Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:59:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ТРАДИЦИЯТА НА ГОДЕЖА  (Прочетена 171572 пъти)

diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: декември 29, 2007, 22:18:25 »

Много ви благодаря! И аз се надявам да запазим тези отношения с новото ми семейство. :danceg yahoo
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: януари 01, 2008, 21:50:30 »

С малко закъснение ето няколко снимчици и от нашия годеж:

Тук милото ме иска от мама и татко smile

* DSC_0818.JPG (39.75 KB, 441x336 - видяно 437 пъти.)
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: януари 01, 2008, 21:51:19 »

Показвам пръстена  heart

* DSC_0826.JPG (60.71 KB, 600x479 - видяно 439 пъти.)
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: януари 01, 2008, 21:52:42 »

много сте красиви и щастливи мила а мъжлето ти така нежно се докосва до теб  heart *INLOVE*прелестни сте
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: януари 01, 2008, 21:52:59 »

Тук брат ми му обяснява нещата от живота  blum

* DSC_0831.JPG (67.73 KB, 640x426 - видяно 403 пъти.)
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 01, 2008, 19:54:39 »

Нека и аз да ви разкажа как мина при нас.Ние сме заедно от 9 години и родителите ни се познаваха.Ние си живеехме даже ,като семейство в София и всички вече се чудеха какво чакаме,че не вдигаме сватба.Но както и да е...През месец май свекър ми имаше юбилей(ставаше на 50) и бяхме се събрали много хора(около 20души)в едно заведение и празнувахме yahoo yahoo yahoo.Аз от преди това предчуствах,че писето ще ми предложи на този ден и...лека полека времето напредна та решихме да ставаме, а свекър ми предложи,който иска да заповяда на продължение в техният дом.Аз естественно бях разочарована cray,че писето не ми предложи cray,но въпреки това отидохме в тях с моите родители.Стана към 23.00 и на мен ми се допи кафе 3в1,попитах свекърва ми,но се оказа,че тя няма и излязохме с писето до магазина да вземем.На връщане той го направи yahoo tease Bravo yahoo и аз веднага се съгласих.Влязох толкова щастлива yahoo и започнах да показвам на всички,а те милите още не разбираха какво става huhhuh.gif.Мама стана да ни прегръща и честити и се разплака cray Bravo.После като се заформиха едни хора yahoo и ръченици danceg-стана много хубаво.Така,че писето не ме е изкало от нашите,защото нямаше просто смисъл , а  и ние си живеехме заедно...Леле и моето колко дълго стана,но исках и аз да споделя с вас. smile smile
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: януари 04, 2010, 10:28:04 »

Нашият годеж е насрочен за 17 януари - изобщо незнам какво се прави . Аз и немислех ,че ще правим ,когато милото ми предложи брак  поканихме родителите  на гости и тогава разбрах ,че и годеж ще правим -но пък нямам нищо напротив ще се съберем ще хапнем и пийнем  smile   
Поканих само баба и дядо -с родителите ни и брат ми и сестра му на милото  но в съвсем тесен кръг.
Вчера разбрах ,че Иван ще се прибере у тях и ще дойде заедно с родителите си - очертава  се вълнуващ ден .Дотогава трябва да си изберем подаръци аз от свекито а милото от мама -и двете страни ни дадоха пари да си ги изберем сами което е добре
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: януари 04, 2010, 11:15:52 »

savka, подарък трябва да се даде и от неговите родители за твоите. По традиция се подарява дреха, защото се вярва, че тя замества човека.

Но като се замисля...във вашия случай твоите родители трябва да подаряват на неговите, защото реално те го вземат от неговия дом във вашия sarcastic
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: януари 04, 2010, 11:45:26 »

lionelsa  благодаря това не го знаех  give_rose
Трудно ще измисля какво ....но yahoo ще се справя това са много хубави моменти ..откога ги чакам
Активен
romeo_jullieta
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #99 -: март 05, 2010, 18:58:55 »

напълно съм съгласна с денисимо  good
Активен
antonito
Регистриран

« Отговор #100 -: септември 11, 2010, 07:07:48 »

Някой може ли да ми помгне с идея за реч на годеника или няма нуйда да държа реч blush
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: септември 12, 2010, 19:59:04 »

antonito, няма нужда от речи. Кажи каквото ти е на сърце. Най-добре ще се получи.
Активен
lusito
Регистриран

« Отговор #102 -: октомври 28, 2010, 16:53:36 »

Здравейте , при нас нещата стоят така : на приятелят ми родителите са разведени и се очертава , че няма да дойдат и двамата , с кой може да дойде , колко души трябва да са и какво трябва да носи ?
Благодаря !
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: октомври 28, 2010, 18:14:36 »

Аз доколкото знам, свекървата е по-важна на годежа. Тя по традиция дарява булката с накити и с дреха майка й. На годежа са само двете семейства - на момичето и на момчето.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: октомври 31, 2010, 19:47:08 »

Здравейте , при нас нещата стоят така : на приятелят ми родителите са разведени и се очертава , че няма да дойдат и двамата , с кой може да дойде , колко души трябва да са и какво трябва да носи ?
Благодаря !
Според мен приятелят ти да си вземе хората ,които обича ,уважава и иска да са до него в този момент. Родителите ,ако не дойдат то си е за тяхна сметка !  good
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: