Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:52:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на АРЛИНА 09.08.2008  (Прочетена 62403 пъти)

dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юли 31, 2008, 07:33:08 »

Арлина много интересно ми стана с това писмо за графика на сватбата.
Ракажи ни повече!
Как изглежда?
Как ще стигне до приятелите ви?
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юли 31, 2008, 08:08:49 »

Писмото е качено на интернет сайт. Представлява график за деня - кога се тръгва от младоженеца, кога се взимат кумувете и т.н., има линкове към бгмапс с адресите и понеже родителите ми живеят на малко по затънтено място сканирана карта с маркиран път към къщата (както се оказа днес сутринта картата е сбъркана и сме пратили гостите на съседната улица, но ще я оправим pardon ). Има покана към всички да се включат когато могат, ако могат да кажат от сега кога ще се включат и полезна инф. от типа кой ще ги настанява в ресторанта и как ще разберат къде ще е ритуала.... Готино се получи според мен:) Писмото ще получат като линк по мейл или icq.

Използвам, че писах да ви се похваля, е вчера в офиса са ни пристигнали книгите, които поръчах за почивката danceg
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 31, 2008, 08:39:19 »

Това с писмото е много готина идея. Аз правя същото, но смятам да им го пращам на мейлите. Не знам дали сте го включили(и дали изобщо искате да го включите  pardon), но ние в нашето писмо слагаме и разпределението по масите и схемата на ресторанта, за да се улесни настаняването. След като предварително всеки знае къде е настанен и има 2-ма души на входа за допълнителна ориентация, мисля че доста по-бързо гостите ще влязат ресторанта.

А за ритуала, аз бих го направила навън. Вярно че има своите минуси, но пък аз винаги съм искала сватба на открито. Все пак хубаво си прецени плюсовете и минусите. Успех  give_rose
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юли 31, 2008, 10:18:45 »

Ние няма да пратим схеми. Имам един приятел, който не зная дали ще дойде (извини ми се, има някакви проблеми и не е ясно дали ще е в България, та аз му казах, че ще го изчакам да каже) и се оказа, че от това дали ще дойде зависи разпределението на 2-3 маси. Така мога да променя в последният момент нещата, без да се съобразявам, че вече съм пратила друго.

Ритуала още го мисля, защото нямам много работа, довечера ще го обсъждаме пак.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: август 01, 2008, 12:35:38 »

Здравейте пак от мен!

Нямах търпение да пуснат форума да ви разкажа как в рамките наполовин час получих две много хубави обаждания по повод сватбата. Едното от кумата, която каза, че довечера съм на моминско парти danceg А другото от управителя на ресторанта, който ми каза, че куверта ни ще бъде с 5 лв. по-нисък от актуалната за момента цена, която ми казаха, защото оценяват, че толкова рано сме се обърнали към тях (октомври или началото на ноември беше). Много приятно ме изненадаха, не толкова заради парите, а отношението. Още повече, че малко се сопнах на същият този управител когато ме посъветва за ритуала вътре, а той човека просто си каза мнението blush

По последни данни нашите гости са точно 70 човека, като двама са подвъпрос, защото не е ясно дали ще са си в България. Надявам се да бъде хубава малка сватба. Малко ми е мъчно за тези, които няма да дойдат, но те повечето са в САЩ и си знаехме, че ще е така.

Обадих се и да си поискам допълнителната апаратура за терасата и не се отказвам от ритуала, освен ако не вали или няма стотина работници дрънчащи с чукове на строежа tease

п.с. След една седмица по това време ще съм госпожа yahoo
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: август 01, 2008, 12:40:45 »

Арлинка, браво за новините, наистина страхотно отношение от страна на ресторанта, а имаш страхотна кума!!! Дано си изарате страхотно и имаш най-хубавото моминско парти, ще чакам разказче и снимки после!!! И за изнесения ритуал, само така, дръж си на идеята за вън. Дано наистина само да не вали!!!!Всико най!!! Че той никак не остана!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: август 01, 2008, 15:37:44 »

Арлина, приятно изкарване на партито  tease yahoo danceg Забавлявай се и после да разкажеш  blum
Наистина това е страхотен жест от страна на управителя... Вече много рядко се среща подобно нещо  good
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: август 01, 2008, 16:27:02 »

Арлина, много да се забавляваш довечера! Да си направите страхотен купон Party time
Поздравления за кумата ти! Наистина ти е направила страхотна изненада!
Ще чакаме разказче и снимки! girl_wink
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #113 -: август 01, 2008, 17:09:06 »

Браво и за двете хубави новини  Bravo Весело и щуро изкарване довечера  Makeup  MANICURE chee dance drinkz singer
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: август 01, 2008, 19:17:49 »

Пожелавам ти едно незабравимо моминско парти:) danceg danceg
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: август 02, 2008, 07:54:37 »

Добро утро! Моминското парти беше супер, прибрах се малко преди 4 в къщи. Бяхме 9 момичета, въпреки че кумата се беше свързала с 20, защото много от тях са на море, а една и извън БЪлгария. Много се забавлявах и обещах на кумата, че ще я препоръчвам вече tease Любимият ми и е помогнал като и е дал списъка за гости и няколко телефона, защото тя не познава всички.
Бяхме в пиано бар, точно до рояла и цяла вечер ни поздравяваха danceg, имаше много вкусна торта, правихме репетиция за сватбата - часове танци на високи токчета girl_wink, имаше и подаръци - нощничка и книга за медения месец с много хубаво пожелание.
Снимки има много, но не знам кога ще ги получа.

Оставям ви, защото днес имам задачки по организацията. smile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: август 02, 2008, 08:43:22 »

Еха, звучи супер!! Браво на кумата ти!!! Ех и м :girl_wink:оята да беше такава!! Хайде успех при задачките!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: август 02, 2008, 09:04:05 »

Явно страхотно сте изкарали моминското парти!
Поздрави и браво за кумата!
А кога ще е и ще има ли ергенско парти?
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: август 02, 2008, 21:34:04 »

Ергенското парти е в момента Wink Първоначално е било планирано и двете да са днес, но кумата е разбрала, че съвсем малко моми ще останат в София и затова моминското беше вчера. Ама искам пааааак  cray

Днес си взехме ваучерите и пакетите с информация от туристическата агенция. Много неща за четене са ни дали и съм много доволна, защото иначе аз щях да ровя в нета да събирам информация, а и имаме подарък - пътеводител за Рим с карта. Похвалвам ви Александър тур, дано да няма изненади и на почивката.
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: август 04, 2008, 14:14:51 »

Арлина това е чудесно, че сте си изкарали добре! Ще чакаме снимки!
Ама то направо не остана, ей на в събота си булка! Дните ти като мома се броят на пръстите на едната ръка! blum Я кажи как е настроението на финалната права? Успяваш ли да си починеш или те е обзело напрежение?
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: