли в някоя градинка
KlaraFina
, да ти кажа въпреки списъците успявам да забравя по нещо, но пък съм си обещала да не се ядосвам за дреболии на сватбта, а да се забавлявам
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #124 -:
август 05, 2008, 07:49:15 »
Наистина много наближи и теоят ден!!! Дано всичко да върви по план и от след обед да се налаждаваш само на подготовката! Гигурна съм, че всичко ще бъде на ред!! А за ракията, може би наистина епо-добре с хубава бутилка, пък от ракията на дядо ти ще пиете на сватбата!!!
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #125 -:
август 05, 2008, 10:02:47 »
мила по мой спомени ти си в младост аз пък съм в симеоново така че ако не си намериш свиркай.......аз го откъснах вечерта преди сватбата и го сложих във водичка и сутринта го закачихме и му нямаше нищо.......така че ме имаш за вариант
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #126 -:
август 05, 2008, 13:24:22 »
Момичета аз свърших работа. Още половин час ще постоя в офиса, защото имам среща в 3 в ресторанта, а той е съвсем наблизо и после ще се върна на 1 септември
Явно докато съм имала работа не ми оставало време толкова да мисля за сватбата, защото от един час на сам ми е едно такова особено и може би леко нервно.
След срещата в ресторанта ми остават задачки основно по пазаруване за сватбата, чистене, украса, разкрасяване (предимно в домашни условия), подреждане на багаж за почивката (днес взех два куфара от мама и татко). Утре си взимам фустата, в четвъртък ще носим допълнителните напитки, а в петък е подписването
Последният път като ходих в рестиранта фиксирах едни червени салфетки и се разбрахме да купя бели и, че ще ги сменят, това също трябва да свърша.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #127 -:
август 05, 2008, 13:31:38 »
Мила, успех с ресторанта и салфетките!!! Наслади се на почивката и мислите за сватбата! Приятна отпуска, засега, пък после ще пожелая и весел празник!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #128 -:
август 05, 2008, 16:44:01 »
Пускам ви две снимчици, отдавна не съм слагала нови, но то вече не остана какво... Толкова е странно, че вече приключва подготовката
Това са чашите с панделката, току що я вързах, за да са готови за събота.
И кутята за пликове, с която не се гордея много, но все пак реших да покажа
Ами това е, утре се оказах изведнъж с много задачки, но ще се справя, дори мисля, че ще ми остане време да си почина на финалната права в четвъртък... дано
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #129 -:
август 05, 2008, 22:40:47 »
Арлинче,
мила, успех с последните прогатавления!!!
И на мен ми е тъжно като гледам колко малко нещица останах по подготовката .....
а и .... аз също на 1-ви съм на работа, съвпадение, но с тази разлика, че свтбата е на 30 август, което ... означава ... без меден месец, но ... какво да се прави, сменям работата ...
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #130 -:
август 05, 2008, 23:48:06 »
Арлина, чашите са много красиви
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #131 -:
август 06, 2008, 20:16:45 »
Здравейте
Включвам се само за мъничко да се отчета пред вас.
Днес ходих до ресторанта да платя кувертите, пазарувах за сватбата в къщи, усилено издирвах хубави бели салфетки (намерих!
). Уточнихме последните подробности за украсата. Чистих усилено апартамента -цял ден не съм се спряла. И накрая вечерта отидох да си взема фустата за под роклята.
Току що се изкъпах и ще си правя маникюр и педикюр за подписването, защото утре няма да ми остане време.
За утре остава да поръчам погачи, да купя няколко неща за гостите в къщи, да подредя колкото се може повече от багажа за почивката, да си приготвя багажа за за 09.08, защото ще ме вземат от родителите ми и да украся апартамента, да занесем допълнителните напитки. Простих се с идеята, че ще имам половин ден за релаксиране, но нищо, важното е да свършм всичко.
Момичетата с по-големите сватби - изобщо не знам как се справяте. Аз чак вчера през нощта успях да наредя масите и да приготвя схемите и всичко останало. До последно имаше неясни неща при някой хора, а гостите ни са само 70, представям си ако бяха 200 колко особени случая щеше да има
И последно да ви се оплача, че дават да вали следобеда на нашата сватба.. дано не познаят. Не съм си предвидила голям чадър, защото ако вали няма да ходим на фото сесия, а ще се снимаме в къщата и ритуала ще е в самия ресторант.
Използвам случая тук да пожелая успех на всички - просто нямам време да изчета другите темички
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #132 -:
август 06, 2008, 20:53:34 »
Арлинка много красиви чаши!
И аз гледах такива във Варна, но още не съм избрала окончателно!
Малко остана и искам да ти пожелая страхотен сватбен ден, по-красив отколкото в мечтите ти!
И после разбира се да ни разкажеш и да ни покажеш снимки!
Активен
a_iordanova
Професор
«
Отговор #133 -:
август 07, 2008, 09:03:43 »
Арлина,
Колко неща си свършила за един ден!
О,о то винаги има още нещо за доуточняване и оправяне. Така, че споко!
Хайде наслаждавай се на последните приготовления, а пък ние стискаме палци да не вали, за да си направиш най-красивите снимки и фотосесия.....
И за всеки случай ти пожелавам да си най-спокойната и най-щастливата булка на твоят сватбен ден!
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #134 -:
август 07, 2008, 09:23:29 »
Браво на организираната булка!
Дано да не вали, че да си по-спокойна. Гони дъжда към мен. На мен ми се иска да вали при нас.
В крайна сметка няма значение.
Успешни последни приготовления и хубав ден утре! (нали подписването ще е утре?)
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...