Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:46:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на АРЛИНА 09.08.2008  (Прочетена 62398 пъти)

dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« -: юли 01, 2008, 10:22:15 »

Миличка ама и твоя ред дойде да си маш тема  8Pхайде сега казвай кое как защо и т.н. пълни подробности давай и снимков материал give_rose give_rose отчитай се  girl_wink
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 01, 2008, 12:49:02 »

dafni, ти си като полицейски инспектор, всичко да разбереш blum Благодаря за темичката give_rose

Аз общо взето снимки на всичко съм качила. Малко са с лошо качество, защото ги правя с телефона, но се виждат горе-долу нещата. Ей сега ще кача и на младоженеца облеклото.

Честно казано в момента, след като си взех роклята, ми е доста спокойно. Много от нещата сме свършили и днес като си погледнах в графика задачките за месеца ми остава предимно да изготвя разни списъци, да си донаправя тейбълките, някой други дреболийки. Ще снимам каквото стане готово smile Като се замисля не са малко нещата, но и време има.
В момента на дневен ред са моята прическа - все се чудя пусната или вдигната, а на пробна вероятно ще ходя след изпита, количеството и вида алкохол, който да внесем и подаръка на кумувете (искаме да им подарим кратка почивка и тази седмца ще се видим да ни кажат дали са съгласни и кога им е удобно).

Имахме малък проблем с организацията на медения месец - отмениха единият от полетите ни, но от туристическата агенция реагираха много бързо, изпратиха ни различни варианти и сега на отиване ще пътуваме със самолет до Рим и после с влак до населеното място където е хотелът ни, а на връщане ще сме си само със самолет. Младоженеца не е много на кеф от смяната, но аз съм много доволна, защото от самолета нищо не виждаш, а така от влака ще имаме повече впечатленя от Италия. А и туристическата агенция поема билетите и разправите с авиокомпанията, а за нас остава само почивката danceg

Това е от мен за сега! Нямам тръпение вече да идва сватбата и медените ни две седмички след това! tease
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 01, 2008, 13:19:14 »

Ееее мила ставам за дедектив нали  tease
Видях всичко в галерията ти страхотни нещица си имаш ама ти ли си ги прави всичките  Oh my ... Oh my ... много си сръчна браво  Bravo моите поздравления за всичко,жартиера ти е много сладурски,както и кошничките и подаръчетата абе всичко good
Ще чакаме още снимки а на каква прическа си се спряла,грим,букета какъв ще е girl_wink
ИИиии мила ти хубаво си снимала роклята в калъфа ама само ни подразни любопитството Girl_hide tease снимай самата рокля  blush
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юли 01, 2008, 14:01:20 »

честита темичка, Арлинче!!!!!!

и браво на детектива!!!!!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юли 01, 2008, 15:13:13 »

Арлинка, честита темичка и от мен!!Ще я следя с най-голям интерес! Всички неща, които си показала са страхотни!!Нямам търпение вече, а за теб не знам tease
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юли 01, 2008, 16:13:48 »

честита темичка !!!!!! smile

нека и другите приготовления минат безпроблемно !!!! smile
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юли 01, 2008, 16:25:18 »

Честита темичка, Арлина! give_rose
Хайдееее още малко остава до заветния ден! Всички неща, които си показала са страхотни!! Успех с другите приготовления! Good luck 
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юли 01, 2008, 16:27:38 »

честита темичка и от мен Bravo Bravo :bravo
Очакваме вклиучване от последните приготовления girl_wink
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юли 01, 2008, 17:25:12 »

Ще чакаме още снимки а на каква прическа си се спряла,грим,букета какъв ще е girl_wink
Давам отчет tease
Ето снимка на букета:

Само че вместо последният ред рози ще има гипсофил (така ме посъветваха, иначе щял да бъде много тежък), няма да има перлички (нещо не ми допандаха) и дръжката ще е увита в панделка.
Гримът ще си правя сама. Вече се пробвах и се харесах, всичко съм си купила. Ще бъде в сиво и розово на очите, дано се справя добре.
Прическата е под въпрос. Имам около 30 снимки на компютъра, но все се чудя дали да е пусната или не. Ако имах две сватби щеше да е по лесно girl_impossible Напоследък клоня към вдигната, а любимият все ми казва, че пусната било по-добре, ама той нито роклята е виждал, нито булото... Та очаквайте продължение по темата Wink
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юли 01, 2008, 17:26:14 »

Арлина, честита темичка!
Всичко в галерията ти е много красиво, обмислено, много добре съчетано.
Нямам търпение да те видя в прословутата и невероятно красива рокля!  give_rose
Много ми хареса букета от рози, страшно елегантен е!
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юли 01, 2008, 20:17:44 »

Арлина, подготвила си всичко с толкова вкус и желание, че сигурно каквато и прическа да избереш, все ще ти отива girl_wink
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юли 01, 2008, 20:35:25 »

Честита темичка Арлина и от мен!

Всички неща са много красиви.Поздравления! Bravo
Относно медения ви месец  сте избрали една от наи-хубаеите даржави поне за мен:) Ще следя темичката smile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #12 -: юли 01, 2008, 21:52:08 »

Arlina, честита тема и от мен.
Много са ти хубива нещицата в галерията.
За прическата, аз по условие съм за вдигната коса.

Я ми разкажи малко за тези списъци дето правиш и споменаваш тук-там из форума, че аз пак получих паника - аз нямам никакви и вероятно ще забравя нащо.
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #13 -: юли 02, 2008, 06:37:34 »

И аз имам списък, ама много кратък  laugh Обикновено някой друг ми напомня за нещо, което съм забравила. Честита темичка на АРЛИНА! Много летни булки се събрахме  yahoo
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юли 02, 2008, 09:24:19 »

Я ми разкажи малко за тези списъци дето правиш и споменаваш тук-там из форума, че аз пак получих паника - аз нямам никакви и вероятно ще забравя нащо.

Ох, сигурно ще ме сметнете за луда, но аз почти имам и списък на списъците, които ще правя. crazy
Първо имам нещо като график по месеци, от 23 юли по седмици и към края вече по дни. Включва както сериозни неща като поръчка на тортата,така и някой по-дребни неща, включително през колко време да ръчкам младоженеца да свърши своите неща по подготовката.
Като си отворя папката виждам още:
 - Списък на гостите (това е ясно);
 - Списък на нещата, които имаме да уточним последната седмица с фотографа;
 - Горнното за DJ, видеооператора, украсата, кетъринга;
 - Списък на нещата, кото остава да уточним в ресторанта;
 - Списък на въпросите, които трябва да уточним с агентката при окончателното изготвяне на сватбения сценарий (след 15 юли сме се разбрали);
 - От сватбения сценарий ще направя извадки за фотографа и видеооператора, да знаят какво НЕ трябва да пропуснат;
 - Към края всеки от роднините, който има някакви задължения покрай сватбата ще получи списък с тях (например баща ми има на 07.08. да надува много балони за украсата на къщата);
 - Имам отделен списък на гримовете, които ми трябват, защото както споменах ще се гримирам сама и не искам нещо да забравя;
 - Списък на всичко, което ще трябва да занеса в къщата на родителите ми вечерта преди сватбата, защото мисля да спя там;
 - За денят на сватбата съм приготвила списъци за почти всяка стъпка - какво трябва да е занесено в ресторанта, какво трябва задължително да се вземе от дома на младоженеца, от кумувете, от домa на булката, накаря какво трябва да се изнесе от ресторанта.
 - И разбира се остава един списък с ангажименти на родителите ми за след сватбата - да върнат фустата на роклята ми, стойката на тротата и друго каквото има, защото ние заминаваме.
 - Като казах, че заминаваме - имам 3-4 списъка с багаж за медения месец, както и списък с нещата, които е добре да си купя за него, но стях вече почти приключих.
 - Ооо, щях да забравя, че ще приготвя списък с телефони - на агентката, DJ, фотографа, видеооператора, агенцията за украсата, сладкарницата, ресторанта, на родителите, на кумувете, на шаферката, нашите и ще ги раздам на когото трябва с указанието при проблем само в краен случай да звънят на нас.

Моля ви, не ме мислете за прекалено откачена blush

Иначе днес сутринта бях на зъболекар и си купих панделка, за някой от дреболийките, които ми остават, но скоро няма да имам време да ги направя, така че не чакайте снимки smile
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: